Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

4u.gif
Ateinu su pirmaisiais gelyciu bandymais blush2.gif

user posted image

user posted image

Bizyte, nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 01, 22:02)
Merginos, o jus savo foto visas tvarkot, ryskinat kokiu programu pagalba?  blush2.gif  Jusu visos foto tokios grazios ryskios, kaip jus jas tokias isgaunat  unsure.gif  blush2.gif

Dauguma manau kažkiek tvarko. Kas su PS, kas su LR mirksiukas.gif
Atsakyti
aaa, supratau biggrin.gif niu kaip?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 01, 21:19)
aaa, supratau biggrin.gif niu kaip?]
Nors mergos sakys, kad kiaušiniai gelsvi, o ne balti, bet man tiktų biggrin.gif Bet. Kur fokusas, a? Man atrodo, kad kojelėj mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 01, 22:19)
aaa, supratau biggrin.gif niu kaip?

NESKUBEK smile.gif jei darai toki darba, tai daryk atsakingai,cia kaip egzaminas, uz kuri Tau rasau ne daugiau 4 - 10-ies balu sistemoje mirksiukas.gif kur fokusa padejai? cia gi turi atsispindeti viskas,ka ismokai, bet cia paziurejus, panasu kad ne viskas isisavinta mirksiukas.gif ten plysiai ties susikirtimu matosi, patvarkyk siek tiek PS,pagyvink. smile.gif zodziu,kaip sakiau, atsakingiau prasyciau ziureti i siuos darbus tongue.gif
Atsakyti
Nors laukia dar keli ND (bandysiu su 5ND kovoti ryt, kazko bijau ju biggrin.gif ), bet labai noreciau, kad pasakytumete savo nuomone apie sias foto. Gal visiskai i suns dienas isdesit ir pasakysit, kad tersiu eteri, bet kaip be jusu komentaru tobuleti blush-anim-cl.gif
Bandziau atostogaujant pagaudyti drugeliu...
user posted image

O cia man tokia ramybe ir siaip kazkaip prie sirdies sis kadras, tik nezinau kaip ji tobulinti...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 01, 22:14)
man viskas įdomu  thumbup.gif

blush2.gif galit ir patarkuot tongue.gif

Filmukas sesei
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2011 08 01, 22:33)

O cia man tokia ramybe ir siaip kazkaip prie sirdies sis kadras, tik nezinau kaip ji tobulinti...

Tikrai graži nuotrauka, tik tas mėlynas laivo kampas trukdo (kirpčiau) bei dangų kažkaip tvarkyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 01, 22:43)
Tikrai graži nuotrauka, tik tas mėlynas laivo kampas trukdo (kirpčiau) bei dangų kažkaip tvarkyčiau.

Na tas kateris melynas tai man irgi maiso, bet kitaip nebuvo kaip pagauti si vaizda. Katerio nepaiimant i kadra ir tie kiti laiveliai visai kitaip atrode sad.gif O kaip ta dangu tvarkyti? Man tai tas apsiniaukimas patinka, nes realiai tai cia fotkinta pries lietu... blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus mano misko pasakai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 22:58)
Aciu uz komentarus mano misko pasakai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As nieko nekomentuoju, nes su savo neisprususiu liezuviu nenoriu jusu groziu uzgozti lotuliukas.gif Dar truputi pasimokysiu iki kol galesiu komentuoti... umn.gif Jus visos saunuoles!
Atsakyti
sorry merginos, kazkaip suskubau parodyti, kad supratau esme blush2.gif

na kaip dabar?

user posted image
Atsakyti
Nukirpau ta kateri, geriau? g.gif
user posted image
Atsakyti