Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 5

QUOTE(Limit @ 2011 08 14, 13:29)
Laba
Panašu, kad tėtis nebenori kovoti unsure.gif Dar net pora mėn nepraėjo nuo diagnozės sužinojimo, o jis tik guli ir nieko nebenori, net valgyti  verysad.gif

Pavargo, gal paprasciausiai pavargo. tegul pailsi
. Man po chemo sunkoka buvo 3-5 diena. Prisiversdavau eiti i lauka, i jogos treniruotes. Sunku iseit,susiruost, apsirengt, o paskui prasikvepuoji, prasijudi, su prakaitu ta chemo smarve iseina. Taip darysiu ir ateity, nes man nedaro operacijos ir gydymas tik chemijomis 4u.gif
Jeigu turi hobi, tai labai geras pagalbininkas, nes atsijungia smegenys nuo blogu minciu biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi ir mane priimsit į savo būrį ax.gif Taigi, tikiuosi, kad čia yra merginų, kurioms pavyko išsigydyti trumparegystę. Aš pati esu trumparegė, tad būtų labai smagu išgirsti istorijų, kaip kitoms pavyko atsikratyti akinių, ar pabendrauti su tomis, kurios eina link to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 08 16, 15:09)
Tikiuosi ir mane priimsit į savo būrį ax.gif Taigi, tikiuosi, kad čia yra merginų, kurioms pavyko išsigydyti trumparegystę. Aš pati esu trumparegė, tad būtų labai smagu išgirsti istorijų, kaip kitoms pavyko atsikratyti akinių, ar pabendrauti su tomis, kurios eina link to 4u.gif

Nepriimsim. Cia kita tema.
As dariausi operacija, buvo - 4,5. Jau apie 20 metu viskas OK. Regejimas geras. Jokiu apribojimu nera. Turiu 2 vaikus. 4u.gif

robyteff, kaip gyveni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelkių Monas: 17 rugpjūčio 2011 - 08:21
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 08 17, 08:20)
As dariausi operacija, buvo - 4,5. Jau apie 20 metu viskas OK. Regejimas geras. Jokiu apribojimu nera. Turiu 2 vaikus.  4u.gif

robyteff, kaip gyveni smile.gif

Ačiū tau, Monai, kad atkirtai už visas (visus). Taip bent įžūli mergina, man net kraujas užvirė. Tpfu tpfu ją, kaip Ruolia sakė, tegu žemė griūva po kojomis, nė akim nemirktelti, jokių nervų. O čia ima ir sunervina nei šio, nei to.
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 08 11, 18:37)
Mes irgi visi nervuoti, rekiam vienas ant kito, atsiprasinejam doh.gif
Rasiau, kad dariausi genetini tyrima. Tai va. Gavau atsakyma - mutacija BRCA1 geno. Rizika susirgti kruties veziu 87%, kiausidziu 44%. Mano vaikai irgi gali paveldet sita mutacija, juos taip pat tikrinsim, bet truputi veliau, kai venos bus didesnes. Bet jiems rizika susirgt tik 10% nes berniukai. Bet, jeigu jie turi si gena, ju dukros irgi gali sirgti veziu. Paklausiau pas genetike, ar as galejau gyvent kazkaip kitaip ir nesusirgt? Atsakymas toks: buvo labai mazas sansas likti sveikai.
taigi. kodel jums tai rasau? kad zinotumet smile.gif  ir dar man reikia info. Turiu broli Lietuvoj, jam 37, jis irgi gali susirgt 40, nes pacios zinot, pas vyrus irgi gali buti kruties vezys. savo dokumentus as jam atvesiu. Kur jam kreiptis, kur priduot krauja genetiniam tyrimui?

Labas
Perskaičiau ir baisu pasidarė.Kaip galima toliau gyventi su tokiais procentais? Juk tai užkodavimas ligai , nelaimėms.Žmogus pats įjungia programos variklį, nors ta mašina gal 100 metų būtų "garaže" rūdijusi.Štai ir tyrimosi "privalumas", visa giminė atsisėdo ant bombos ir laukia sprogimo.Atsidarėte duris psichologiniam negatyvui.
"Lietuvos ryte" skaičiau straipsnį, kad moterims , kurių motinos serga kiaušidžių vėžys apie 40-uosius metus, jei randamas genas turi išsioperuoti gimdą, jei dar randamas krūtų genas reikia nusipjauti krūtis...Kai kurioms tai pasiteisina.Kalbėjau su savo onkologe, tai ji nepasisako už tokias invazijas,nes tas genas netekęs gimdos ras sau kitų organų, o tada gydyti ir diagnozuoti dar sudėtingiau.Jei yra rizika , reikia tikrintis.O tikrintis reikia ir esant tam genui.
Kad brolis susirgs krūtų vėžiu, tai jau bent jam nesakykite.Tai tokia galimybė...
Gal mes mirsime ne nuo vėžio, o žūsime avarijoje, tai kodėl neparduodame automobilio, gal varveklis užmuš, tai neikime į lauką.
Iš viso gyventi pavojinga, nes vis tiek kažkada visi mirsime.

Daugelis skundžiasi nemiga ir nervais.Aš jau 5-is metus naudoju antidepresantus ir mygdomuosius ir kol kas gyva.Vėžiui reikalinga sumaištis galvoje, bloga nuotaika, panika , pyktis.Nuo vaistų galima atprasti.Ramybės metu , tai bandžiau ir mažinant dozes tai galima padaryti per mėnesį tai tikrai.O jei save grūzinsite mintis juodu negatyvu ir per naktis nemiegosite, o tuo metu kai nemiga , įsivaizduoju kokios mintys verda galvoje, tai pakenks labiau sveikatai , nei ta raminamųjų tabletė.Atsikeliate nepailsėjusios, be jėgų , piktos.Kam to reikia? Kam nuodyti gyvenimą, jei galima ramiai džiaugtis diena.Vėžys mėgsta stresą, pyktį, nerimą ir jis sugeba palaikyti tokią nuotaiką.
Šalin drakoną !

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 17 rugpjūčio 2011 - 10:23
Gabija, tu teisi. O kokius antidepresantus ir migdomuosius vartoji?

Onkologas Petraitis mano vienai pažįstamai sakė: miegok kiek galima daugiau, miegodamas žmogus sveiksta.

Ruolia: jokių nervų, jokio pykčio, neapykantos, pavydo. Tai jus užnuodys ir...

Reikia keistis, bet kaip sunku, Gabija, tu vaikštai į Reiki. Ar padeda dvasinės pratybos?
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 08 17, 11:47)
Gabija, tu teisi. O kokius antidepresantus ir migdomuosius vartoji?

Onkologas Petraitis mano vienai pažįstamai sakė: miegok kiek galima daugiau, miegodamas žmogus sveiksta.

Ruolia: jokių nervų, jokio pykčio, neapykantos, pavydo. Tai jus užnuodys ir... 

Reikia keistis, bet kaip sunku, Gabija, tu vaikštai į Reiki. Ar padeda dvasinės pratybos?

Depresantas "Sertralinas" yra jo dviejų firmų.Kadangi turiu "neramių kojų " sindromą /tai panašu į akių nervinį tiką/geriu Clonazepamą.Nors aišku tai individualu.

Reiki kiek išmokau darausi pati.Dabar mano energetikas paskolino rusiškas knygas darbui su minties forma.Jų Lietuvoje nėra.Užsiduodi sau minties formą, pagal tos knygos formuluotes .Na sudėtinga išaiškinti.Dar man koją kiša skepticizmas ir racionalus protas.Vaikščioti pas energetikus irgi brangu.Ieškau visko ir pati.Nuo muzikos iki savihipnotinių pratybų.
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 08 17, 09:20)
As dariausi operacija, buvo - 4,5. Jau apie 20 metu viskas OK. Regejimas geras. Jokiu apribojimu nera. Turiu 2 vaikus.  4u.gif

Aš nevisai operacijas turėjau omeny, o tokius metodus, kaip M. Norbekovo, Beitso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 08 17, 16:54)
Aš nevisai operacijas turėjau omeny, o tokius metodus, kaip M. Norbekovo, Beitso blush2.gif

As dariau operacija pries 12 metu,-5.0,viskas gerai.

GABIJA ,iskur zinai kad cia "neramiu koju sindromas"? pati ar gydytoja pasake? man idomu,nes iki ligos labai jeskojau apie tai informacijos,bet nieko konkretaus,nesuprantu yra man tas sindromas ar ne biggrin.gif Dazniausiai nakti,buna daznai,buna tik pora kartu per menesi,pradeda kojas "sukti",nu nemoku paaiskinti,jokio skausmo,bet neimanoma guleti,nejudeti,tai pasoku is lovos,vaikstau,sedziu,kazkokius pratimus darau,kol praeina.

Gal atsimenat,pries metus pasakojau apie savo drauge,klausiau,kurie krutu spec.geresni klaipedoje ir pan.jai skaudejo krutis,bego kazkoks skystis su kraujo priemaisu.Tai ji veliau pasake ,kad viskas praejo,pasitikrino exoskopu,ir nusiraminau.Per visus metus ta tema nekalbejom.Vakar paskambino ir su asarom pasake kad gavo siuntima skubiai pas onkologa,pradejau raminti,kad gal nieko baisaus,nes pries metus juk tikrinosi ir viskas buvo gerai,tai pasake kad pamelavo blink.gif kad atstotum nuo jos su dar viena drauge ir mama,atseit pagerejo jai tada.O ta zaizda ant spenelio negyjo,paskauda pazastyje jau,siaip jokio guzelio sako neuzciope pati.talona gavo tik 25rugpjucio.Kaip manote,cia jau labai blogi reikalai? ar yra dar vilties kad kokia kita liga?
Bet yra juk tokiu zmoniu doh.gif doh.gif doh.gif Nu nesuprantoma ...
Atsakyti
[quote=SVETA K.,2011 08 17, 18:31]
As dariau operacija pries 12 metu,-5.0,viskas gerai.

GABIJA ,iskur zinai kad cia "neramiu koju sindromas"? pati ar gydytoja pasake? man idomu,nes iki ligos labai jeskojau apie tai informacijos,bet nieko konkretaus,nesuprantu yra man tas sindromas ar ne biggrin.gif Dazniausiai nakti,buna daznai,buna tik pora kartu per menesi,pradeda kojas "sukti",nu nemoku paaiskinti,jokio skausmo,bet neimanoma guleti,nejudeti,tai pasoku is lovos,vaikstau,sedziu,kazkokius pratimus darau,kol praeina.

Man prasideda jei greit neužmiegu arba kur nors toli važiuoju, o anksčiau jei būdavo nuobodžios paskaitos ar ilgai pasėdi prie televizoriaus.Kančia būdavo išgulėti su lašeline.Pas mus paveldima.Pradeda truksėti blauzdos raumenys , bet be skausmo, truksėjimo periodai vis trumpėja, turi pajudinti koją ir tai toks įkyrus jausmas ... schmoll.gif .Po to pradeda kilti nuo blauzdos aukštyn.Tai taip įnervina, kad užmigti be migdomųjų jau neįmanoma.Darau lovoje pratimus , kojas kilnoju , bet ta elektra vis tiek purto.Žodžiu tai problema pasauliniu mąstu, kuriai iki šiol nėra kito sprendimo, kaip nulūžti su vaistais.

http://www.lsveikata...-sindromas.html

Užsidėjus paiešką galima rasti ir daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 17 rugpjūčio 2011 - 19:00
QUOTE(SVETA K. @ 2011 08 17, 18:31)
talona gavo tik 25rugpjucio.Kaip manote,cia jau labai blogi reikalai? ar yra dar vilties kad kokia kita liga?

Na nieko mes nepasakysime, Sveta. Ji turi kreptis į gydytojus, ir tik jie nustatys diagnozę. Prie onko, sako būna įdubęs spenelis, išskyros, deformuota krūtis. Man nieko nebuvo. Todėl fantazijai ribų nėra dabar tavo draugei. Tegul skuba pas daktarus.

Patarimas - kad nereiktų tiek ilgai laukt... Paskambinus sakyti, kad man LABAI REIKIA GREIT, neaiškūs pojūčiai ir t. t. Aš taip dariau. Man buvo paskyrę datą už kelių savaičių, bet telefonu išsiprašiau kuo greičiau, nes buvau apimta panikos. Tada pasakė, kad atvykčiau sekančią dieną.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 08 17, 22:08)
Na nieko mes nepasakysime, Sveta. Ji turi kreptis į gydytojus, ir tik jie nustatys diagnozę. Prie onko, sako būna įdubęs spenelis, išskyros, deformuota krūtis. Man nieko nebuvo. Todėl fantazijai ribų nėra dabar tavo draugei. Tegul skuba pas daktarus.

Patarimas - kad nereiktų tiek ilgai laukt... Paskambinus sakyti, kad man LABAI REIKIA GREIT, neaiškūs pojūčiai ir t. t. Aš taip dariau. Man buvo paskyrę datą už kelių savaičių, bet telefonu išsiprašiau kuo greičiau, nes buvau apimta panikos. Tada pasakė, kad atvykčiau sekančią dieną.

Jai taip ir yra verysad.gif ir blogiausia kad jau daugiau nei metai...Uzsiminiau siandien,nes pirsti per prievarta nesinori,kad tu gal paskambink,prasyk greiciau (o dar eis ji kur gavo talona pas gyd.Snuolis,girdejau nelabai kokiu atsilepimu),bandyk pas Petrauska,gavau tel.mob.,gal net pas Bagajeva chirurga,ji sako,aj palauksiu 25,pradejau gerti raminancius,tai nusiraminau.
Aciu,arune uz patarima 4u.gif

GABIJA ,tai man tas pats tada drinks_cheers.gif Ir pas mano mama ir sese irgi tas sindromas unsure.gif Jo,kartais tai inervina doh.gif Neskauda nieko,bet labai nemalonus jausmas ir miegoti negali,as irgi kilnoju kojas lovoje unsure.gif
Atsakyti