QUOTE(pelkių Monas @ 2011 11 05, 21:49)
Vauuuu Kakije liudi v Holivude
Nelabai gerai, kai viesinama pavarde Bet reklama gera Dabar ir as zinosiu kur kreiptis. Bet gal man nieko neparduos uz bausme, kad cia rasineju. Hmmm...?
Agniukas123 ir su mumis reikia rinktis zodzius.
Onko temoj tiesiog pasiutau kai buvom pavadintos mirtinikem, vezininkais ir klausiama, tai kaip cia su mum dabar gyvent? Nu kaip kaip? i geto koki suvaryt ir pribaigt kartu: nesikankinsim ir kitu nekankinsim, nes esam bjaurios ir savarbiausia pacios kaltos kad sergam. O paskui ateis N.ozelis ir papasakos koks jis protingas, daug zinantis, o jus pilka mase ir pacios kaltos...
O mes vistiek gyvensim
Ragnez, rasyk tokiau, kai turesi laiko.
Nida, as keiciu maitinimosi iprocius. man irgi idomu. Atsisakiau cukraus ir mesos. Gal laikinai o gal ne, nezinau. Saldainiuko noriu , o desrigalio ne.
Nelabai gerai, kai viesinama pavarde Bet reklama gera Dabar ir as zinosiu kur kreiptis. Bet gal man nieko neparduos uz bausme, kad cia rasineju. Hmmm...?
Agniukas123 ir su mumis reikia rinktis zodzius.
Onko temoj tiesiog pasiutau kai buvom pavadintos mirtinikem, vezininkais ir klausiama, tai kaip cia su mum dabar gyvent? Nu kaip kaip? i geto koki suvaryt ir pribaigt kartu: nesikankinsim ir kitu nekankinsim, nes esam bjaurios ir savarbiausia pacios kaltos kad sergam. O paskui ateis N.ozelis ir papasakos koks jis protingas, daug zinantis, o jus pilka mase ir pacios kaltos...
O mes vistiek gyvensim
Ragnez, rasyk tokiau, kai turesi laiko.
Nida, as keiciu maitinimosi iprocius. man irgi idomu. Atsisakiau cukraus ir mesos. Gal laikinai o gal ne, nezinau. Saldainiuko noriu , o desrigalio ne.
Monai, labai gerai, kad keiti. Žinai, mano nuojauta, kuri manęs paprastai neapgauna, šaukte šaukia man: mityba, mityba, mityba. Žinau, kaip norisi saldaus, net silpna, pagal gan griežtą tvarką leidžiama suvalgyti porą kvadratėlių juodojo šokolado su kuo didesniu procentu kakavos (tuo pačiu mažiau cukraus). Taip darė tas amerikietis gydytojas, kuris griežta dieta ir nauju gyvenimo būdu (su visom operacijos, chemija ir visa kita) išsigydė (ar bent sustabdė) smegenų..... Jo knygą skaitėme čia.
Juk verta tikėti kito žmogaus praktika, ar ne? O ae geri nakvišų aliejų? Aš jį geriu profilaktiškai daug metų. Tik nežinau, ar jį galima, kai jau yra liga, bet, manau, kad taip. Ir primenu, Monai, su krūtimis negalima pieno ir jo produktų, gal tik varškę.
O aš laikysiuos savo režimo ištikimai. Apsisprendžiau, nutariau, kad mityba daug lemia ir taip gyvenu, Nėra lengva, žinoma, bet turint tokią ligą, nebegali gyventi kaip sveikas žmogus. Tik bjaurybė svoris auga nuo tų avižų ir grikių košių bei nuolatinio kramsnojimo, nes vis ko nors norisi. O norisi ko nors draudžiamo ir turi save nuoalt save apgauti. Fui....