QUOTE(pelkių Monas @ 2011 11 06, 21:10)
nida, pieno produktu nenoriu jau nuo vasaros. Meluoju

noriu ledu, kai sunus valgo
Rasau kad nezinau kaip ilgai, todel, kad gali silpti kraujas. gali gi, gali

Ir dar. kai busiu Lietuvoj, butinai suesiu 1 cepelina. tikrai neiskesiu

Siandien skype brolis juokesi, kad atvaziavus gausiu tik bulve
jauciuosi gerai. Bet pas mane ne dieta, kuri trunka kazkoki laikotarpi, pas mane tiesiog kitas meniu. ir vsio
Monai, meniu, dieta - čia tik žodžiai, kaip koks kam patogesnis. Tada greičiau kalbėkime apie mitybą ar gyvenimo būdą, kuriame nėra vietos nei cepelinams, nei ledams. Tiesiog nėra, ir viskas. Aš sau pasakiau: tai ne man, aš negaliu sau to leisti. Neslepiu, kad ta dabartinė mano dieta yra vienoda, nes ją sudaro daržovės, šiek tiek vaisių, varškė, baltos varškės sūris, košės - avižų ir grikių, kartais gabalėlis virtos vištienos ar žuvies.
Taip maitinuosi pusantrų metų ir kartais jaučiu, kad kažko norisi, kažkokio skonio, net negaliu įvardyti, nes riboju ir druską, o gelsvė irgi pabodo.
Ragnez, tokios sriubos su dar didesniu kiekiu įvairių kitų daržovių, ir yra kasdieninis mano maistas. Nes aš prie visų tų išvardytų daržovių pridedu dar brokolių, kopūstų, porų, burokėlių, kalafiorų, cukinijos - ir tokį mišinį valgau dukart per dieną.
Papildyta:
Tiesa, dėl kraujo silpimo. Jau sakiau, kad tyriausi hemoglobiną, kuris po gydymo buvo 104, dabar - 136.