
Radau si rcepteli Laimos zurnale, man jis labai patiko tai galvoju parasysiu ir cia.
Avokadu ledai
200g rudo cukraus
1 sitrinos sultys ir zievele
1 zaliosios citrinos sultys ir zievele
2 vanilines ankstys arba 2 saukstai vanilinio acto (naminio ne sintetinio)
4 avokadu
500ml riebaus pienos
Vanilines ankstis perpjauti isimti atskirti seklas ir viska sudeti i dubeneli, supilti taip pat citrinu sultis ir sudeti citrinu zieveles(as dejau smulkiai pjaustytas, galima gal ir nutarkuoti) ir cukru sudeti, pakaitinti iki uzvirimo ir paskui ant mazos ugneles kol prades tirsteti, panasu i sirupa. Atausinti, perpilus i kita inda. Isimti vaniliniu ankstis ir seklas.
Avokadus nulupti, sutrinti (su blenderiu tryniau ) supilti piena ir ismaisyti. Gaunsi tirsta zalia mase. I ja supilti sirupa ir dar karteli ismaisyti. Deti i saldikli min 5 val. kas pusvaland permaisyt. Arba i ledu masinele. Skonis superinis

Galvoju kita kart darysiu su graikiniais riesutais, patirpinsiu dali pieno su cukrum ir sudesiu pakepintus riesutus kad apsiveltu

