rasų lanka
Čia radau labai panašią kokią aš turiu "Rytinį saulės pasveikinimą', gal viena poza kiek skirtingesnė.
http://www.sivananda...veikinimas.html
QUOTE(suntea @ 2011 11 03, 21:02)
Kai įpratę siųstis iš Balvočiūtės,tai ir neieškom kitų kontaktų..
O kad stebuklų būna,tai tikrai..
QUOTE(suntea @ 2011 11 03, 21:08)
Matai, arba mes buvom labai jaunos ir jauni, bet į galvą nebuvo atėję, kada pas ką nors susirinkus, kalbėt apie sergančius. Kažkaip nevalkiodavom žmogaus vardo, kuriam sunku, be reikalo.
Suntea, yra tam tikros profesijos, kur žmonės į darbą išeina kaip į kovą. Kur tu vieną dieną pakyli aukštai, kitą dieną smingi, kyla kitas. Kur džiaugsmingai aptariamos kolegos klaidos ir nesėkmės, nes jos tau suteikia šansą sublizgėti. O juk net ir nekalčiausiame darbe turime kokių nors nedraugų. O ką kalbėti apie profesijas, kur nuolat konkuruojama. Gal tau labiau pasisekė ir tavo aplinka tiesiog kitokia, nei mano. Bet užteks, nebenoriu apie tai kalbėti.
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 11 03, 21:17)
rasų lanka
Čia radau labai panašią kokią aš turiu "Rytinį saulės pasveikinimą', gal viena poza kiek skirtingesnė.
Gabija, ačiū, bandysiu irgi daryti, aš ir šiaip darau kai kuriuos jogos pratimus, kuriuos man leidžia stuburo ir sprando osteochondozė. ŪŪŪŪŪŪ.
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 11 03, 23:17)
rasų lanka
Ačiū, ačiū. Visai taip ir aš darau , bet... 4 ir 9 paveiklslėliuose nusileidžiant ant žemės sulenkta viena koja, o grįžtant mus mokė - kita koja lenkiama. O šiuose paveikslėliuose visada ta pati... Kaip turi būti iš tikrųjų ? O šiaip liuks paveiksliukai - labai aišku. O aš delfyje filmuotą žiūrėjau, tai labai rodė kažkaip "tep lep" , kažkaip "nezgrabailiškai"...
Labas rytas,mergaites
Idomu,ar imanoma kad siustu i Klaipeda Cia tikriausiai musu Vaistininkas ,gaila kad jau neraso cia jis
Nida ,sveikinu su gerais rezultatais
Mes gyvenam po truputi,vyras grizo pries dvi savaites,mazoji i darzeli eina (tfu,tfu,tfu jau be problemu) o as ruosiosiu jau kelionei,lapkricio 17 skrysiu i Edinburga savaitei,pas vyresniaja
Vyras mano vis zvejoja,tai parodysiu ka dariau (kas FB dar nemate ) tik nespejau gerai papuosti,nes buvo jau velu ir visi labai norejo valgyti
P.S. cia farsiruota lydeka darbo buvo nemazai,dariau pirma karta,bet buvo labai skanu
QUOTE(suntea @ 2011 11 03, 22:44)
Mišinys tikrai stebuklingas.
Maltos šaknelės. Užmuštų mane už neišprusimą, apie jo vaistinius mišinius taip rašyt.
Žolelės
Aš preparatus išbandžiau pati. Mama išbandė per chemijas, prieš jas, po jų, prieš operaciją.
Maltos šaknelės. Užmuštų mane už neišprusimą, apie jo vaistinius mišinius taip rašyt.
Žolelės
Aš preparatus išbandžiau pati. Mama išbandė per chemijas, prieš jas, po jų, prieš operaciją.
Idomu,ar imanoma kad siustu i Klaipeda Cia tikriausiai musu Vaistininkas ,gaila kad jau neraso cia jis
Nida ,sveikinu su gerais rezultatais
Mes gyvenam po truputi,vyras grizo pries dvi savaites,mazoji i darzeli eina (tfu,tfu,tfu jau be problemu) o as ruosiosiu jau kelionei,lapkricio 17 skrysiu i Edinburga savaitei,pas vyresniaja
Vyras mano vis zvejoja,tai parodysiu ka dariau (kas FB dar nemate ) tik nespejau gerai papuosti,nes buvo jau velu ir visi labai norejo valgyti
P.S. cia farsiruota lydeka darbo buvo nemazai,dariau pirma karta,bet buvo labai skanu
QUOTE(SVETA K. @ 2011 11 04, 11:28)
Matėm, matėm feisbuke Šaunuolė, Sveta, esi Aš kulinarijoj nelabai , bet va Kalėdinį meduolinį namelį šiais metais vėl kepsiu - kaip užpreitais metais - su šviečiantiais langeliais, užuolaidėlėm ir nykštukais
Nida, puiku, kad tau viskas gerai
______
Pralaksčiau šią nakt su bliūdais iki 6 ryto, manąjai Rota virusas prisikabino nuo pusbrolių. Naktelė buvo
[quote=arune,2011 11 04, 12:45]
______
Pralaksčiau šią nakt su bliūdais iki 6 ryto, manąjai Rota virusas prisikabino nuo pusbrolių. Naktelė buvo
[/quote]
Uzjauciu jus abi,nes as jau antra diena su lova ,televizorium ir tuoaletu draugauju .
Sveta,puiki lydekaite,kazkada seniai ir as tokia gaminau,skonis pasakiskas .
______
[/quote]
Uzjauciu jus abi,nes as jau antra diena su lova ,televizorium ir tuoaletu draugauju .
Sveta,puiki lydekaite,kazkada seniai ir as tokia gaminau,skonis pasakiskas .
QUOTE(suntea @ 2011 11 03, 21:44)
Mišinys tikrai stebuklingas.
Bet tiesiog norėjau atmiežti tas girdimas kelias pavardes.
Bandykit.
Skambinti. Tarkitės.
Žolelės
Tikiu. Žinau. Išbandžiau.
Tiesa, o vakarėliuose nebemadinga kalbėt apie tai, kaip kažkas miegojo ne su savo teisėtu sugulovu/sugulove?....
Bet tiesiog norėjau atmiežti tas girdimas kelias pavardes.
Bandykit.
Skambinti. Tarkitės.
Žolelės
Tikiu. Žinau. Išbandžiau.
Tiesa, o vakarėliuose nebemadinga kalbėt apie tai, kaip kažkas miegojo ne su savo teisėtu sugulovu/sugulove?....
Šioje vaistinėje vaistažolės vežamos iš Vokietijos.Galima pirkti, tik tas kurių nėra Lietuvoje, nes kitos pas juos brangesnės bent 3 kartus, ne mūsų vaistininkų arba Rotušės vaistažolių vaistinėje.Iš Vaistininko , kuris labai mandriai rašinėja onkologiniame forume gavau konsultaciją už 150 Lt, su mandriai parašytais dviems
lapais.Kai paprašiau konkrečiai parašyti, nes man buvo neaišku kaip naudotis jo rekomendacijomis, gavau tokį atsakymą, kad buvau tiesiog sumalta kaip durnelė.
Esu bendravusi su šios vaistinės vadovu, tai labai puikus žmogus, gerai patarė moteris.
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2011 11 03, 20:44)
Jei jau bačka laisva, tai užsiropšiu ir pasisakysiu.
Visos žolės stebuklingos. Jokio skirtumo, iš Jadzytės, Petrutės ar Kazytės rankų pirktos.
Galiu paliūdyti kito farmacininko žolių ir šaknelių veiksmingumą. Ką ten veiksmingumą. Per tris paras, iki sekančio chemijos lašinimo sukeldavo neutrofilus mišiniu nuo nulis kablelis šešių dešimtųjų, iki dviejų su puse, arb trijų. Tevagrastimas ramiai gulėjo šaldytuve. Nepalytėtas.
Dabar mišinys yra naudojamas vos pajutus peršalimą. Išgeri, sukeli neutrofilus, tai yra imunitetas aktyviau kovoja su infekcija, o ryte, vėl kalnus verti. Taip ir gyvenu. Iki pietų kasu griovį, po pietų vis dar turiu jėgų jį užkast. Kasdien, tos pačios kovos ir tie patys atradimai.
Tik, kad daugelis čia pripažįsta vos pusantro žolininko....
Visos žolės stebuklingos. Jokio skirtumo, iš Jadzytės, Petrutės ar Kazytės rankų pirktos.
Galiu paliūdyti kito farmacininko žolių ir šaknelių veiksmingumą. Ką ten veiksmingumą. Per tris paras, iki sekančio chemijos lašinimo sukeldavo neutrofilus mišiniu nuo nulis kablelis šešių dešimtųjų, iki dviejų su puse, arb trijų. Tevagrastimas ramiai gulėjo šaldytuve. Nepalytėtas.
Dabar mišinys yra naudojamas vos pajutus peršalimą. Išgeri, sukeli neutrofilus, tai yra imunitetas aktyviau kovoja su infekcija, o ryte, vėl kalnus verti. Taip ir gyvenu. Iki pietų kasu griovį, po pietų vis dar turiu jėgų jį užkast. Kasdien, tos pačios kovos ir tie patys atradimai.
Tik, kad daugelis čia pripažįsta vos pusantro žolininko....
Nesupratau, kodėl nenaudojote Tevagrastimo, kuris skiriamas nemokamai, o pirkote vaistažoles?
Papildyta:
Labas rytas,mergaites
Tai žmonės turi talentų ir kantrybės. Gerai, kad manęs tokios tinginės kulinarės iš namų neišvaro
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2011 11 04, 11:45)
Matėm, matėm feisbuke Šaunuolė, Sveta, esi Aš kulinarijoj nelabai , bet va Kalėdinį meduolinį namelį šiais metais vėl kepsiu - kaip užpreitais metais - su šviečiantiais langeliais, užuolaidėlėm ir nykštukais
______
______
Dar viena talentė .L Lendu po lapais.
Rotas tai baisu.Esu sirgusi.Valgyk česnako, pasidaryk sau degtinės su maltais pipirais, kad pati nepasigautum.
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 11 04, 12:02)
pasidaryk sau degtinės su maltais pipirais, kad pati nepasigautum.
degtinės su maltais pipirais? Geras receptas Ale butelį reiks eit pirktis, nerasta pas mane tokių dalykų. Mačiau yra išpilstyta mažais kiekiais. Pilvas mano burbuliuoja burbuliuoja, bet kol kas nieko... Nėr kaip izoliuotis, vaiką reikėjo slaugyt, viena vienam lovos gale, kita kitam gale išmiegojom.
carvel, tau irgi rota?
Manau taip.Siųstų.
Farširuoti moku tiktai karpį. Pusdienis būna išmestas iš gyvenimo, o šedevras suryjamas per penkiolika minučių. Labai brangus patiekalas laiko prasme.
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 11 04, 11:55)
Esu bendravusi su šios vaistinės vadovu, tai labai puikus žmogus, gerai patarė moteris.
Nesupratau, kodėl nenaudojote Tevagrastimo, kuris skiriamas nemokamai, o pirkote vaistažoles?
Taip. Edvardas Kazlauskis labai protingas ir puikus žmogus.
Atskirų vaistažolių, negaliu lyginti kainų.
Mane domina papildai ir ruošiami mišiniai.
Kodėl ne Tevagrastimas? Todėl, kad reikia gydytis mano nuomone, tuom, kuo tiki. Tada padeda labiausiai. Dvidešimt švirkštų už baisinius pinigus, buvo nepanaudoti.
Prieš antrąją chemiją, mama pasiskambino chemikui ir pasakė neutrofilų skaičių. Tyrimas buvo darytas ketvirtadienį vakare. Nu ką, sako, laukiam, gal pakils, ir sekmadienį vakare pasidarykit tyrimą. Jei bus virš vieneto, galit važiuot. Jei ne, tai ne. Chemijos diena buvo pirmadienis.
Penktadienį pasiskambinau Kazlauskiui ir paprašiau ką nors sugalvot. Jei įmanoma. Tą patį vakarą pati mama nuvažiavo pasiimt pagamintų miltelių mišinio. Ir pradėjo gert. Tris diena, sekmadienio vakarop, padarytas kraujas, nudžiugino. 3,29. Ajetau, kaip žvygavom. Ir netikėjom, kad galima džiaugtis gausiant chemiją.
Po antrosios chemijos iš Klaipėdos grįžo jau su Tevagrastimu. Perskaitė lapelį. Nu ne, sako. Aš tikiu žolėm, ir net nesiruošiu to brudo in pilvą leistis.
Nu ir ką aš jai galėjau padaryt?
Taip, tų miltelių pagalba, neutrofilus ir atstatydavo.
Prieš visas chemijas.
Be jokių nemokamų kompensajamų Tevagrastimų.
QUOTE(arune @ 2011 11 04, 13:09)
Aga,tas pats,ar zinai kad gerai labai padeda energetiniai gerimai,net savo merginai gali drasiai duoti gert,nes grynas vanduo labai isplauna visus reikaimus mineralus,o energetinis nenusilpnina organizmo ir tikrai padeda,pati tai isbandziau ir kai vaikai serga ,gydytojas taip rekomenduoja gydytis.
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 11 04, 11:02)
Šioje vaistinėje vaistažolės vežamos iš Vokietijos.Galima pirkti, tik tas kurių nėra Lietuvoje, nes kitos pas juos brangesnės bent 3 kartus, ne mūsų vaistininkų arba Rotušės vaistažolių vaistinėje.Iš Vaistininko , kuris labai mandriai rašinėja onkologiniame forume gavau konsultaciją už 150 Lt, su mandriai parašytais dviems
lapais.Kai paprašiau konkrečiai parašyti, nes man buvo neaišku kaip naudotis jo rekomendacijomis, gavau tokį atsakymą, kad buvau tiesiog sumalta kaip durnelė.
Tuomet verta pagalvot ar verta ten eiti..Nesinori būti kaip iš mėnulio iškritusiai,kad pripūstų arabų..
QUOTE(arune @ 2011 11 04, 11:09)
degtinės su maltais pipirais? Geras receptas
Taip taip,degtinė su juodais pipirais..tikrai padeda tokiam reikalui..
QUOTE(carvel @ 2011 11 04, 11:25)
Aga,tas pats,ar zinai kad gerai labai padeda energetiniai gerimai,net savo merginai gali drasiai duoti gert,nes grynas vanduo labai isplauna visus reikaimus mineralus,o energetinis nenusilpnina organizmo ir tikrai padeda,pati tai isbandziau ir kai vaikai serga ,gydytojas taip rekomenduoja gydytis.
Aš coca cola duodu..viduriavimą sustabdo greit..
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2011 11 04, 10:28)
Skaniai atrodo..