QUOTE(rasa32 @ 2012 06 11, 09:11)
Pasiskaiciau apie ledus is saldytu bananu ir is karto nusprendziau pasidaryti.Bet iskilo tokie durni klausimai kokius bananus dedat i kamera-nuluptus,''cielus'' ar supjaustytus?tokius kietus kaip akmenis dedat is kart i blenderi ar atsildot truputi?
QUOTE(Neringiux @ 2012 06 11, 09:47)
Kazkur rase, kad bananus reikia deti i kamera nuluptus, galima supjaustyti. Tuomet nereiks pjaustyti isemus is kameros. Bet nezinau ar iskart is kameros galima blenderiuoti. Man atrodo atsiptu peiliai blenderiuojant "akmenis".
niekas ten neatšimpa, jau kiek laiko gaminu ir tokius ledus, ir įvairius riešutus malu ir viskas puikiai smulkina
na, šaldyti bananai gerokai skiriasi savo "kietumu" nuo tikrų akmenų
taip, rašiau galima ir taip, ir taip ( nors nebandžiau šaldyti sumaltos bananų masės, kažkaip atrodo, kad ne tokia konsistencija būtų... ) , o jei bandysite atšildyti bananus ir malti - tada kokia prasmė juos buvo užšaldyti ? Juk bananų užšaldymas ir duota tą reikalingą ledų masei kremiškumą
iš kameros išėmus sušalusius bananus , galima palaukti iki 10 min tada pjaustyti ( jei buvo nesupjaustyti) ir dėti į blenderį malti.