Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(JEma @ 2011 08 02, 00:33)
Pries miega dar noreciau pasitikslinti del 5 ND (kad tureciau ka sapnuoti) biggrin.gif Reikia: automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb. Kas yra pusiau automatinis? Ir dar... tai pries ta rankini pirma reikia su tuo baltu lapu pasizaist? Jauciu bus ryt rimto darbo, tikiuosi mazyle ilgai pietu miegos  doh.gif Kazko man tas WB baisokai atrodo biggrin.gif

ten lempute, debeselis, namelis ir kt..bandyk naturaliam apsvietime su debeseliu, dirbtiniam - lempute 4u.gif
taip, reikia..

Refresh, grazus koliazas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 01, 22:43)
blush2.gif galit ir patarkuot tongue.gif

manau, kad sesei tikrai patiks, man patiko foto pievoje ir dar ten nežinau koks ten laukas, gal kukurūzų ax.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 08 01, 23:55)
Tu gal juokauji?  blink.gif  biggrin.gif  Kad gedos sau tureciau. Man su savo tokiais filmukais tik po lapais supuvusiais sleptis.  biggrin.gif

prasideda doh.gif o poto kai parodo kokius užslėptus šedevrus lotuliukas.gif nu lauksiu aš vistiek kada pasirodysi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Yvette, prisidedu prie sveikinimu, labai grazus zurnaliukas wub.gif thumbup.gif .

Is paskutiniu idetu foto labiausiai isimine bizytes pirmoji. Labai graziai susitvarkyta su sviesa. Saunuole 4u.gif

O cia dar viena nuotrauka su mano modeliuku. Na man ji kazkuo patinka, bet idomu butu isgirst ir jusu nuomone smile.gif

user posted image
Atsakyti
Refresh - pakomentavau flickr,o šiaip šaunuolė, ir sveikinu su gera patirtim 4u.gif

QUOTE(laurx @ 2011 08 02, 01:07)

O cia dar viena nuotrauka su mano modeliuku. Na man ji kazkuo patinka, bet idomu butu isgirst ir jusu nuomone  smile.gif

man tai tokios foto patinka, patinka labai kaip šviesa krenta ir išryškina veidą, ir ypač kaklą.... kas nepatinka tai tas juodas brukšnys kur modeliuką labai jau įspraudžia į rėmus (aš suprantu, kad ten kažkoks ir buvo rėmas, bet aš kaip nors toliau gal bučiau stačiusi,arba nuklonavusi)
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 01, 23:11)
man tai tokios foto patinka, patinka labai kaip šviesa krenta ir išryškina veidą, ir ypač kaklą.... kas nepatinka tai tas juodas brukšnys kur modeliuką labai jau įspraudžia į rėmus (aš suprantu, kad ten kažkoks ir buvo rėmas, bet aš kaip nors toliau gal bučiau stačiusi,arba nuklonavusi)

Aciu. Sutinku, man ir tas lango remas truputuka erzina, ji pridengus graziau ziurisi, na reiks pabandyt ji nuklonuot. O kazkaip kitaip jos pastatyt nebuvo kaip, nes tas langas labai maziukas ir siauras smile.gif.

Atsakyti
kaip dabar ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 08 02, 01:34)
kaip dabar ?

na man tai tikrai geriau ax.gif
Atsakyti
labanaktis 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 02 rugpjūčio 2011 - 01:12
Labas rytas, a6 vis dar bloga tai nieko apie nuotraukas nekomentuosiu smile.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 08 01, 22:29)
Labutis bendramokslės smile.gif
Labai dėkui visiems, kas netingėjo parašyti Flikcr'e apie mano "kūrybą". Tikėjausi daugiau kritikos, likau labai maloniai nustebinta, kad mažai "pylos gavau". bigsmile.gif 
Turiu klausimą toms, kas profesionaliai susikalibravo monitorius. Ar jums nepasirodė po kalibravimo, kad monikas tamsesnis ir geltonesnis? g.gif Atrodo buvau neblogai susiklibravus anksčiau, bet dabar pasinaudojau ColorVision Spyder2, tai man kažkaip atrodo tamsiau viskas, plius, kažkaip viskas geltona - ruda. blink.gif Ryt bandysiu Procentre atsispausdinti nuotraukų, kad palyginti. Bet labai norėčiau, kad kas nors irgi pasidalintų savo patirtim. mirksiukas.gif
p.s. dėl laiko stokos aš vis pasižiūriu jūsų nuotraukyčių Flickre, bet čia su jumis jau nebesuspėju, sorry... verysad.gif Man visad džiugu, kai mane aplankot ir nepamirštat, ačiukas dideliausias!!!

užkabino tavo parašymas ir norėčiau padiskutuot ta tema. Visad galvojau kad labai reikalibgas kalibravimas ir panašiai, bet vienas žmogus mane ale paprotino ar kaip tik nuprotino biggrin.gif. Kalibruojama su pasirinkta spausdinimo mašina( ar spausdintuvu) ir tik jai veinai jis bus teisingas. Ale reikia išsiirnkti kur spausdini nuotrauka, gali jų paklaust duomenų ir ale pagal juos susutvarkyt monika, gal ir logiška bet tada pats principas turėti kalibratoriu namie praranda prasme, gal ka ne taip suprantu, apšvieskit.
Atsakyti
Aš sapnavau gottę, ji pozavo savo vyrui, susisuko į tokį audeklą, sukosi, vartėsi, visa laiminga nuo kalniuko nusirito, o aš vis galvojau, kaip ji nebijo su tuo pilvu biggrin.gif Atsibudau, sakau, gal pagimdė bigsmile.gif

O aš labai noriu Jūsų paklausti keletą klausimų, tų, kurie fotografavo vestuves.
mane domina pati ceremonija.
1. kiek ji įprastai trunka?
2. kiek maždaug praeina laiko kol ateina tos akimirkos, kurias reikia užfiksuoti (turbūt žiedai vienas kitam, dar kas nors?)

Ai, prisiminiau rašydama, kad tos vestuvės, kur kažkada minėjau gi bus be bažnyčios doh.gif Na, vis vien... Gal kam pravers. Aš bandau įsivaizduoti laiko atžvilgiu, ar galima spėti iš tolo nufotografuoti, iš viršaus ir pakeisti objektyvą kol bus svarbiausios akimirkos. Tas pats domina su krikštynomis g.gif

Kaip jums Albert Pocej? Žaviuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 08 02, 01:34)
kaip dabar ?

man patinka rolleyes.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 02, 09:22)
Aš sapnavau gottę

Kaip jums Albert Pocej? Žaviuosi  rolleyes.gif

biggrin.gif

aš ir drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 02, 09:22)
Aš sapnavau gottę, ji pozavo savo vyrui, susisuko į tokį audeklą, sukosi, vartėsi, visa laiminga nuo kalniuko nusirito, o aš vis galvojau, kaip ji nebijo su tuo pilvu biggrin.gif Atsibudau, sakau, gal pagimdė  bigsmile.gif

gotte jau turi leliuka wink.gif
Atsakyti