Gotte, sveikinu!
Dėl ff, tai sunku man bus, iš kur tų pinigų gaut, kąąąą dar jeigu kokio mark'o III laukčiau ir norėčiau pirkt, tai išvis šakutės ir peiliukai
rG, aš ISO keliu dažniausiai kokį renginį vakare fotografuodama. išorinės blykstės neturiu, tai kažkaip suktis tai reikia. va čia pvz nuotrauka daryta apie 22h, tarp medžių, saulė slėpėsi už debesų. ISO 800.
kažkiek padidinus atrodo taip
grūdas tai labai matosi, bet ką daryt. paprastai, jei apšvietimas leidžia, ISO nekeliu aukščiau 400.
kažkaip nepakomentuoju pastaruoju metu. ir nebefotografuoju. praeis, tikiuosi.
Labai ačiū už sveikinimus Mintyse jau fotografuoju savo Mėtą kai grįšiu, bus iškart foto, pažadu. Dėl gimdymo fotografavimo, tai dar buvo minčių, kol lauksiu finalo, "praskanuot" su fotoaparatu aplinką, bet šnipštas gavosi, nes gimdžiau paryčiui ir be to žaibo greitumu
Mes dar ligoninėj, bet kadangi turiu kompą, tai galiu ir jūsų darbelius pažiūrėti. Labai įstrigo bizytės fs paskutinė, berniukas mauglis ir nepaprastas miško grožis, šaunuolė.
Ne viską temoj perkskaičiau, bet supratau, kad knygutė jau paruošta. Jei man parašytum, Yvette , kaip ją įsigyti, mielai tą padaryčiau Dėl kokybės tai nesigraužk, kaip gavosi taip, svarbiausia, kad buvo geri ketinimai, įdėta nemažai darbo, vien tuom ši knygutė bus brangi mums, bent jau aš ja tikrai džiaugsiuosi
Mes dar ligoninėj, bet kadangi turiu kompą, tai galiu ir jūsų darbelius pažiūrėti. Labai įstrigo bizytės fs paskutinė, berniukas mauglis ir nepaprastas miško grožis, šaunuolė.
Ne viską temoj perkskaičiau, bet supratau, kad knygutė jau paruošta. Jei man parašytum, Yvette , kaip ją įsigyti, mielai tą padaryčiau Dėl kokybės tai nesigraužk, kaip gavosi taip, svarbiausia, kad buvo geri ketinimai, įdėta nemažai darbo, vien tuom ši knygutė bus brangi mums, bent jau aš ja tikrai džiaugsiuosi
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 02, 10:45)
ne zalios dek, o levelius pastumdyk
LR dar tik ketvirta diena pas mane, bandau (žaidžiu)-leveliai man dar aukštas pilotažas .
Stumdžiau viską iš eilės
p.s. ar yra interneto platybėse pamokos su lightroomu, aš tik vieną radau-kaip spuogus naikinti .
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 02, 11:48)
LR dar tik ketvirta diena pas mane, bandau (žaidžiu)-leveliai man dar aukštas pilotažas .
Stumdžiau viską iš eilės
p.s. ar yra interneto platybėse pamokos su lightroomu, aš tik vieną radau-kaip spuogus naikinti .
kazkas buvo gera nuoroda imetes ka stumdyt. blacks, contrast, brightnes.. nu tokius pagrinde
QUOTE(gotte @ 2011 08 02, 09:48)
Labai ačiū už sveikinimus
Prisidedu prie sveikinimu. Labai grazus dukrytes vardas
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 02, 10:52)
kazkas buvo gera nuoroda imetes ka stumdyt. blacks, contrast, brightnes.. nu tokius pagrinde
Ačiū, tikiuos kažkas įmes dar kartą
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 02, 11:45)
Labai mielas vaizdas, įdomu pamatyti daugiau foto
Aciu
As ir prisidedu prie sveikinimu gotte Lauksim nuotraukyciu O vardas tai pasaka
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 02, 09:55)
Ačiū, tikiuos kažkas įmes dar kartą
Ir youtube nera pamoku?
QUOTE(gotte @ 2011 08 02, 10:48)
Labai ačiū už sveikinimus
kuo nuoširdžiausi sveikinimai gimus Tavo mergytei, meilės deivės vardu... Tegu pasaulis ja priima švelniai ir jaukiai į savo glėbį..Gražių Jums pažinties akimirkų..
O čia, jei kam įdomu, dedu savo krikštynų foto filmuką, šio savaitgalio, kur labai labai lijo... čia.
Matau klaidų, bet visumoj, rašyčiau 7 su pliusu. Gal kad šeima labai jauki buvo, nežinau..
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 10:02)
O čia, jei kam įdomu, dedu savo krikštynų foto filmuką, šio savaitgalio, kur labai labai lijo... čia.
Matau klaidų, bet visumoj, rašyčiau 7 su pliusu. Gal kad šeima labai jauki buvo, nežinau..
Man labai patiko
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 11:02)
kuo nuoširdžiausi sveikinimai gimus Tavo mergytei, meilės deivės vardu... Tegu pasaulis ja priima švelniai ir jaukiai į savo glėbį..Gražių Jums pažinties akimirkų..
patiko labai net neatrodo, kad lijo
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 02, 11:13)
patiko labai net neatrodo, kad lijo
gali paskaityti delfi, kaip Vilnius plaukė Važiavau miestu gal ant 20km/val, nes nieko nesimatė per lietų Žiauriai pylė... Bet užtat šviesa kokia, ane? Tose paskutinėse, tarsi rūkas. Žemė įkaitinta, tai matyt kokis tai garas nuo lietaus kilo.. Gaila, galėjau dar tūkstantį kadrų tokioj šviesoj padaryt...