QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 01, 14:07)
Frederica, matau esi. Pamenu, kaip Loreta pasakojo apie Rumšiškes, tai pasiklausinėk jos patarimų dėl tos vietos.. Puikiai prisimenu ir tai, kaip ji tą vietą irgi išdėjo į šuns dienas dėl tamsumo
Dėkui, einu užversiu ją klausimais
QUOTE(rG @ 2011 08 01, 14:47)
Frederika Parodyk čia savo darbų, žmonėms džiaugsmo
Kaip gera, kad Tu tiek užsiėmus, Tu tikras stebuklas, esi meniškai subtili, kruopšti, o už kantrybę nuolat apdovanojama. Tu labai gerai pagauni tą mintį, kad gamtoje ištisos fotografijos, tik reikia jas pasiimti. Duok diev Tau dar daugiau šviesių minčių ir idėjų
OOOOOjei, ačiū labai, išties, net nutirpau...smagu rasti tokius komentarus. Tik net nežinau ką čia jums parodyti...?/ tiek daug visko turiu
ir kartu regis nieko...
Ačiū, kad aplankot flickre.
Man tai pačiai nesmagu, kad mažai bekomentuoju pas jus, žiauriai striuka su laiku.
Bet visas jus aplankau, myliu ir pasiilgstu.
QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 15:15)
Pritariu del Frederikos.
Ačiū Tau. O Tavo vaikai abu nuostabių nuostabiausi - dažniau juos mums rodyk.
QUOTE(paprasta @ 2011 08 01, 15:20)
Rumšiškėse teko ir man- daugiau ten nevažiuosiu fotografuoti krikštynų. Žiauriai tamsu... naudojau blykstę...
UUUhu, na aiškuma, imsiu blykstę ir nebesuksiu galvos, tėvelius iškart įspėsiu. Per daug aš ištikrųjų stresuoju ir nervuojuos, reik išmokt kažkaip nurimt.
QUOTE(Yvette @ 2011 08 01, 16:26)
Mūsų kūdikėlis
Sakiau ir sakysiu - didžiuojuos Tavimi, labai. Labai džiaugiuos Tave pažinus, džiaugiuos, kad galėjau nors rtupinėliu prisidėti.
Didelis ačiū Tau ir visoms SM mergaitėms.