Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

Gotte, sveikinu! 4u.gif

Dėl ff, tai sunku man bus, iš kur tų pinigų gaut, kąąąą biggrin.gif dar jeigu kokio mark'o III laukčiau ir norėčiau pirkt, tai išvis šakutės ir peiliukai biggrin.gif

rG, aš ISO keliu dažniausiai kokį renginį vakare fotografuodama. išorinės blykstės neturiu, tai kažkaip suktis tai reikia. va čia pvz nuotrauka daryta apie 22h, tarp medžių, saulė slėpėsi už debesų. ISO 800.
user posted image
kažkiek padidinus atrodo taip
user posted image
grūdas tai labai matosi, bet ką daryt. paprastai, jei apšvietimas leidžia, ISO nekeliu aukščiau 400.

kažkaip nepakomentuoju pastaruoju metu. ir nebefotografuoju. smile.gif praeis, tikiuosi.
Atsakyti
Labai ačiū už sveikinimus ax.gif Mintyse jau fotografuoju savo Mėtą wub.gif kai grįšiu, bus iškart foto, pažadu. Dėl gimdymo fotografavimo, tai dar buvo minčių, kol lauksiu finalo, "praskanuot" su fotoaparatu aplinką, bet šnipštas gavosi, nes gimdžiau paryčiui ir be to žaibo greitumu biggrin.gif

Mes dar ligoninėj, bet kadangi turiu kompą, tai galiu ir jūsų darbelius pažiūrėti. Labai įstrigo bizytės fs paskutinė, berniukas mauglis ir nepaprastas miško grožis, šaunuolė.

Ne viską temoj perkskaičiau, bet supratau, kad knygutė jau paruošta. Jei man parašytum, Yvette , kaip ją įsigyti, mielai tą padaryčiau mirksiukas.gif Dėl kokybės tai nesigraužk, kaip gavosi taip, svarbiausia, kad buvo geri ketinimai, įdėta nemažai darbo, vien tuom ši knygutė bus brangi mums, bent jau aš ja tikrai džiaugsiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 02, 10:45)
ne zalios dek, o levelius pastumdyk

4u.gif
LR dar tik ketvirta diena pas mane, bandau (žaidžiu)-leveliai man dar aukštas pilotažas blush2.gif .
Stumdžiau viską iš eilės blush2.gif

p.s. ar yra interneto platybėse pamokos su lightroomu, aš tik vieną radau-kaip spuogus naikinti lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko sau: 02 rugpjūčio 2011 - 10:49
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 02, 11:48)
4u.gif
LR dar tik ketvirta diena pas mane, bandau (žaidžiu)-leveliai man dar aukštas pilotažas  blush2.gif .
Stumdžiau viską iš eilės blush2.gif

p.s. ar yra interneto platybėse pamokos su lightroomu, aš tik vieną radau-kaip spuogus naikinti  lotuliukas.gif .

kazkas buvo gera nuoroda imetes ka stumdyt. blacks, contrast, brightnes.. nu tokius pagrinde
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 02, 09:48)
Labai ačiū už sveikinimus  ax.gif

Prisidedu prie sveikinimu. 4u.gif Labai grazus dukrytes vardas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 02, 10:52)
kazkas buvo gera nuoroda imetes ka stumdyt. blacks, contrast, brightnes.. nu tokius pagrinde

Ačiū, tikiuos kažkas įmes dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 02, 11:45)
Labai mielas vaizdas, įdomu pamatyti daugiau foto  4u.gif

Aciu 4u.gif

As ir prisidedu prie sveikinimu gotte 4u.gif Lauksim nuotraukyciu biggrin.gif O vardas tai pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 02, 09:55)
Ačiū, tikiuos kažkas įmes dar kartą  4u.gif

Ir youtube nera pamoku? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 02, 10:48)
Labai ačiū už sveikinimus

kuo nuoširdžiausi sveikinimai gimus Tavo mergytei, meilės deivės vardu... Tegu pasaulis ja priima švelniai ir jaukiai į savo glėbį..Gražių Jums pažinties akimirkų.. wub.gif

O čia, jei kam įdomu, dedu savo krikštynų foto filmuką, šio savaitgalio, kur labai labai lijo... biggrin.gif čia.

Matau klaidų, bet visumoj, rašyčiau 7 su pliusu. Gal kad šeima labai jauki buvo, nežinau..
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 10:02)

O čia, jei kam įdomu, dedu savo krikštynų foto filmuką, šio savaitgalio, kur labai labai lijo... biggrin.gif čia.

Matau klaidų, bet visumoj, rašyčiau 7 su pliusu. Gal kad šeima labai jauki buvo, nežinau..

Man labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 02, 11:02)
kuo nuoširdžiausi sveikinimai gimus Tavo mergytei, meilės deivės vardu... Tegu pasaulis ja priima švelniai ir jaukiai į savo glėbį..Gražių Jums pažinties akimirkų..  wub.gif

patiko labai smile.gif net neatrodo, kad lijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 02, 11:13)
patiko labai smile.gif net neatrodo, kad lijo biggrin.gif

gali paskaityti delfi, kaip Vilnius plaukė biggrin.gif Važiavau miestu gal ant 20km/val, nes nieko nesimatė per lietų smile.gif Žiauriai pylė... Bet užtat šviesa kokia, ane? Tose paskutinėse, tarsi rūkas. Žemė įkaitinta, tai matyt kokis tai garas nuo lietaus kilo.. Gaila, galėjau dar tūkstantį kadrų tokioj šviesoj padaryt...
Atsakyti