Sveikos,
mano ten nd geri buvo naturliam apsvietime, nes nei viena nesake kad blogi gi, va tik dirbtiniam reiktu perdaryt neprisiruosiu vis. Buvom siandien isleke papramogaut, bandziau lasiukus pagaudyti, perziuresiu ir ikelsiu ka gero pavyko padaryt.
Beje noreciau i sarasiuka ir as jau.
Laba vakareli,
merginos, kur nustatyti flickre kad nuotraukas visi galetu ziuret, bet negaletu i kompa issisaugot?
merginos, kur nustatyti flickre kad nuotraukas visi galetu ziuret, bet negaletu i kompa issisaugot?
QUOTE(Algyte @ 2011 07 31, 22:26)
Laba vakareli,
viska galima issisaugot, tai gali ir nevargt
As vakar ale savo pirma fs apturejau . Pasisiuliau drauge pafotografuoti, siaip nieko blatno visiskai. Patvarkysiu kiek mokesiu keleta nuotrauku ir pabandysiu jums parodyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 31, 22:36)
viska galima issisaugot, tai gali ir nevargt
tada klausimas is antros puses, kaip issaugot nuotraukas kai leidzia tik kaip saita saugot, pvz sita http://www.flickr.co...in/photostream/
Itariu kazkaip labai paprastai
QUOTE(Muggy @ 2011 07 31, 23:15)
As vakar ale savo pirma fs apturejau . Pasisiuliau drauge pafotografuoti, siaip nieko blatno visiskai. Patvarkysiu kiek mokesiu keleta nuotrauku ir pabandysiu jums parodyti
idomu lauksim nuotrauku
as pora draugiu jau turiu bandomaisiais triusiais pabut kazka reik pasigalvot idomaus
Labas vakaras. As vezlio tempais ND darau... tikiuosi, dar prisimenat, kad pirmus du uzskaitet pries pora savaiciu
ND3:
ND4:
ND3:
ND4:
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 01, 00:08)
Labas vakaras. As vezlio tempais ND darau... tikiuosi, dar prisimenat, kad pirmus du uzskaitet pries pora savaiciu
as uzskaitau
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 01, 00:14)
as tokiomis nuotraukomis buciau ziauriai patenkinta,man labai patiko,neprailgo ziuret ,tokios geros emocijos
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 01, 00:24)
as uzskaitau
as tokiomis nuotraukomis buciau ziauriai patenkinta,man labai patiko,neprailgo ziuret ,tokios geros emocijos
tai šį kartą dariau trumpiau ir greičiau džiaugiuosi, kad patiko
Sveikos.
Kikirike, labai saunios krikstynu foto, as ir tokias gavus buciau patenkinta .
Jurzole, ND geri
Kritikai
Jurzole, ND geri
Kritikai
QUOTE(laurx @ 2011 08 01, 00:57)
Sveikos.
Jurzole, ND geri
Kritikai
Jurzole, ND geri
Kritikai
ačiū
įdomūs kadrai