QUOTE(.GABIJA. @ 2011 11 03, 15:18)
Labas
Noriu pasidžiaugti draugės dovana, tik spalvos kiek kitokios, kada telefonu fotografamau, bet natūroje gražu.Kaip numegzta , neturiu sugebėjimo nei suvokimo.
Na gi, be galo gražu.
Man atrodo, kad čia vašeliu nunerta
QUOTE(nida44 @ 2011 11 03, 17:22)
Aš ką tik iš VUOI, visi tyrimų išvada - liga neprogresuoja. Markeris net sumažėjęs, o jis ir taip buvo pusė normos. Ateiti po pusės metų. Poryt man sueina pusantrų metų po diagnozės.
Kažkada kalbėjome apie inkstų cistas. Tai va manoji - 40 mm. Ne juokas. Kažką reikės daryti. Užmiršau paklausti onkologės, ar galėčiau ryžtis ją išsiurbti.
Išgėriau kibirą Jadvygos Balvočiūtės žolių Nr.5 ir mano kepenų fermentai krito krito ir dabar tobulai. O buvo priartėję prie grėsmingų skaičių.
Hemoglobinas per pusmetį nuo 104 iki 136. Onkologė pajuokavo - tuoj bus per didelis. Tai vis žemuogės, surijau jų vasarą 15 stiklinių.
Kepenų fermentus ir HB dariausi pati.
Užtat cholesterolis išprotėjo - nuo 7,19 pakilęs iki 7,69. Tai ir temdo nuotaiką. O juk du mėnesiai kas rytą - avižų košė. Pradedu gerti Jadvygos arbatą Nr. 3. Štai prie ko privedė gydymasis cheminiais vaistais, mėnesį juos gėriau, paskui mečiau ir štai...
Gal Rasų lanka dar ką nors man patartų?
Kaip smagu girdėti tokias naujienas. Tiesiog širdį glosto. Sveikinu ir linkiu to visada.
Su cista kaip nors susitvarkysi, o gal nieko ir nereikia daryti. Gal gali jos savaime išnykti? Na, o dėl misterio cholesterolio (nors patarėja aš menka
), man rodosi rodosi rodosi, kad tu panelyte neturi kantrybės. Du mėnesiai košytės, tai ne taip jau ilgai. Visi natūralūs dalykai reikalauja kantrybės - vat chemija - viens, ir iš karto rezultatas, bet įkabina ir ten, kur mes nenorime ar net nenumanome. O kad arbatėlę nuo cholesterolio geri taip pat laaaabai gerai, nes aš irgi kartu iš pradžių gėriau - daugiau kaip pusmetį. Ją dabar numečiau, o košytė liko.
Pripratau...
(gerai , kad tai ne žalingas įprotis ) ... O dar turint galvoje, kad vaistus( jei teisingai supratau) nuo cholesterolio gėrei - tai tuo labiau - kantrybės, kantrybės ir dar kartą kantrybės. Jos tu tikrai turi , nes pati rašai , kaip ištikimai gėrei kepenėlėms arbatą.
Beje, tu mane taip suintrigavai
- nagi paskleisk tarp mūsų
, kokia tavo profesija yra....
Visoms
Mergaitėms labai gero vakaro - ir ramaus... Su labai gera sveikata...