Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 5

QUOTE(SVETA K. @ 2011 08 17, 23:28)
,bandyk pas Petrauska,gavau tel.mob.,gal net pas Bagajeva chirurga,ji sako,aj palauksiu 25,pradejau gerti raminancius,tai nusiraminau.

Na, visokių žmonių yra, kitas ištveria ir palaukti, o man kai kas labai labai neramina - tai noris kuo greičiau lėkt išsiaiškint. Nežinia žudo. O diagnozei nustatyti pirmiausia siunčia pas krūtų chirurgą, ... Bagajevas yra plaučių chirurgas, gal geriau Petrauskas? Bet kokiu atveju diagnozę nustatys, belieka palinkėt tik palankesnių rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Sveta, manau bus onko verysad.gif Reikia pas momologa-onkologa kuo greiciau, prie ko cia koks chirurgas? Kad pati neapciuopia, tai labai daznai buna, o pazasty gali buti nepatogumas. Nezinau ka tu jai pasakysi, bet man panasu i IV st. verysad.gif

"Labas
Perskaičiau ir baisu pasidarė.Kaip galima toliau gyventi su tokiais procentais? Juk tai užkodavimas ligai , nelaimėms.Žmogus pats įjungia programos variklį, nors ta mašina gal 100 metų būtų "garaže" rūdijusi.Štai ir tyrimosi "privalumas", visa giminė atsisėdo ant bombos ir laukia sprogimo.Atsidarėte duris psichologiniam negatyvui.
"Lietuvos ryte" skaičiau straipsnį, kad moterims , kurių motinos serga kiaušidžių vėžys apie 40-uosius metus, jei randamas genas turi išsioperuoti gimdą, jei dar randamas krūtų genas reikia nusipjauti krūtis...Kai kurioms tai pasiteisina.Kalbėjau su savo onkologe, tai ji nepasisako už tokias invazijas,nes tas genas netekęs gimdos ras sau kitų organų, o tada gydyti ir diagnozuoti dar sudėtingiau.Jei yra rizika , reikia tikrintis.O tikrintis reikia ir esant tam genui.
Kad brolis susirgs krūtų vėžiu, tai jau bent jam nesakykite.Tai tokia galimybė...
Gal mes mirsime ne nuo vėžio, o žūsime avarijoje, tai kodėl neparduodame automobilio, gal varveklis užmuš, tai neikime į lauką.
Iš viso gyventi pavojinga, nes vis tiek kažkada visi mirsime."

Jus turputi kitaip ziurit i info, nei as smile.gif Zinoma as pasakiau broliui, zinoma prikalbesiu ji tikrintis ir dazniau eit pas gydytoja. Pagauti liga 1-2 st. yra viena istorija ir praqdeti gydytis IV st - visai kita kalba ir kitos prognozes. Man net nekyla abejoniu zinoti ar nezinoti. Tik zinoti ir stebeti ir LAIKU kreiptis pas onkologa. Pas vyrus rizika tik 10 %, todel mano brolis tikrai nepuls i panika, kaip ir as nepanikuoju del savo berniuku, vat jeigu butu mergaites, tada jau liudniau. Jeigu as buciau netingejus ir privertus seimos daktare padaryti toki tyrima pries 5 metus ar net 10 metu... ar tureciau dabar IV? Gal taip, o gal ir ne smile.gif O va kiausidziu veziui rizika 44 %, reikia tikrintis dazniau, ir jeigu kas - lauk kiausides. Ar tas genas ras sau kitu oraganu cia irgi gincytinas teigimas. Is kur ji tai zino? Yra statistika? Cia tik jos toks leptelejimas manau 4u.gif O tai, kad sveikieji uzsilauzt gali greiciau uz mus, tikra tiesa. Tam pritariu ir ruosiuosi dar ilgai gadint vyrui nervus na ir ora biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 08 18, 17:56)
Sveta, manau bus onko  verysad.gif Reikia pas momologa-onkologa kuo greiciau, prie ko cia koks chirurgas? Kad pati neapciuopia, tai labai daznai buna, o pazasty gali buti nepatogumas. Nezinau ka tu jai pasakysi, bet man panasu i IV st. verysad.gif

As irgi nujauciu kad panasiai bus verysad.gif Ne,ji dabar eis pas onkologa,tik reikes palaukti dar iki 25to,po to biopsijos atsakymo.
Cia jos,mano drauges atveju tikrai nida44 pasitvirtino ta teorija kad JIS sako neeik,neeik verysad.gif
Jau pries metus supratau kad labai negerai,bet kai pasake nieko blogo nerado nusiraminau
Nu kiekvienam savo isbandymai...
Atsakyti
Labas rytas, nergaites:)
Vyras siryt labai anksti i darba atveze, tai turiu minutele ir jums brukstelti:)
Po smagiu atostogu vel grizau i darba, pailsejusi ir su naujom jegom:)
Atostogas labai smagiai praleidom. Vaziavom i karate stovykla i Moletu r., buvo labai faina programa. As nesportavau, bet uztat nepamenu kada tiek daug laiko buvau gryname ore. Pasitaike labai grazus, sauleti ir silti orai. Be sporto ir aktyvios veiklos dar susipazinom su lenktynininku Benediktu Vanagu. Jis pasakojo apie ralius, rode nuotraukas, galejom jo klausineti ko norim:). Dar buvo suorganizuotas valandeles pasirodymas su smuiko, kontraboso ir pianino muzikantais, o jiems pritare O.Kobolovaite. Pirma karta ja girdejau gyvai dainuojant, taip grazu, kad net siurpai per kuna ejo. Is to grazumo vos asaras sulaikiau:). Dar ant pievutes turejom valandos seansa su gongu ir dainuojanciais dubeneliais, nerealus pojuciai, labai patiko. Plaukiojom laivu ir vandens dviraciais.
Po stovyklos grize pasipildem lagaminus ir iskeliavom i pajuri, Nida.
Oras buvo vesenis, bet labai tiko, nes stovykloj labai iskaitom. Nidoj esu buvusi pries koki 13 metu, tai naujai viska maciau:). Aplankem zymiausias vietas, vaiksciojom pajuriu, ispudi paliko mirusios kopos ir kormoranai:).
Griztant aplankem tevus, prisikirtom cepelinu, prisikrovem maisus pomidoru, agurku, visokiu kaimo gerybiu ir grizom i Vilniu.
Iki kelioniu dar spejau sudalyvauti pokalbyje del kitos darbo pozicijos ir prieme. Kyla pareigos, o kartu ir alga.
Dar buvau nusipirkusi kraujo laso tyrima. Tai parode, kad labai uzrugstejes kraujas ir truksta skysciu. Eritrocitai sulipe i grupeles, del to neatlieka normalios savo funkcijos. Reikia sarmintis ir gerti daug vandens, grieztai atsisakyti mesos. As tikejausi, kad eritrocitai bus stipriai apkandzioti laisvuju radikalu, vis tik nedaug dar laiko po chemijos praejo, bet keista ir aisku dziugu, bet to nebuvo. Nusipirkau sia savaite sarminanciu papildu ir bandau gerinti padeti:)
Mano negyjanti zaizda laikosi stabiliai, per atostogas teko vel kartoti antibiotikus, stafilokokas buvo isisukes. Dabar vel viskas ok.
Rugsejo pradzioj laukia patikrinimas ir mano gimtadienis:) Tikiuosi geru rezultatu, bet kaip bus taip gerai:).

Sveta, gal dar nepranasaukim tavo draugei kazko blogo. Bus tyrimai, tada ir bus aisku kaip kas. O jei ir bus 4st, tai zmones ir su ja gydosi ir gyvena. Svarbiausia tiket ir nebijot.
Atsakyti
Aciu tau arune uz informacija, buvau uzmirsus padekot. Atsiprasau, tikrai geda. 4u.gif

vaziuojam i Lietuva wub.gif
Atsakyti
Robyte_ff, smagios atostogos,saunuole,laikykis ir toliau taip 4u.gif
Atsakyti
Carvel..kaip jūsų reikalai dėl operacijos..?

Uoj uoj..Sveta...supūrtyt reikia gerai tą jūsų draugę.. ir sugalvok tu man pasakyti viskas gerai..kad tik atstotų.. doh.gif Kiek metų moteriškei..? nors ką čia tie metai kai pati palei nosį tokį egzempliorių turiu..kentėsiu,nesakysi ir vaidinsiu kad viskas gerai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liudvika53: 20 rugpjūčio 2011 - 12:02
QUOTE(Liudvika53 @ 2011 08 20, 13:53)
Uoj uoj..Sveta...supūrtyt reikia gerai tą jūsų draugę..  ir sugalvok tu man pasakyti viskas gerai..kad tik atstotų.. doh.gif Kiek metų moteriškei..? nors ką čia tie metai kai pati palei nosį tokį egzempliorių turiu..kentėsiu,nesakysi ir vaidinsiu kad viskas gerai..

Jo jo...40 jai.

robyte ,fainos atostogos wub.gif
Atsakyti
[quote=Liudvika53,2011 08 20, 13:53]
Carvel..kaip jūsų reikalai dėl operacijos..?

Nusprendziau nedaryt,nors gydytojai dar nesakiau,vaziuoju 25 diena i konsultacija.
Atsakyti
Labas
http://www_metodsilv.../Š½Šµ...B8Š»Š°/

Gal kaip nors atsidarys.Vis neišmokstu padaryti užslėptų adresų.Sukrečianti istorija .
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 08 21, 17:46)
Labas
http://www_metodsilv.../Š½Šµ...B8Š»Š°/

Gal kaip nors atsidarys.Vis neišmokstu padaryti užslėptų adresų.Sukrečianti istorija .

Atsidare gerai.Jo,tikrai sukrecianti istorija,yra apie ka pamastyti.....
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif 4u.gif

Kviečiu pasivaišinti ir paskanauti mano pirmo maskarponinio blynelio... 4u.gif ir aptarti praeinančios vasaros įspūdžių.

user posted image

Labai džiaugiuosi, kad robyte_ff taip įdomiai praleido savo atostogas. Įdomu, ar vaistinėse tos kraujo juostelės parduodamos? Aš niekad apie jas negirdėjau. Ir suprantu, kad taip pats gali savo kraują pasitikrinti ar kaip? g.gif O žaizdelė tau sugįs - ateis rudenėlis ir pasikeis orai ir viskas susitvarkys. Juk sako, kad vasarą visada sunkiau gyja - šiluma ir karščiai neleidžia.

Ir Gabijai labukas mirksiukas.gif Džiaugiuosi, kad retkarčiais užsuki ir visada ne tuščiomis.

O man taip pat baigiasi katino dienos. Poryt jau žygiuosiu į mokyklėlę. Kažko ir sapnuoti jau pradėjau, kad joje reikalus tvarkau... doh.gif 56 dienos pralėkė, kaip savaitė. Tik apie tą laiką byloja rusy perkrautos lentynos įvairių gėrybių žiemai - ir kada mes jas suvalgysim doh.gif . Teks dalintis...
Pas mus šiandien lyja ir toks rudeniškas oras .

Tikriausiai greitai visi susirinksim iš vasaros iškylavimų, ir prisėsim dažniau prie kompiuterio.

Vis dažnai pagalvoju, kaip sekasi tati? g.gif Gal kas bendraujate ar žinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 22 rugpjūčio 2011 - 11:41