Įkraunama...
Įkraunama...

Ledai - (naminiai) , 2 tema

QUOTE(Neringiux @ 2012 05 16, 10:12)
Zinokit nepamenu, bet ten tos firmos buvo daug buitines technikos. Is R raides smile.gif Man rodos vokieciu gamybos.

Aciu, reiks nulekt paziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smale @ 2012 05 16, 11:21)
Aciu, reiks nulekt paziuret ax.gif

As buvau Ukmerges g., Pasilaiciuose. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 16 gegužės 2012 - 10:48
user posted image

700 gr. šviežių braškių
200 gr. cukraus
450 gr. grietinėlės
125 gr. philadelphia sūrio
kelių vaflių lakštų

Sutrinti braškes blenderio pagalba kartu su cukrumi, išplati standžiai grietinėlę, po truputi maišant sudėti sūrį, įmaišyti trintas braškes, viską gerai permaišyti. Į gilų indą dugną iškloti vafliais, supilti ledų masę ir ant viršaus užkloti vafliais. Atšaldyti mažiausiai 6 val.
Skanaus!!!
Atsakyti
Citrininis arbatos šerbetas

user posted image

http://www.paprastir...s-serbetas.html
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 05 25, 10:19)
700 gr. šviežių braškių
200 gr. cukraus
450 gr. grietinėlės
125 gr. philadelphia sūrio
kelių  vaflių lakštų
Sutrinti braškes blenderio pagalba kartu su cukrumi, išplati standžiai grietinėlę, po truputi maišant sudėti sūrį, įmaišyti trintas braškes, viską gerai permaišyti. Į gilų indą dugną iškloti vafliais, supilti ledų masę ir ant viršaus užkloti vafliais. Atšaldyti mažiausiai 6 val.
Skanaus!!!

O susala be ledo gabaliuku? Nes kai vafliais uzklojama juk permaisyti kas 30 min nepavyks....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 25 gegužės 2012 - 12:22
As vis tik nusprendziau nepirkti ledu aparato. Puikiai man ir su blenderiu gaunas (tikiuos, jis supykes nesudegs g.gif ). Dedu viska ka turiu kameroj (cia is uogu, bananai), cukraus pudra ir grietinele. Gaunas iskart gera konsistencija, o palaikius pora val. kameroj, grazius kamuoliukus eina padaryt. Pries kelias dienas vaisinau drauges, tai jos buvo labai nustebintos, kad taip greit skanius ledus galima pasidaryt bigsmile.gif

Ules ledai turetu nesusalt kristalais, nes daug grietineles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2012 05 25, 13:22)
O susala be ledo gabaliuku? Nes kai vafliais uzklojama juk permaisyti kas 30 min nepavyks....

nieko as nepermaisinejau, mase puiki be jokiu kristalu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 05 25, 13:01)
nieko as nepermaisinejau, mase puiki  be jokiu kristalu biggrin.gif  wub.gif

Reikes butinai isbandyti, aciu uz recepteli smile.gif
Atsakyti
Ulė, foto taip ir skatina kuo greiciau juos ismeginti. laukiu braskiu svieziu ir butinai juos isbandysiu
tuo labiau kad nereikia permaisineti thumbup.gif

Atsakyti
Pasiskaiciau apie ledus is saldytu bananu ir is karto nusprendziau pasidaryti.Bet iskilo tokie durni klausimai blush2.gif kokius bananus dedat i kamera-nuluptus,''cielus'' ar supjaustytus?tokius kietus kaip akmenis dedat is kart i blenderi ar atsildot truputi?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 06 11, 09:11)
Pasiskaiciau apie ledus is saldytu bananu ir is karto nusprendziau pasidaryti.Bet iskilo tokie durni klausimai blush2.gif kokius bananus dedat i kamera-nuluptus,''cielus'' ar supjaustytus?tokius kietus kaip akmenis dedat is kart i blenderi ar atsildot truputi?

Kazkur rase, kad bananus reikia deti i kamera nuluptus, galima supjaustyti. Tuomet nereiks pjaustyti isemus is kameros. Bet nezinau ar iskart is kameros galima blenderiuoti. Man atrodo atsiptu peiliai blenderiuojant "akmenis".
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 06 11, 09:47)
Kazkur rase, kad bananus reikia deti i kamera nuluptus, galima supjaustyti. Tuomet nereiks pjaustyti isemus is kameros. Bet nezinau ar iskart is kameros galima blenderiuoti. Man atrodo atsiptu peiliai blenderiuojant "akmenis".

Geriausia tai pradžioj pasidaryti masę ir tada ją užšaldyti 4u.gif
Atsakyti