Rasų lanka, tai tikrai svarbi info.
Įdėk apie atpažinimą: mano Svečio viena iš galimų persikėlimo būstinių - kaip tik galva. Dabar vis kokius svaigimus, paskaudenimus, atminties pablogėjimą nurašau gautai stipriai chemijai bei pakaušio nervo uždegimui. O maža kas
QUOTE(rasų lanka @ 2011 11 10, 19:34)
Kaip Gabija sakė ,po panašios operacijos tenka dvi tris paras praleisti lovytėj - tikriausiai priklauso nuo ligoniuko . Gal kam reikia ir daugiau Tikėsimės ir manysim , kad viskas bus gerai.
O prasidėjo viskas staiga, kai ji suprato, kad kažkas su ja vyksta. Pati sau suprasdama, kas tai yra, nebegalėjo įvardinti daiktų (jų pavadinimų) , pvz. Reikia paimti keptuvę, puodą - ji žino, kad ją reikia paimti, bet kaip ji vadinasi - nežino, žino, kas sofa yra sofa, bet kaip ji vadinasi - ne. Rašo žodį - žino, koks tai žodis, bet visai kitos raidės parašytos, arba jos sukeistos vietomis. (jei teisingai supratau). Stengėsi ilgai tai vieną tai kitą dalyką prisiminti. Ji juk pati yra rašiusi pati į onkotemutę apie galvos mts. Bet kadangi tyrimai neseni buvo visi tvarkoje, iš pradžių tai nurašė insultui, bet....
Tikiuosi, kad teisingai parašiau, kaip sakė Gabija ir nesupyks... Man taip pat atrodo, kad reikia turėti tokios informacijos. Kažkur ir namie dar turiu susirašiusi, kaip galima įtarti galvos mts. Jei kas norės, galės įdėti į onkotemelę.
O prasidėjo viskas staiga, kai ji suprato, kad kažkas su ja vyksta. Pati sau suprasdama, kas tai yra, nebegalėjo įvardinti daiktų (jų pavadinimų) , pvz. Reikia paimti keptuvę, puodą - ji žino, kad ją reikia paimti, bet kaip ji vadinasi - nežino, žino, kas sofa yra sofa, bet kaip ji vadinasi - ne. Rašo žodį - žino, koks tai žodis, bet visai kitos raidės parašytos, arba jos sukeistos vietomis. (jei teisingai supratau). Stengėsi ilgai tai vieną tai kitą dalyką prisiminti. Ji juk pati yra rašiusi pati į onkotemutę apie galvos mts. Bet kadangi tyrimai neseni buvo visi tvarkoje, iš pradžių tai nurašė insultui, bet....
Tikiuosi, kad teisingai parašiau, kaip sakė Gabija ir nesupyks... Man taip pat atrodo, kad reikia turėti tokios informacijos. Kažkur ir namie dar turiu susirašiusi, kaip galima įtarti galvos mts. Jei kas norės, galės įdėti į onkotemelę.
Visoms linkėjimai nuo GABIJOS Ji pati prašė perduoti. Buvau nubėgusi ją aplankyti. Švyti visa raudonai raudonu treninginiu kostiumu. Palatos kaimynė sakė, kad šiandien kiek geriau atrodo. Vaikšto, viską daro, protas vietoj, kalba, tik užkrenta kai kurie žodžiai ir rašyti nelabai sekasi...Rodė parašyta čemija. Sako, suprantu, kad kažkas ne taip, bet ne iš karto galiu pasakyti, kas ne taip. Gauna hormonus, kad mažintų smegenų paburkimą. Žinoma, kol kas niekas neaišku, bet pagal psichoterapeutę, tai sėkmingai, kad darinukas nepasislinkęs per keletą centimentrų į šoną: tada būtų užspausti centrai ir jau susikalbėti būtų vargiai įmanoma. Daro tyrimu, kaip pati GABIJA sako, jau per 4 aparatus perleido.... Buvo minčių-vilčių visokių, bet tyrimai rodo, kad deja, piktas...Ir vėl, sako, jokio atokvėpio....
Pabuvau pusvalanduką, paskui buvusios bendradarbės užsuko, vyras, tai ir netrukdžiau ilgiau.... Jei bus kokių žinių - ištransliuosiu.
ačiū už žinutes ir geriausi linkėjimai Gabijai
QUOTE(nida44 @ 2011 11 10, 21:05)
Įdėk apie atpažinimą:
Įdėjau į onko temutę. Bet tu sau nesitaikyk ir nelauk, nes kaip matome simptomai gali būti ir visai nuo kitų priežasčių. O dar kaip matome, gali būti ir kitokių variantų.... Popieriuje vienaip , gyvenime kitaip....
Ifauru ačiū tau, kad nuėjai aplankyti Gabijos..
Silciausi apkabinimai Gabijai,laikykis mieloji
Mano mazoji serga roto virusu,praejusia nakti ir as laksciau su bliudais,dabar temperatura....
Mano mazoji serga roto virusu,praejusia nakti ir as laksciau su bliudais,dabar temperatura....
Ifauru, aciu tau uz info.
carvel laikykites ir gert, gert, gert
carvel laikykites ir gert, gert, gert
rasu lanka,ifauru ,aciu uz zinutes GABIJA MES SU TAVIM.
Pelkiu Monai ,tikrai viskas bus gerai,klausyk draugiu ,10 metu tai ogo go laikykis mieloji,apkabinu
carvel ,sveikite
arune ,tikiuosi jau sveikos su dukryte
Pelkiu Monai ,tikrai viskas bus gerai,klausyk draugiu ,10 metu tai ogo go laikykis mieloji,apkabinu
carvel ,sveikite
arune ,tikiuosi jau sveikos su dukryte
Pelkiu Monai, liepk sau gyventi kaip minimum 30 metu, juk turi isipareigojimu! Ir gyvensi dar daugiau Iki to laiko jau bus pagydoma viskas
Gabijai daug daug geru linkejimu ir minciu
Liudna kazkaip... Ech
Siunciu kalnu ramybe
Gabijai daug daug geru linkejimu ir minciu
Liudna kazkaip... Ech
Siunciu kalnu ramybe
QUOTE(rasų lanka @ 2011 11 10, 22:33)
Ifauru ačiū tau, kad nuėjai aplankyti Gabijos..
Norėčiau ir aš nubėgti, mažutę glėbin pasiėmus, netoli man visai... Bet nedrįstu kaip koks grybukas iš po lapų lįsti Užtat siunčiu glėbį sveikatos linkėjimų - drąsesnės nutransliuokite
nebijok
Skambinau onkologei, treciadieni paskyre konsiliuma, spresim (ypac as ) kokia chemo skirti. Sito visai nebijau, apsoliuciai, viska atlaikysiu.
Jauciuosi gerai, tik sunkumas virs kepenu, nes toj pusej krutines lastoj renkasi vanduo, bet jo kolkas nedaug ir punktuot nereikes.
dar. Atsimenat raisiau apie plana chuligana
Sekmadieni vaziuoju i Baltarusija pas toki kaip cia pavadint... liaudies daktara gal. Gyvenimo kelias mane ten veda, tai nusprendziau nesipriesint ir vaziuot. pasikonsultuosiu, paziuresiu ka jis ten daro. Paskui jum parasysiu, jeigu bus ka rasyt aisku
Mes stosime i kova. atsimenat , o paskui visa gauja - mes stosime i kova, mes stosime i kova. Ir laimejo gi, biesai
Gabijai linkejimai
Skambinau onkologei, treciadieni paskyre konsiliuma, spresim (ypac as ) kokia chemo skirti. Sito visai nebijau, apsoliuciai, viska atlaikysiu.
Jauciuosi gerai, tik sunkumas virs kepenu, nes toj pusej krutines lastoj renkasi vanduo, bet jo kolkas nedaug ir punktuot nereikes.
dar. Atsimenat raisiau apie plana chuligana
Sekmadieni vaziuoju i Baltarusija pas toki kaip cia pavadint... liaudies daktara gal. Gyvenimo kelias mane ten veda, tai nusprendziau nesipriesint ir vaziuot. pasikonsultuosiu, paziuresiu ka jis ten daro. Paskui jum parasysiu, jeigu bus ka rasyt aisku
Mes stosime i kova. atsimenat , o paskui visa gauja - mes stosime i kova, mes stosime i kova. Ir laimejo gi, biesai
Gabijai linkejimai
Laba, užsukau paieškot naujienų apie Gabiją
šian ji man skambino, negalėjau atsiliepti, atmečiau skambutį, paskui perskambinau... taip blogai girdėjau, gatvėj buvau..... dar neoperuota.... sako, toks skausmas užėjo... taip ir atsisveikinom, pasižadėję susiskambint....
uf.... netikėtai čia kažkaip su ja....
šian ji man skambino, negalėjau atsiliepti, atmečiau skambutį, paskui perskambinau... taip blogai girdėjau, gatvėj buvau..... dar neoperuota.... sako, toks skausmas užėjo... taip ir atsisveikinom, pasižadėję susiskambint....
uf.... netikėtai čia kažkaip su ja....