QUOTE(irmulia @ 2012 06 21, 20:30)
Skanaus
Kokoso pieno skardinė jau kelias savaites mano virtuvėje kantriai laukia. Mačiau ryto laidą, kuriame virtuvės mitų griovėjai gamino ledus, tik kitu principu: užšaldytas braškes sudėjo į maišytuvą (blenderį) ir susmulkino (braškių ten buvo labai daug), tuomet lėta srovele pylė kokoso pieno skardinę. Masė ėmė tirštėti. Siūlė valgyti iškart arba dar šaldyti. Vietoj medaus, manau, galima dėti banano ar figų - siekaint sveikiausio varianto Man net vaikystė primintų vanilės poskonis ir razinos baltų ledų mikse.
Labai ačiū patarusioms dėl ledų aparato. bet ar verta tuomet pirkti tokį? Ar geriau taupyti? Kaip suprantu, jame nesušąla ledai? Ar sudėjus į kamerą purumas gaunasi?