Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 5

nida, pieno produktu nenoriu jau nuo vasaros. Meluoju blush2.gif noriu ledu, kai sunus valgo biggrin.gif
Rasau kad nezinau kaip ilgai, todel, kad gali silpti kraujas. gali gi, gali g.gif Ir dar. kai busiu Lietuvoj, butinai suesiu 1 cepelina. tikrai neiskesiu biggrin.gif Siandien skype brolis juokesi, kad atvaziavus gausiu tik bulve biggrin.gif
jauciuosi gerai. Bet pas mane ne dieta, kuri trunka kazkoki laikotarpi, pas mane tiesiog kitas meniu. ir vsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 11 06, 21:10)
nida, pieno produktu nenoriu jau nuo vasaros. Meluoju blush2.gif noriu ledu, kai sunus valgo biggrin.gif
Rasau kad nezinau kaip ilgai, todel, kad gali silpti kraujas. gali gi, gali g.gif Ir dar. kai busiu Lietuvoj, butinai suesiu 1 cepelina. tikrai neiskesiu biggrin.gif Siandien skype brolis juokesi, kad atvaziavus gausiu tik bulve biggrin.gif
jauciuosi gerai. Bet pas mane ne dieta, kuri trunka kazkoki laikotarpi, pas mane tiesiog kitas meniu. ir vsio smile.gif

Monai, meniu, dieta - čia tik žodžiai, kaip koks kam patogesnis. Tada greičiau kalbėkime apie mitybą ar gyvenimo būdą, kuriame nėra vietos nei cepelinams, nei ledams. Tiesiog nėra, ir viskas. Aš sau pasakiau: tai ne man, aš negaliu sau to leisti. Neslepiu, kad ta dabartinė mano dieta yra vienoda, nes ją sudaro daržovės, šiek tiek vaisių, varškė, baltos varškės sūris, košės - avižų ir grikių, kartais gabalėlis virtos vištienos ar žuvies.

Taip maitinuosi pusantrų metų ir kartais jaučiu, kad kažko norisi, kažkokio skonio, net negaliu įvardyti, nes riboju ir druską, o gelsvė irgi pabodo.

Ragnez, tokios sriubos su dar didesniu kiekiu įvairių kitų daržovių, ir yra kasdieninis mano maistas. Nes aš prie visų tų išvardytų daržovių pridedu dar brokolių, kopūstų, porų, burokėlių, kalafiorų, cukinijos - ir tokį mišinį valgau dukart per dieną.
Papildyta:
Tiesa, dėl kraujo silpimo. Jau sakiau, kad tyriausi hemoglobiną, kuris po gydymo buvo 104, dabar - 136.
Atsakyti
ragnez ,del darzoviu tai jo drinks_cheers.gif permazai valgom...as stengiuosi valgyti ko daugiau,darau uzkepeles darzoviu,kai kepu zuvi orkaiteje,tai ant virsaus daug visokiu darzoviu pridedu,vasara valgiau salotu lapu-zaluminu- pomidoru-agurku salotu daug ,i sriubas dedu daug darzoviu,kartais apverdu brokoli,kaip garnyra prie mesos-zuves.
Gal nelabai sveika kepti darzoves,bet ,manau geriau,nei visai nevalgyti rolleyes.gif Labai patinka kepti baklazanai su cesnakais,kalafiorai ,apvirti ir po to kepti dziuveseliuose,sparagines pupeles irgi skanu apvirti ir kepti,orkaiteje uzkepta paprika labai skanu man...
Moliugu sriuba taip pat thumbup.gif
Rauginti kopustai ir patiekalai is ju dar.
Blineliai is cukinijos labai skanu,su obuoliais ir morkais...
Atsakyti
Laba visom,
jau išsigandus buvau, kad iš mūsų pozityvios pavėsinės beliko tik kažkokie pliurpalai, kai prisijungė daug naujokių, ne tik rašyt, bet ir skaityt nemalonu, vieni ginčai, kivirčai...

Gabija, jūsų šalikėlis megztas virbalais, ten toks siūlas specialus, tik kabint belieka ir megzt akeles ir per porą valandų turi tokį grožį smile.gif

Arūne, kaip jūsų sveikata su dukra? ne juokas tas virusas. Neseniai sužinojau, kad nuo viduriavimo, ypač nuo viruso sukelto labai padeda granatų žievelių arbata. Kaip tik dabar granatų sezonas, pasidžiovinau, maža ką.

Sveta, gražią žuvukę mačiau - kaip pirmas blynas, tai labai gerai pavykęs. Aš dažnai darau.

Rasų lanka, lankot šokius? kaip faina, maniškis už jokius pinigus nepasirašytų sad.gif

O aš su maistu visai susimakalavau, tiesiog nebeturiu laiko gamint sau atskirai ir atskirai šeimai. Nežinau, ką daryt, kad visiems būtų gerai, dukra tai labai patenkinta dėl daržovių, o vyras sakė mane vys iš namų jei jis negaus blynų, bandelių, cepų ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Mielos mergaitės
Visoms siunčiu sveikatos.

Ryt guluosi operuoti vėžio metastazę iš galvos.

Iki visoms.
Atsakyti
Net siurpuliukai perejo..

Taip staiga Gabija..ar jautet kokius pozymius..?

Stiprybes..
Atsakyti
Gabija,

mes su vaikais vakarais siunciame vieni kitiems spinduleliu tokiu, kokiu tuo metu reikia - kam ramybes, kam linksmumo ar silumos (arba salcio - jei vasara). sivakar nusiusiu spinduleli ir tau.

Atsakyti
Gabija, siaip juk ne siandien apie metastaze suzinojai. o nieko nerasei. mus saugojai?
aciu, kad pasidalinai. kur operuojiesi?
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 11 07, 21:04)
Mielos mergaitės
Visoms siunčiu sveikatos.

Ryt  guluosi operuoti vėžio metastazę iš galvos.

Iki visoms.

blink.gif Perkūnas iš giedro dangaus... doh.gif Iš pradžių pamaniau, kad tai tavo pokštas (juk tu turi tokį netradicinį jumoro jausmą ...). Keletą kartų skaičiau žinutę. Kaip čia taip netikėtai. g.gif

Laikysiu kiek begalėdama kumštelius ir pasimelsiu , kad viskas praeitų gerai - tik gerai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 07 lapkričio 2011 - 22:04
GABIJA blink.gif nu nieko sau...

tau daug sirdeliu heart.gif ir as laikysiu kumstelius...
Atsakyti
Gabija,
laikykis is visu jegu heart.gif Stiprybes 4u.gif heart.gif
Atsakyti
user posted image

Gabija, tau nauji veltinukai. Su stipriu palaikymo užtaisu. group.gif
Atsakyti