Yvette,prisidedu prie padeku tau
Sveikos, vis ilendu tyliai seile pavarvinu ziuredama jusu foto ir... iseinu Nu nerealus jusu darbai. Kartais paimu kokia fotke savo atrodo visai nieko, bet kai paziurejau SM grupeje i jusu darbus tai...
Kadangi pirmu triju ND daug nekomentavot tai tikiuosi jie buvo geri. Tad dabar ateinu su 4 ND
Lauksiu komentaru
Kadangi pirmu triju ND daug nekomentavot tai tikiuosi jie buvo geri. Tad dabar ateinu su 4 ND
Lauksiu komentaru
QUOTE(bizyte @ 2011 08 01, 21:16)
pirmoji tai turbosuperine,o jau sviesa kokia faina,ir pati nuotrauka,ui ui kokia gerule
QUOTE(JEma @ 2011 08 01, 21:19)
na gerai, bet kaip taip fotoaparata pakreipi
super , labai gražu
QUOTE(JEma @ 2011 08 01, 21:19)
aš save tarkuoju, kiti mane tarkuoja dėlto, tai ir tave patarkuosiu - HORIZONTAS nors namų darbais ne apie tai, bet tai liga, kurią aš turiu, taip kad nuo pat praždių žiūrėk jį, ypač kai priturpiu, nes dažniausiai tada jis būna kreivas
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 01, 19:28)
tai faktas - eikš čion į chebrą
QUOTE(bizyte @ 2011 08 01, 20:16)
pirma ir paskutine kazkas toookio. i pirma isvis issiziojusi ziurejau
6 ND. tik nesijuokit is mano piesinio
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 01, 21:24)
na gerai, bet kaip taip fotoaparata pakreipi
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 01, 21:25)
aš save tarkuoju, kiti mane tarkuoja dėlto, tai ir tave patarkuosiu - HORIZONTAS nors namų darbais ne apie tai, bet tai liga, kurią aš turiu, taip kad nuo pat praždių žiūrėk jį, ypač kai priturpiu, nes dažniausiai tada jis būna kreivas
Geda del to horizonto. Zinau, kad jis turi buti tiesus. Turiu visas 3 Kelby knygas tai jau ta horizonto esme ir man aiski (nors anksciau kartais ir specialiai ji kreiva darydavau). O cia labai greit fotkinau, maze aplink zyze tai tik pyks poks kad esme butu. Nes ir su margu fonu siektiek kitur sudetinga.
Tai kiek suprantu ND esme teisingai atlikta?
senokai rodžiausi, tai atsinešu keletą kadrų iš miško
pirmoj man graziausia sviesa
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 08 01, 21:23)
merginos, galiu persiųsti skype pdf knygą, jei kas norit. 77mb Tik jei prisižadėsit niekur į interneto platybes netalpinti, visokius torentus ir t.t.
jei kas norit paieškokit manęs skype buuuchepaula (BUUUCHEPAULA)
jei kas norit paieškokit manęs skype buuuchepaula (BUUUCHEPAULA)
as tai geriau palauksiu tikros bus didesne staigmena
jlclove,kiausinis kaip ir ne baltas