Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(birbusiukas @ 2011 08 01, 17:50)

uzskaitau abu ND, dabar sunkiausia dalis lauka,WB mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 08 01, 17:50)

2Nd kaip ir gerai, o va dėl 4 tai man pirmosios foto fokusas kaip ir pabėgęs. NA bet gal man monikas blogai rodo, nes šviečia iš šono saulė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 01, 14:07)
Frederica, matau esi. Pamenu, kaip Loreta pasakojo apie Rumšiškes, tai pasiklausinėk jos patarimų dėl tos vietos.. Puikiai prisimenu ir tai, kaip ji tą vietą irgi išdėjo į šuns dienas dėl tamsumo smile.gif

Dėkui, einu užversiu ją klausimais biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 01, 14:47)
Frederika  wub.gif  Parodyk čia savo darbų, žmonėms džiaugsmo smile.gif Kaip gera, kad Tu tiek užsiėmus, Tu tikras stebuklas, esi meniškai subtili, kruopšti, o už kantrybę nuolat apdovanojama. Tu labai gerai pagauni tą mintį, kad gamtoje ištisos fotografijos, tik reikia jas pasiimti.  Duok diev Tau dar daugiau  šviesių minčių ir idėjų  wub.gif

OOOOOjei, ačiū labai, išties, net nutirpau...smagu rasti tokius komentarus. Tik net nežinau ką čia jums parodyti...?/ tiek daug visko turiu biggrin.gif
ir kartu regis nieko...
Ačiū, kad aplankot flickre.
Man tai pačiai nesmagu, kad mažai bekomentuoju pas jus, žiauriai striuka su laiku.
Bet visas jus aplankau, myliu ir pasiilgstu.
QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 15:15)
Pritariu del Frederikos. wub.gif

Ačiū Tau. O Tavo vaikai abu nuostabių nuostabiausi - dažniau juos mums rodyk.

QUOTE(paprasta @ 2011 08 01, 15:20)
Rumšiškėse teko ir man- daugiau ten nevažiuosiu fotografuoti krikštynų. Žiauriai tamsu... naudojau blykstę...

UUUhu, na aiškuma, imsiu blykstę ir nebesuksiu galvos, tėvelius iškart įspėsiu. Per daug aš ištikrųjų stresuoju ir nervuojuos, reik išmokt kažkaip nurimt.

QUOTE(Yvette @ 2011 08 01, 16:26)
Mūsų kūdikėlis smile.gif

Sakiau ir sakysiu - didžiuojuos Tavimi, labai. Labai džiaugiuos Tave pažinus, džiaugiuos, kad galėjau nors rtupinėliu prisidėti.
Didelis ačiū Tau ir visoms SM mergaitėms.
Atsakyti
oi, pamiršau

PADĖKOS:

visiems siuntusiems foto.
Frederikai už palaikymą
Akashai už palaikymą ir pagalbą verčiant į anglų klb. bei galvojant pavadinimą, bei šiaip kitas smulkmenas.
Bizytei už labai fainą įvado tekstą ir pagalbą verčiant į anglų klb.

mąstau ką pamiršau, vistiek ką nors pamiršau, tai sakau ačiū.

Vat dar pagalvojau, kad galėtumėt ką nors panašaus Kalėdoms susiruošti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 01, 18:35)

Vat dar pagalvojau, kad galėtumėt ką nors panašaus Kalėdoms susiruošti  smile.gif

būtų labai faina bigsmile.gif reikia sugalvoti konkrečią temą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 01, 17:33)

O galetum papasakot, ka ji sake?Nesinori ir nesmagu trukdyt man Loreta unsure.gif

Prisiprasei laugh.gif
user posted image

Mes tave labai mylim, tu pati zinai wub.gif

Ir dar karta didziulis aciu Yvettei.
Atsakyti
Grįžo vyras ir pakomentavo: pirkdamas tokią knygą nusivilčiau. Atrodo, kaip atspausdinta paprastu printeriu, namuose. Kaip skaitoma knyga, o ne kaip fotografijų albumas. Tiesiog surištas kaip žurnalas. Tai vat, labai gerai pagalvokit prieš užsakinėdamos, nes paskui pretenzijų dėl kokybės tikrai nepriimsiu smile.gif Kainą bus mažesnė, nei rašiau prieš tai, nes vyras sako, kad tokiam rezultatui per didelė. Tad ir su pradiniu tikslu kaip ir prasilenksim.
Tad nebekreipkit dėmesio į info įvade.

va dar info, vokiečių klb. bet iš skaičių suprasit, kas nusimanot knygų spaudoje, tai suprasit gal ir koks ten popierius.
8.5" x 11", Fest Einband, Weiß Papier innen (Gewicht #50), Schwarzweiß Druckerschwärze innen, Weiß Papier außen (Gewicht #100), Vierfarbig Druckerschwärze außen
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 rugpjūčio 2011 - 18:11
QUOTE(Yvette @ 2011 08 01, 18:07)

Na gal cia tik jo nuomone.Nenusimink tik taip:(
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 01, 19:07)
Grįžo vyras ir pakomentavo:

pritariu Alabamai, viskas čia gerai 4u.gif aš jau nekantrauju 4u.gif
Atsakyti
aš nenusimenu, tiesiog noriu, kad žinotumėt ką perkat smile.gif paskui nenoriu sulaukti komentarų, kad nevertėjo pirkti, nes kokybė netiks smile.gif tiesiog dėl to ir rašau. Pagalvokit tik apie tai kiek kopijų perkat, gal pradžioj sau po vieną, o paskui jei norėsit kam kitam dovanoti, gavusios pažiūrėsit ar tokį daiktą norėsis dovanoti.

pripliurpiau šiandien daug. Tad kalbas bandau išlyginti su foto. Man labai miela, bet galbūt todėl, kad nesvetima mergaitė.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 rugpjūčio 2011 - 18:27
QUOTE(Yvette @ 2011 08 01, 19:19)
aš nenusimenu, tiesiog noriu, kad žinotumėt ką perkat  smile.gif  paskui nenoriu  sulaukti komentarų, kad nevertėjo pirkti, nes kokybė netiks  smile.gif  tiesiog dėl to ir rašau. Pagalvokit tik apie tai kiek kopijų perkat, gal pradžioj sau po vieną, o paskui jei norėsit kam kitam dovanoti, gavusios pažiūrėsit ar tokį daiktą norėsis dovanoti.

na, manau cia merginos perka ne popieriu, o savo ir kitu darbelius ax.gif

ir dar klausimas smile.gif o paprastam mirtingajam bus galima nusipirkti sia knygute is knygyno, ar cia tik internete?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 01, 19:27)
na, manau cia merginos perka ne popieriu, o savo ir kitu darbelius ax.gif

ir dar klausimas smile.gif o paprastam mirtingajam bus galima nusipirkti sia knygute is knygyno, ar cia tik internete?

knygyne tikrai ne smile.gif tik internetu.
Atsakyti