Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 5

QUOTE(robyte_ff @ 2011 08 23, 17:59)
Na rasu lanka ir blynelis biggrin.gif Skaitydama isivaizdavau, kad bus tikrai blynelis su idaru, o cia pasirodo toks tortas, kad olialia wub.gif  Taip uzsimaniau kazko skanaus, eisiu lentynas pratikrinsiu, gal ko rasiu:)

Gabija, keista, bet ir as sianakt sapnavau, kad man liga progresavo ir visu metastaziu dydzius daktarai ivardino. Idomiai cia, gal menulis veikia. O gal cia musu vidines baimes.. Po patikrinimo bus aisku, ar pranasiski sapnai ar ne. Tikekimes geriausio 4u.gif

Tfu , tfu, tfu tikimės geriausio , atbulinio varianto.Man rugsėjo viduryje technikinė.

http://dometod.ru/do...ster-klass.html
O čia darbštuolėms , mėgstančioms siurprizus.

ir dar info

Медики уверены: причина рака – самовнушение
Американские ученые подтвердили распространенное мнение о том, что причина многих тяжелых болезней кроется в психике человеке, пишет портал podrobnosti.ua.

К такому выводы пришли исследователи из Хьюстона, которые доказали связь депрессии и длительного стресса с онкологическими заболеваниями. Ученые давно заметили эту связь на практике, однако долго не могли подготовить достаточную теоретическую почву для выводов. Теперь же необходимые факты имеются в наличии.

Ученые объясняют: у людей, переживающих депрессивное состояние, в крови поднимается уровень содержания протеина. А зачастую именно протеин ускоряет развитие раковых клеток и способствует росту метастазов. У тех же людей, кто переживает стресс и депрессии в течение долгого срока, в организме образуется норепинефрин. Это вещество ускоряет рост и размножение клеток, которые уже поражены злокачественной опухолью.

Известно, что когда человек находится в подавленном психологическом состоянии, мозг посылает сигналы в каждую клетку организма. Клетки, в том числе и злокачественные, соответствующе реагирует на этот импульс и начинают развитие, пишет портал Врач TV. Следовательно, у ипохондриков гораздо более высокий шанс тяжело заболеть, чем у беззаботных оптимистов.

Ученые посоветовали всем людям, которые боятся услышать страшный диагноз, реже думать о тяжелых болезнях и радоваться жизни. А об опасности онкологических заболеваний вспоминать лишь во время регулярного профилактического осмотра у специалиста.

По материалам: podrobnosti.ua, Врач TV
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 23 rugpjūčio 2011 - 17:29
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 08 23, 18:53)
Koks adresas, padėsime  lotuliukas.gif

Visiems savi draugai pribalsuoja.
o tavo grybukai tikrai to verti.

Ačiū... Koncervuoti grybukai flirt.gif

Mergikės, nepasiduokit. Robyte_ff , Gabija - jums artėja pasitikrinimai. Natūralu, kad labiau apie tai galvojat - tai ir atkeliauja visokie sapneliai su savo versijom. Bus gerai, bus gerai, bus gerai. 4u.gif Laikysim kumštelius ir mintysim tik geras mintis. Kad po apžiūrų galėtumėt nuo ausies lyg ausies išsišiepusios vaikščioti. group.gif Ir dar užtvirtinimui - tfu, tfu,tfu...

Aš susidomėjau Su Džok gydymu su sėklomis. Bandysiu savo miomą mažinti rolleyes.gif Bet dar tik nagrinėjuosi - kažko užsikabinau - labai jau įdomu pasidarė. Kai buvau stovykloje, mums buvo vienas užsiėmimas - tai klijavom karčiuosius pipirus reikiamoje vietoje, kad stuburas masažuotųsi - ne visi išlaikė reikiamą laiką, visokių pojūčių atsirado, tai teko juosteles nusiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 23 rugpjūčio 2011 - 17:45
Jei kas supranta rusiškai, įdedu adresą, atsisiųsti saviįtaigos diską.Meilė sau.

Rasele pabalsuosiu.
Aš irgi norėčiau pernakvoti klasiniame viešbūtyje.taip norisi pramogų.Bet, kad yra labai gerų rašinių, mano per striukas.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 08 23, 10:40)
labas rytas smile.gif
atnešu paveiksliuką. ironiškas, bet privertė nusišypsoti smile.gif

user posted image
Beje, atidariau naują temą ligų reikalams...

Ragnez, šaunuolė, kad įdėjai tokį smagų paveikslą. Iš širdies nusišypsojau.

Mergaitės, turiu pasiūlymą: jei turite kokių juokingų nuotraukų, karikatūrų, meskite viską čia.

Gal pradėti anekdotus pasakoti? Kažkaip reikia linksmintis.

Tiesa, Gabija, pagal naujausius duomenis ilgiausiai gyvena paniurėliai, o ne optimistai. Bet tie paniurėliai, manau, tiesiog atsparūs ligos ir stresams, nes toks jų charakteris ir jiems taip gerai. Tikriausiai, visi pažįstame tokių paniurėlių, kurie žiūri iš padilbų, nemoka bendrauti, ir iš tiesų nieko neima į galvą.

Apie sapnus. Šiaip, sakoma, sapnai retai turi tiesioginę reikšmę. Aš visada sapnuoju visus įvykius, visus žmones, kurie man tuo metu yra svarbiausi. Bet yra vienas mane persekiojantis sapnas, į kurį esu seniai atkreipusi dėmesį. Daug metų aš vis sapnuodavau, kad guliu lovoje ir kartais net miegu. Šis sapnas reiškia arba kelionę, arba ligą. O po operacijos ir gydymo ėmiau sapnuoti, kad kartais guliu lovoje, bet iš jos atsikeliu arba matau lovą, bet joje neguliu.

Ligoniams ir sveikiems daugelis sapnų yra interpretuojami skirtingai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
jei jau apie sapnus, tai va mano mama kol nežinojo, jog serga, labai dažnai sapnuodavo, kad kraustosi vis į kitus namus... po operacijos daugiau taip nebesapnavo. g.gif šiaip ji labai dažnai tiki sapnais, o ypač reiškiančiais kažką blogo... bet ką galiu pasakyti, nors mama jau per tiek metų daugmaž ir žino ką kuris reiškia jai, bet tikrai ne visada viskas išsipildo... 4u.gif aš irgi daug blogų sapnų pastaruoju metu sapnuoju, visokios baimės ir t.t. bet čia tik todėl, kad juose atsispindi turbūt mano jausmai nerimas ir tiek
Atsakyti
[quote=.GABIJA.,2011 08 23, 18:47]
Jei kas supranta rusiškai, įdedu adresą, atsisiųsti saviįtaigos diską.Meilė sau.

Neįdėjai,arba nepavyko smile.gif
Labai noriu gauti, man labai jau truksta tos saviitaigos.

Noriu dar pasiklausti. Sako, kad be tamoksifeno yra ir naujesniu vaistu, arimidek lygtai.
Kazin kaip paprasyti , kad reikia naujos kartos vaisto, matyt reikia tept. smile.gif. Rugsejį eisiu pas daktarus irgi , nes pries men. paėmė kraujo tyrimą žymenims. Bet mano daktarė atostogaus ir matyt pas kita prasyti kitu vaistuku neprasyti???
Tai irgi nervas ima. Bet viskas jauciu gerai, nors ........bijau. Bet vis save raminu. smile.gif
ragnez, prisijuokiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o jau kaip grybukų užsimaniau bigsmile.gif

Gabija, o jau gelų gražumas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 08 23, 19:28)

Tiesa, Gabija, pagal naujausius duomenis ilgiausiai gyvena paniurėliai, o ne optimistai.  Bet tie paniurėliai, manau, tiesiog atsparūs ligos ir stresams,  nes toks jų charakteris ir jiems taip gerai. Tikriausiai, visi pažįstame tokių paniurėlių, kurie žiūri iš padilbų, nemoka bendrauti, ir iš tiesų nieko neima į galvą.

Aš sakyčiau ne paniūrėliai, o pikti , mokantys išsikrauti, vampyriauti gyvena be problemų.Nors gal irgi ne visada.Turėjau tokį viršininką, kuris į darbą ateidavo kaip debesis pajuodęs nuo pykčio, po to eidavo pas vairuotojus išsikolioti ir grįždavo švytėdamas.Deja po 40-ies jį užpuolė ligos.
Šiandien skaičiau, kad 10 Dievo įsakymų nesilaikymas priveda žmones prie ligų.O jei pamąsčius, tai gyvenant pagal ,juos žmonija būtų visai kita.
Atsakyti
QUOTE(Laikmė @ 2011 08 23, 22:39)
Noriu dar pasiklausti. Sako, kad be tamoksifeno yra ir naujesniu vaistu, arimidek lygtai.
Kazin kaip paprasyti , kad reikia naujos kartos vaisto, matyt reikia tept. smile.gif. Rugsejį eisiu pas daktarus irgi , nes pries men. paėmė kraujo tyrimą žymenims. Bet mano daktarė atostogaus ir matyt pas kita prasyti kitu vaistuku neprasyti???
Tai irgi nervas ima. Bet viskas jauciu gerai, nors ........bijau. Bet vis save raminu. smile.gif

Štai šie nauji vaistukai - dar vadinami aromatazės inhibitoriais.

Arimidex
Femara
Aromasin

Deja, jų neskiria bent jau pas mus jaunoms moterims. Joms skiria tik Tamoksifeną. Šie vaistukai skiriami moterims vyresnio amžiaus, po menopauzės. Bet skiria taip pat ne iš karto (bent jau taip dažniausiai būna), tik jei neveikia Tamoksifenas. Tu gali pasiskaityti anotacijas ir gali paklausti gydytojos.
Mano mamytė vartojo Femarą. Toleravo gerai.

Nebijok - viskas tau bus gerai. wub.gif Jei eisi pas kitą gydytoją , tuo labiau paklausk apie tuos vaistelius, po to pakalbėsi su savo. Bent jau turėsi dvi nuomones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 23 rugpjūčio 2011 - 22:31
[quote=Laikmė,2011 08 23, 21:39]
[quote=.GABIJA.,2011 08 23, 18:47]

Neįdėjai,arba nepavyko smile.gif
Labai noriu gauti, man labai jau truksta tos saviitaigos.

Gabija, o jau gelų gražumas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

http://www.softvay.n...ticheskaya.html
pamilti save

Jau tikrai įdedu.Atsisiunčia gana greit, bet kartais būna užrašas , kad Lietuvai limitas baigtas tai dienai, tai kitą dieną vėl bandau.Gal čia kiekvienam kompui atskiras limitas, nes aš kartais siunčiuosi kasdien.

O čia indų nuotakos.Grožis nerealus.
http://malinky.ru/n3655.html

Pavargusioms nuo miesto
http://www.liveinter...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 24 rugpjūčio 2011 - 08:11
Dar viena saviįtaiga
atsisiųsti
http://nitki.net/boo...i-zdorovya.html

irgi rusiška , bet gana stipri.kai būnu pavargusi neišklausau iki galo ir užmiegu, bet po to jaučiuosi pailsėjusi.
Atsakyti
Labuka visoms!

Sapnuoju ir as...Ir operavusi daktara, ir chemoterapini... Ir tai, kad vel isgirstu diagnoze... Uch... kaip slapiu skuduru per veida...

Penktadieni einu i eiline TA... Nors nenoriu prisipazinti, bet rankos dreba, nes pries 4 metus tuo paciu metu isgirdau lemiamus zodzius...

4u.gif Gabija, aciu uz nuorodas.
Atsakyti
Romantike, sėkmės! O rugsėjį spausim kumštelius už Gabiją, robytę_ff, ir dar aš jungiuos - rugsėjo pradžioj vizitas pas daktarę.

Šiandien laukiu svečių - draugė iš JAV užsuks... Nesuprantu savęs, ko taip jaudinuosi wub.gif Greičiau atvyktų...

---------------

Rasų lanka, šaunuolė tu mirksiukas.gif - matai, kiek talentų savy radai - kepi, verdi, konservuoji, daržus sodini, visais rūpiniesi... Tegul sekasi tau visame kame rolleyes.gif

Kai paskaitau, kad ir jūs sapnuojate tuos sapnus bjaurius, - atsikvepiau. Nes ir aš sapnavau ne kartą, kad man praneša... tfu tfu tfu... Tikėkimės, kad čia kažkokios mėnulio fazės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 24 rugpjūčio 2011 - 11:36