Vaistininkas turbūt dirba Edvardo Kazlausko vaistinėje.Paklausiau Kazlausko ar jis nerašė į onkologinį forumą, tai jis atsakė , kad tokiame forume nedalyvauja.
O susirašinėjau su Vaistininku laiškais.Tikiuosi, kad su kitais jis elgsis mandagiau.
Taigi jei vaistai pas mus neparduodami ir reikalingi tai galima pirkti Kazlausko vaistinėje, bet jei yra tokių pat visose vaistinėje ir tris kartu pigiau parduodami, tai galima pirkti pas mūsų vaistininkus arba Rotušės vaistinėje.
Gabija,
Neklaidinkit tų kurie skaito forumą. http://118.lt/imones...duotuve/6393414
Edvardas Kazlauskis yra gamtos produktu parduotuves Kaune savininkas.
Jis ir yra tas Vaistininkas, rases siame forume zinutes. Kelis kartus per sav. jis ten ir dirba.
Kad jis sudetingo charakterio - irgi tiesa. Su juo bendrauti be galo sunku. Bet zinios jo tikrai vertingos.
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 11 04, 21:18)
Vaistininkas turbūt dirba Edvardo Kazlausko vaistinėje.Paklausiau Kazlausko ar jis nerašė į onkologinį forumą, tai jis atsakė , kad tokiame forume nedalyvauja.
O susirašinėjau su Vaistininku laiškais.Tikiuosi, kad su kitais jis elgsis mandagiau.
Taigi jei vaistai pas mus neparduodami ir reikalingi tai galima pirkti Kazlausko vaistinėje, bet jei yra tokių pat visose vaistinėje ir tris kartu pigiau parduodami, tai galima pirkti pas mūsų vaistininkus arba Rotušės vaistinėje.
Esiacas. Marija Treben. Tikiu, kad stebuklingi. Geria juos mama pastoviai. Jie pardavinėjami paruošti.
Bet rašydama turėjau minty ne tą. O specialiai paruoštą mišinį neutrofilams kelti.
Ačiū suntea už reklamą. Taip pat ačiū .GABIJAI. už reklamą. Taip, tai aš mandriai rašinėjau onkoforume. Būtent dabar neberašinėju. Sveiki atvykę į POZITYVIŲ ligoniukų forumą! Nuoširdus ačiū Aistukui123 už palaikymą.
Taip, aš pardavinėju vaistažoles. Na, esu pardavėjas ir pardavinėju. Taip, vežu iš Vokietijos. Tik .GABIJA. žino ne viską - turiu vaistažolių iš Kinijos, Šri Lankos, Meksikos, Ispanijos, JAV, Indijos... Turiu tokių vaistažolių, kokių man reikia mano darbe. Ir pardavinėju jas už tiek, kiek man atrodo verta. Ne jūs mokat nuomą už senamiestyje esančias patalpas, ne jūs mokat už dujas, ne jūs mokat mokesčius. Jums svarbiausias dalykas - nusipirkti kuo pigiau. Jaučiu - pilna piniginė nuolaidų kortelių. Taip, vaistažolių dabar - ant kiekvieno kampo. Bet kai aš kūriau parduotuvę, vienintelis tikslas buvo - išaiškinti žmogui, ką daryti su tom vaistažolėm. Tiksliau, kokias vaistažoles vartoti tais ar kitais atvejais. Bet nieko iš to neišėjo, prisipažįstu. Visiems reikia tik pigių vaistažolių. Bet patarimo - ne. Taip, .GABIJAI. patariau. Bet iki šiolei saugau jos laiškus man. Verčiau jų neskaityti.
Noriu įnešti POZITYVUMO: kai perkate vaistažoles pas bobutes per Kaziuką, jūs juk žinote, kad niekas mokesčių nesumokės (na, nebūkime naivūs). Ligonių kasos vėl kam nors pritrūks Herceptinui. Bet pigios vaistažolės. Kai perkate narkomanų reabilitacijos bendrijos iš Dzūkijos užaugintas vaistažoles, jūs net nesusimąstote, kad tie žmonės negauna jokio atlygio ir dirba tik už maistą. Nieko jums tai neprimena? Bet vaistažolės pigios.
Gerų POZITYVIŲ pašnekesių. Būtent dėlto jūsų pozityvumo aš klausiu savo klientų (-čių): ar jūs kartais ne iš forumo?
Gabija,
Neklaidinkit tų kurie skaito forumą. http://118.lt/imones...duotuve/6393414
Edvardas Kazlauskis yra gamtos produktu parduotuves Kaune savininkas.
Jis ir yra tas Vaistininkas, rases siame forume zinutes. Kelis kartus per sav. jis ten ir dirba.
Kad jis sudetingo charakterio - irgi tiesa. Su juo bendrauti be galo sunku. Bet zinios jo tikrai vertingos.
Tai kodėl jis man sakė, kad nerašo į onkologinį forumą? Tada jis labai maloniai šnekėjo ir jo visai kitoks buvo kalbėjimo stilius.
O kodėl aš klaidinu? Tokiu atveju nesuprantu kam reikėjo Vaistininkui meluoti.Aš jam atleidau tokį juodą mano įskaudinimą.Jei jis gali taip įskaudinti sergantį žmogų, tai tegul su kiekviena diena tampa vis geresniu, lengvesne širdimi.Linkiu jam visiems laikams išgyventi , tai kas kad jo gyvenime liktų tik saulės nuotaika.
<.Gabija.> Nežinau, kiek jūs tikite, bet joks žmogus jūsų negali įskaudinti. O atleisti žmogui, už tai, ko jis nepadarė, yra savotiškai egoistiška. Gali kažkas einant gatve paleisti akmenį. Tai bus fizinis skausmas. O tai kaip suprantame adresato žodžių intonaciją, yra grynai mūsų pačių jausenos atspindys. Žmogus yra bejėgis sumaišyti jus su žemėm.
/.../Edvardas Kazlauskis yra gamtos produktu parduotuves Kaune savininkas. Jis ir yra tas Vaistininkas, rases siame forume zinutes. Kelis kartus per sav. jis ten ir dirba.
Atsiprašau, kad įsiterpsiu.
*Kai sirgo vyras, esu tris kartus bendravusi su p. Vaistininku maždaug po pusvalandį. Nepasirodė, kad bendrauti sunku, greičiau priešingai. Akivaizdu, kad jis yra savo srities profesionalas. Kiek buvo galima padėti, padėjo labai.
Gaila, kad p. Vaistininkas nėra toks pat profesionalas sergančiųjų psichologijos srityje Kita vertus, dar labiau gaila, kad kai kurios forumo dalyvės savo nevaldomu kategoriškumu privertė jį iš forumo pasitraukti.
Sunku bendrauti dėl to, jog reikia labai rinktis žodžius kalbant su juo. Neduokdie supras ne taip (būna juk kad žmonės nesusišneka) tai poto reikia labai ilgai įkalbinėti ir įtikinėti, kad visgi padėtųi Kone maldauti.
Bet kaip jau minėjau, kad tas kas kreipsis, manau kad padarys paslaugą savo sveikatai. O tas ir yra juk svarbiausia. Juk mums reikia konkrečiai jo, o ne jam mūsų... Kiekviienas žmogus turi teisę pasirinkti. Kam nepatiko jo pasisakymai, neįtikino, tie jo nesirenka. Kam patiko - tie renkasi. Labai paprasta.
QUOTE(nutė @ 2011 11 05, 08:58)
Atsiprašau, kad įsiterpsiu.
*Kai sirgo vyras, esu tris kartus bendravusi su p. Vaistininku maždaug po pusvalandį. Nepasirodė, kad bendrauti sunku, greičiau priešingai. Akivaizdu, kad jis yra savo srities profesionalas. Kiek buvo galima padėti, padėjo labai.
Gaila, kad p. Vaistininkas nėra toks pat profesionalas sergančiųjų psichologijos srityje Kita vertus, dar labiau gaila, kad kai kurios forumo dalyvės savo nevaldomu kategoriškumu privertė jį iš forumo pasitraukti.
Nelabai gerai, kai viesinama pavarde Bet reklama gera Dabar ir as zinosiu kur kreiptis. Bet gal man nieko neparduos uz bausme, kad cia rasineju. Hmmm...?
Agniukas123 ir su mumis reikia rinktis zodzius. Onko temoj tiesiog pasiutau kai buvom pavadintos mirtinikem, vezininkais ir klausiama, tai kaip cia su mum dabar gyvent? Nu kaip kaip? i geto koki suvaryt ir pribaigt kartu: nesikankinsim ir kitu nekankinsim, nes esam bjaurios ir savarbiausia pacios kaltos kad sergam. O paskui ateis N.ozelis ir papasakos koks jis protingas, daug zinantis, o jus pilka mase ir pacios kaltos...
O mes vistiek gyvensim
Ragnez, rasyk tokiau, kai turesi laiko. Nida, as keiciu maitinimosi iprocius. man irgi idomu. Atsisakiau cukraus ir mesos. Gal laikinai o gal ne, nezinau. Saldainiuko noriu , o desrigalio ne.
Laba diena Gal yra mėgstančių skaityti? Siūlyčiau perskaityti Viktor E. Frankl "Žmogus ieško prasmės". Čia psichologas aprašo savo išgyvenimus koncentracijos stovykloje. Linkiu sveikatos ir toliau ieškoti prasmės ir pozityvumo