Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis !

QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 15:15)
Svajinga kaip ir labai patinka.Gal vos daugiau erdves noretusi, bet cia jei kabinetis.

Ir man norisi, bet kiek žiūrėjau visas nuotraukas šioji man pačiai labiausiai. Na, muilinė yra muilinė, tenka rinktis ar daugiau erdvės ir ryškumas ne toks ir ne ten kur nori, arba mažiau ir ryškumas kokio nori. doh.gif
Šiaip ar taip, ačiū! 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 01, 15:31)
Ka - na visai įdomiai žiūrisi  4u.gif

Ačiū! 4u.gif

Nors cinematic tema jau pasibaigusi, bet aš dar įdėsiu nuotrauką. Paskutinę dieną būnant prie ežero buvo atėjusi į galvą dar viena idėja, tačiau orai jos jau nebeleido įgyvendinti. Ech, kada nors kitą kartą. cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 01, 15:53)
Nors cinematic tema jau pasibaigusi, bet aš dar įdėsiu nuotrauką. Paskutinę dieną būnant prie ežero buvo atėjusi į galvą dar viena idėja, tačiau orai jos jau nebeleido įgyvendinti. Ech, kada nors kitą kartą.  cool.gif

gyvio kazkokio truksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 01 rugpjūčio 2011 - 14:55
QUOTE(Ka @ 2011 08 01, 15:53)

Nors cinematic tema jau pasibaigusi, bet aš dar įdėsiu nuotrauką. Paskutinę dieną būnant prie ežero buvo atėjusi į galvą dar viena idėja, tačiau orai jos jau

pritariu brumbrumui - norisi laivuko,žmogaus,paukščio ar kažko g.gif
Atsakyti
Laaaaaaaabas, ar pasiruošusios naujienoms? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 01, 15:16)
Laaaaaaaabas, ar pasiruošusios naujienoms?  wub.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 01, 16:16)
Laaaaaaaabas, ar pasiruošusios naujienoms?  wub.gif

uoj uoj - LAUKIAMMMMM thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų kūdikėlis smile.gif
Turtas nenorėjo pozuoti, skubėjau parodyti, tad į foto prašom nežiūrėti, gražiau tikrai nebus, svarbu pats faktas smile.gif Sulaukiau knygos.

Dabar įspūdžiai. Atkeliavo praktiškai per šešias dienas, tad tikrai greitai, palyginus, kad iš Amerikos siuntė.
Mūsų knygelė, tokio pat dydžio kaip kad paprasti žurnalai. Viršelis toks kaip truputį kietesnio žurnalo. Ruošiant viršelio didelio pasirinkimo kaip ką išdėlioti nebuvo, tad yra kaip yra. Džiaugiuosi viršelio foto pasirinkimu, nes tikai puošia smile.gif ačiū Akashai už leidimą.
Pirmuose psl. kur įvadas, galėjau truputį tuščių eilučių daugiau viršuje palikti, bet sekantiems kartams jau žinosiu. Popierius knygos, rašė, kad kažkoks pagerintas. Bet toks beveik kaip laikraštinis popierius, na vos vos storesnis, bet panašus. Todėl vietoj knygelės gavom vintage žurnaliuką. Man žinokit visai patinka, dar ir dėl to, kad foto visos juodai baltos, tai vėlgi atrodo, lig senos geros foto smile.gif Kairiame psl rašiau autorių, o dešinėje foto.
Kelių foto, iš 81 gal viso 6-7 kokybė pavedė. Bet net nežinau kodėl, nes pačios foto mano kompiuteryje labai gerai atrodo, bet vat spausdinant kažkas nutiko.

Dabar matyt dauguma klaus kur kaip galima įsigyti, nes norėsit sau. Dabar kol kas padariau, kad tik man vienai prieinama knyga. Dar iki galo neišsiaiškinau kaip man su mokesčiais bus, jei įkelsiu knygą pardavimui. Lig ir žinau, kaip ką turiu surašyti, bet dar enbandžiau, tad vėl prašau kantrybės.
Siuntimas man kainavo 9,99eurus, tad siūlyčiau flickr puslapyje užvesti temą ir susirašyti kas norėtų įsigyti ir tuomet vieną ar du užsakymus daryti. Manau sutaupytumėt siuntimui. Knygos kainą mąstau rašyti 8,90 eurų. Daugiau nenoriu, vėlgi dėl to paties siuntimo, nes jei kas nors vienas siųs, susidarys didelės suma.Tiek. Ačiū visiems, kas siuntėt foto, ir jei imsit ir sau kopiją, tikiuosi džiugins. Šiaip, nors idėja buvo parduoti, surenkant pinigų paramai, bet jau ta mintis, kažką bendro, atspausdinto kartu su šios temos dalyviais turėti faina žinokit.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 rugpjūčio 2011 - 15:29
Yvvete.... nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif Aš norėčiau tiek knygelių, kiek yra mano nuotraukėlių ten, plius dar viena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 08 01, 16:29)
Yvvete.... nuostabu  wub.gif  wub.gif  wub.gif Aš norėčiau tiek knygelių, kiek yra mano nuotraukėlių ten, plius dar viena  blush2.gif

kaip rašiau, dar turiu pažiūrėti kaip man ten sutvarkyti, kad kiti galėtų užsakinėti. Ir gal tikrai flickr temą darom, ten surašom kas kiek kopijų nori ir paskui žiūrėkit kas gali kooperupotis siuntimui
jau padariau čia
tema knygelės užsakymui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 rugpjūčio 2011 - 15:33
QUOTE(Yvette @ 2011 08 01, 15:26)
Mūsų kūdikėlis smile.gif
Turtas nenorėjo pozuoti, skubėjau parodyti, tad į foto prašom nežiūrėti, gražiau tikrai nebus, svarbu pats faktas  smile.gif  Sulaukiau knygos.

Dabar įspūdžiai. Atkeliavo praktiškai per šešias dienas, tad tikrai greitai, palyginus, kad iš Amerikos siuntė.
Mūsų knygelė, tokio pat dydžio kaip kad paprasti žurnalai. Viršelis toks kaip truputį kietesnio žurnalo. Ruošiant viršelio didelio pasirinkimo kaip ką išdėlioti nebuvo, tad yra kaip yra. Džiaugiuosi viršelio foto pasirinkimu, nes tikai puošia  smile.gif  ačiū Akashai už leidimą.
Pirmuose psl. kur įvadas, galėjau truputį tuščių eilučių daugiau viršuje palikti, bet sekantiems kartams jau žinosiu. Popierius knygos, rašė, kad kažkoks pagerintas. Bet toks beveik kaip laikraštinis popierius, na vos vos storesnis, bet panašus. Todėl vietoj knygelės gavom vintage žurnaliuką. Man žinokit visai patinka, dar ir dėl to, kad foto visos juodai baltos, tai vėlgi atrodo, lig senos geros foto  smile.gif  Kairiame psl rašiau autorių, o dešinėje foto.
Kelių foto, iš 81 gal viso 6-7 kokybė pavedė. Bet net nežinau kodėl, nes pačios foto mano kompiuteryje labai gerai atrodo, bet vat spausdinant kažkas nutiko.

Dabar matyt dauguma klaus kur kaip galima įsigyti, nes norėsit sau. Dabar kol kas padariau, kad tik man vienai prieinama knyga. Dar iki galo neišsiaiškinau kaip man su mokesčiais bus, jei įkelsiu knygą pardavimui. Lig ir žinau, kaip ką turiu surašyti, bet dar enbandžiau, tad vėl prašau kantrybės.
Siuntimas man kainavo 9,99eurus, tad siūlyčiau flickr puslapyje užvesti temą ir susirašyti kas norėtų įsigyti ir tuomet vieną ar du užsakymus daryti. Manau sutaupytumėt siuntimui. Knygos kainą mąstau rašyti 8,90 eurų. Daugiau nenoriu, vėlgi dėl to paties siuntimo, nes jei kas nors vienas siųs, susidarys didelės suma.Tiek. Ačiū visiems, kas siuntėt foto, ir jei imsit ir sau kopiją, tikiuosi džiugins. Šiaip, nors idėja buvo parduoti, surenkant pinigų paramai, bet jau ta mintis, kažką bendro, atspausdinto kartu su šios temos dalyviais turėti faina žinokit.

user posted image

super. noriu kokių 2-3 egz. smile.gif ačiū tau už pastangas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 01, 15:26)
Mūsų kūdikėlis smile.gif

user posted image

O kaip nuostabu wub.gif wub.gif

Ikelk dar nuotrauku, prasau, prasau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 01, 16:26)
Mūsų kūdikėlis smile.gif

NEREALUUU wub.gif širdis virpa matydama šitą knygelę wub.gif wub.gif wub.gif Didelis dėkui TAU už tokį triūsą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
merginos aš nelabai moku užvesti temos fickr, jei kas galite užveskite, kad galėtume surašyti , kas kiek nori... nes aš ne vienos norėsiu blush2.gif
Atsakyti