Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 11:02)

Eik tu švilpt, žinok. Tavo foto kažkas tokio... Pasakyk, kad ff taip daro, eisiu banko grobti ir dar kitoms vargdienėms padovanosiu biggrin.gif

Muggy, žinok, labai stengsiuos, bet žinok, aš ne Laukinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 11:15)
gali paskaityti delfi, kaip Vilnius plaukė biggrin.gif Važiavau miestu gal ant 20km/val, nes nieko nesimatė per lietų smile.gif Žiauriai pylė... Bet užtat šviesa kokia, ane? Tose paskutinėse, tarsi rūkas. Žemė įkaitinta, tai matyt kokis tai garas nuo lietaus kilo.. Gaila, galėjau dar tūkstantį kadrų tokioj šviesoj padaryt...

kad tas Vilnius plaukia nuo kiekvieno myžtelėjimo biggrin.gif
Atsakyti
Ar nieko nesudomino tas pasiulymas? si sestadieni kuklios vestuves + krikstynos vilniuje. sake, kad noretu fotosesijos apie valanda pries ceremonija su vaikais ir po to pacios ceremonijos iamzinimo. Sumoketu. Kazkaip labai norisi padet tai seimai, nesmagu, jei tokia svarbia diena liks be fotografo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 11:19)

Eik tu švilpt, žinok. Tavo foto kažkas tokio... Pasakyk, kad ff taip daro, eisiu banko grobti ir dar kitoms vargdienėms padovanosiu biggrin.gif

gali eit. Pasakysiu kas taip daro: ff, 85mm ir geri actionai. Aš- tik maža dalelė, manau.
Atsakyti
gotte, sveikinimai gimus dukrytei 4u.gif

laukine, puikiai susitvarkiai su lietum, atrodo taip ir turi buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 11:19)

manau, kad tai ne FF daro, o ji pati smile.gif man jos nuotraukose labai daug švelnumo, tokia atmosfera labai šilta, manau FF to nepadaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 10:28)

Pasakysiu kas taip daro: ff, 85mm ir geri actionai. Aš- tik maža dalelė, manau.

Kuklumas puosia,bet kadangi esi labai grazi,tai gali nesikuklinti ax.gif Duokit man ff ir gerus actionus,tai pamatysit ko nemate doh.gif
Beje,actionus perkat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 02 rugpjūčio 2011 - 11:31
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 13:28)
gali eit. Pasakysiu kas taip daro: ff, 85mm ir geri actionai. Aš- tik maža dalelė, manau.

o koks pas tave ff? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 08 02, 11:28)
Ar nieko nesudomino tas pasiulymas? si sestadieni kuklios vestuves + krikstynos vilniuje. sake, kad noretu fotosesijos apie valanda pries ceremonija su vaikais ir po to pacios ceremonijos iamzinimo. Sumoketu. Kazkaip labai norisi padet tai seimai, nesmagu, jei tokia svarbia diena liks be fotografo sad.gif
Vanilla, padėčiau gal net už studentišką bilietą pirmyn atgal, bet bet bet biggrin.gif
Tikrai atsiras norinčių, neskubėk.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 11:28)
Pasakysiu kas taip daro: ff, 85mm ir geri actionai. Aš- tik maža dalelė, manau.
Abejoju žinok... Kaip Tu, kaip kai kurios kitos dar išaugot... Gražu žiūrėti.
Atsakyti
[quote=Laukine25,2011 08 02, 11:28]

[/quote]

[/quote]

nusišneki biggrin.gif na bent jau man tavo nuotraukose ne ta kokybė pakeri, o pati atmosfera, emocijos, nuotaika, harmonija.. ir žinoma tvarkingai, ne kreivai sukomponuotas kadras, be jokių nereikalingų nesąmonių smile.gif tai čia FF šituose visuose mano išvardinimuose niekuo dėtas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 02 rugpjūčio 2011 - 11:39
Beje, aš nesuprantu, Laukine, vertinimo kriterijaus. Juk 7 yra vidutiniškai biggrin.gif Nenoriu klausytis atsikalbinėjimų, jau aš save tarkuoju, bet jau tamsta... Prašyčiau liautis, Tu fantastiškai susitvarkei 4u.gif
Atsakyti
Dėkui. Gal kažkiek yra ir Jūsų tiesos. Bet aš pastebėjau, kad pagerėjo mano nuotraukos būtent su ff įsigijimu. Todėl jį ir laikau labai nusipelniusiu biggrin.gif Gal paaugau, kažko išmokau, tas irgi neatmestina.. Bet gaila, nes noriu daugiau progų improvizavimui.. Nieko, išdrįsiu ir tai smile.gif

Pas mane D700 Nikon.
Vakar naktį baigiau kitą vestuvių filmuką sukt. Leidimą publikuot turiu, neužilgo dėsiu ir jį smile.gif Čia kur rašiau, kad fs laiko skirta buvo 20 min. Visą kitą teko gaudyti šiaip... doh.gif
Atsakyti