Sveta, manau bus onko
Reikia pas momologa-onkologa kuo greiciau, prie ko cia koks chirurgas? Kad pati neapciuopia, tai labai daznai buna, o pazasty gali buti nepatogumas. Nezinau ka tu jai pasakysi, bet man panasu i IV st.
"Labas
Perskaičiau ir baisu pasidarė.Kaip galima toliau gyventi su tokiais procentais? Juk tai užkodavimas ligai , nelaimėms.Žmogus pats įjungia programos variklį, nors ta mašina gal 100 metų būtų "garaže" rūdijusi.Štai ir tyrimosi "privalumas", visa giminė atsisėdo ant bombos ir laukia sprogimo.Atsidarėte duris psichologiniam negatyvui.
"Lietuvos ryte" skaičiau straipsnį, kad moterims , kurių motinos serga kiaušidžių vėžys apie 40-uosius metus, jei randamas genas turi išsioperuoti gimdą, jei dar randamas krūtų genas reikia nusipjauti krūtis...Kai kurioms tai pasiteisina.Kalbėjau su savo onkologe, tai ji nepasisako už tokias invazijas,nes tas genas netekęs gimdos ras sau kitų organų, o tada gydyti ir diagnozuoti dar sudėtingiau.Jei yra rizika , reikia tikrintis.O tikrintis reikia ir esant tam genui.
Kad brolis susirgs krūtų vėžiu, tai jau bent jam nesakykite.Tai tokia galimybė...
Gal mes mirsime ne nuo vėžio, o žūsime avarijoje, tai kodėl neparduodame automobilio, gal varveklis užmuš, tai neikime į lauką.
Iš viso gyventi pavojinga, nes vis tiek kažkada visi mirsime."
Jus turputi kitaip ziurit i info, nei as
Zinoma as pasakiau broliui, zinoma prikalbesiu ji tikrintis ir dazniau eit pas gydytoja. Pagauti liga 1-2 st. yra viena istorija ir praqdeti gydytis IV st - visai kita kalba ir kitos prognozes. Man net nekyla abejoniu zinoti ar nezinoti. Tik zinoti ir stebeti ir LAIKU kreiptis pas onkologa. Pas vyrus rizika tik 10 %, todel mano brolis tikrai nepuls i panika, kaip ir as nepanikuoju del savo berniuku, vat jeigu butu mergaites, tada jau liudniau. Jeigu as buciau netingejus ir privertus seimos daktare padaryti toki tyrima pries 5 metus ar net 10 metu... ar tureciau dabar IV? Gal taip, o gal ir ne
O va kiausidziu veziui rizika 44 %, reikia tikrintis dazniau, ir jeigu kas - lauk kiausides. Ar tas genas ras sau kitu oraganu cia irgi gincytinas teigimas. Is kur ji tai zino? Yra statistika? Cia tik jos toks leptelejimas manau
O tai, kad sveikieji uzsilauzt gali greiciau uz mus, tikra tiesa. Tam pritariu ir ruosiuosi dar ilgai gadint vyrui nervus na ir ora