QUOTE(JEma @ 2011 08 01, 22:02)
Merginos, o jus savo foto visas tvarkot, ryskinat kokiu programu pagalba? Jusu visos foto tokios grazios ryskios, kaip jus jas tokias isgaunat
Dauguma manau kažkiek tvarko. Kas su PS, kas su LR
aaa, supratau niu kaip?
QUOTE(jlclove @ 2011 08 01, 21:19)
aaa, supratau niu kaip?]
Nors mergos sakys, kad kiaušiniai gelsvi, o ne balti, bet man tiktų Bet. Kur fokusas, a? Man atrodo, kad kojelėj QUOTE(jlclove @ 2011 08 01, 22:19)
NESKUBEK jei darai toki darba, tai daryk atsakingai,cia kaip egzaminas, uz kuri Tau rasau ne daugiau 4 - 10-ies balu sistemoje kur fokusa padejai? cia gi turi atsispindeti viskas,ka ismokai, bet cia paziurejus, panasu kad ne viskas isisavinta ten plysiai ties susikirtimu matosi, patvarkyk siek tiek PS,pagyvink. zodziu,kaip sakiau, atsakingiau prasyciau ziureti i siuos darbus
Nors laukia dar keli ND (bandysiu su 5ND kovoti ryt, kazko bijau ju ), bet labai noreciau, kad pasakytumete savo nuomone apie sias foto. Gal visiskai i suns dienas isdesit ir pasakysit, kad tersiu eteri, bet kaip be jusu komentaru tobuleti
Bandziau atostogaujant pagaudyti drugeliu...
O cia man tokia ramybe ir siaip kazkaip prie sirdies sis kadras, tik nezinau kaip ji tobulinti...
Bandziau atostogaujant pagaudyti drugeliu...
O cia man tokia ramybe ir siaip kazkaip prie sirdies sis kadras, tik nezinau kaip ji tobulinti...
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 01, 22:14)
man viskas įdomu
galit ir patarkuot
Filmukas sesei
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2011 08 01, 22:33)
Tikrai graži nuotrauka, tik tas mėlynas laivo kampas trukdo (kirpčiau) bei dangų kažkaip tvarkyčiau.
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 01, 22:43)
Tikrai graži nuotrauka, tik tas mėlynas laivo kampas trukdo (kirpčiau) bei dangų kažkaip tvarkyčiau.
Na tas kateris melynas tai man irgi maiso, bet kitaip nebuvo kaip pagauti si vaizda. Katerio nepaiimant i kadra ir tie kiti laiveliai visai kitaip atrode O kaip ta dangu tvarkyti? Man tai tas apsiniaukimas patinka, nes realiai tai cia fotkinta pries lietu...
Aciu uz komentarus mano misko pasakai
QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 22:58)
Aciu uz komentarus mano misko pasakai
As nieko nekomentuoju, nes su savo neisprususiu liezuviu nenoriu jusu groziu uzgozti Dar truputi pasimokysiu iki kol galesiu komentuoti... Jus visos saunuoles!
sorry merginos, kazkaip suskubau parodyti, kad supratau esme
na kaip dabar?
na kaip dabar?
Nukirpau ta kateri, geriau?