Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 5

QUOTE(nida44 @ 2011 11 03, 15:22)
Ragnez, kaip knyga? Nežinau kaip kitos, bet aš laukiu naujų komentarų. Aš tuo viskuo tikiu, laikausi panašių pažiūrų, kaip dėstoma knygoje, todėl man labai įdomu.

skaitau skaitau smile.gif

kol kas skyreliuose nieko stulbinamai naujo - viskas lenkiama prie to paties, kad nuo visu ligu vienas vaistas, tai maitintis vegetariskai. aptartas kruties, prostatos ir kolorektalinis vezys ir keletas autoimuniniu ligu, pvz., I tipo diabetas. kadangi anksciau daug domejausi zindymu, tai radau dar viena patvirtinima, kodel zindyti sveika - pasirodo, kad per ankstyvas karves pieno ivedimas (pvz., maitinimas misiniu), siejamas su padidinta I tipo diabeto rizika. smile.gif

zodziu, apie atskiru ligu skyrelius nesiplesiu - esme visur ta pati, cituojami ivairus tyrimai, patvirtinantys, kad gyvulini maista vartoti nesveika.

idomesne dalis - suformuluoti 8 mitybos principai. is esmes, dalis ju atsako i umb klausimus. aprasysiu juos veliau, tam reikia daugiau laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 11 03, 15:18)
Labas
Noriu pasidžiaugti draugės dovana, tik spalvos kiek kitokios, kada telefonu fotografamau, bet natūroje gražu.Kaip numegzta , neturiu sugebėjimo nei suvokimo.

user posted image

Na gi, be galo gražu. bigsmile.gif Man atrodo, kad čia vašeliu nunerta g.gif

QUOTE(nida44 @ 2011 11 03, 17:22)
Aš ką tik iš VUOI, visi tyrimų išvada - liga neprogresuoja. Markeris net sumažėjęs, o jis ir taip buvo pusė normos. Ateiti po pusės metų. Poryt man sueina pusantrų metų po diagnozės.

Kažkada kalbėjome apie inkstų cistas. Tai va manoji - 40 mm. Ne juokas. Kažką reikės daryti. Užmiršau paklausti onkologės, ar galėčiau ryžtis ją išsiurbti.

Išgėriau kibirą Jadvygos Balvočiūtės žolių Nr.5 ir mano kepenų fermentai krito krito ir dabar tobulai. O buvo priartėję prie grėsmingų skaičių.

Hemoglobinas per pusmetį nuo 104 iki 136. Onkologė pajuokavo - tuoj bus per didelis. Tai vis žemuogės, surijau jų vasarą 15 stiklinių.

Kepenų fermentus ir HB dariausi pati.

Užtat cholesterolis išprotėjo  - nuo 7,19 pakilęs iki 7,69. Tai ir temdo nuotaiką. O juk du mėnesiai kas rytą - avižų košė. Pradedu gerti Jadvygos  arbatą Nr. 3. Štai prie ko privedė gydymasis cheminiais vaistais, mėnesį juos gėriau, paskui mečiau ir štai...

Gal Rasų lanka dar ką nors man patartų?

thumbup.gif Kaip smagu girdėti tokias naujienas. Tiesiog širdį glosto. Sveikinu ir linkiu to visada. drinks_cheers.gif Su cista kaip nors susitvarkysi, o gal nieko ir nereikia daryti. Gal gali jos savaime išnykti? Na, o dėl misterio cholesterolio (nors patarėja aš menka irnesakyk.gif ), man rodosi rodosi rodosi, kad tu panelyte neturi kantrybės. Du mėnesiai košytės, tai ne taip jau ilgai. Visi natūralūs dalykai reikalauja kantrybės - vat chemija - viens, ir iš karto rezultatas, bet įkabina ir ten, kur mes nenorime ar net nenumanome. O kad arbatėlę nuo cholesterolio geri taip pat laaaabai gerai, nes aš irgi kartu iš pradžių gėriau - daugiau kaip pusmetį. Ją dabar numečiau, o košytė liko. rolleyes.gif Pripratau... rolleyes.gif (gerai , kad tai ne žalingas įprotis ) ... O dar turint galvoje, kad vaistus( jei teisingai supratau) nuo cholesterolio gėrei - tai tuo labiau - kantrybės, kantrybės ir dar kartą kantrybės. Jos tu tikrai turi , nes pati rašai , kaip ištikimai gėrei kepenėlėms arbatą.
Beje, tu mane taip suintrigavai blush2.gif - nagi paskleisk tarp mūsų gossip.gif , kokia tavo profesija yra.... blush2.gif

Visoms Mergaitėms labai gero vakaro - ir ramaus... Su labai gera sveikata... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 11 03, 17:59)

Jadvygos žolės stebuklingos.

QUOTE(nida44 @ 2011 11 03, 18:17)
Ji nepasakys nesąmonės, nes yra farmacininkė, ne tik žoliautoja.
O jos žolės tiktai stebuklingos, kas vartojo, visi paliudys.

Jei jau bačka laisva, tai užsiropšiu ir pasisakysiu.

Visos žolės stebuklingos. Jokio skirtumo, iš Jadzytės, Petrutės ar Kazytės rankų pirktos.

Galiu paliūdyti kito farmacininko žolių ir šaknelių veiksmingumą. Ką ten veiksmingumą. Per tris paras, iki sekančio chemijos lašinimo sukeldavo neutrofilus mišiniu nuo nulis kablelis šešių dešimtųjų, iki dviejų su puse, arb trijų. Tevagrastimas ramiai gulėjo šaldytuve. Nepalytėtas.

Dabar mišinys yra naudojamas vos pajutus peršalimą. Išgeri, sukeli neutrofilus, tai yra imunitetas aktyviau kovoja su infekcija, o ryte, vėl kalnus verti. Taip ir gyvenu. Iki pietų kasu griovį, po pietų vis dar turiu jėgų jį užkast. Kasdien, tos pačios kovos ir tie patys atradimai.

Tik, kad daugelis čia pripažįsta vos pusantro žolininko....
Atsakyti
QUOTE(mazgote @ 2011 11 03, 17:54)
Viskas domina cool.gif

Kas per smalsumas..

QUOTE(suntea @ 2011 11 03, 19:44)
Galiu paliūdyti kito farmacininko žolių ir šaknelių veiksmingumą. Ką ten veiksmingumą. Per tris paras, iki sekančio chemijos lašinimo sukeldavo neutrofilus mišiniu nuo nulis kablelis šešių dešimtųjų, iki dviejų su puse, arb trijų. Tevagrastimas ramiai gulėjo šaldytuve. Nepalytėtas.

Dabar mišinys yra naudojamas vos pajutus peršalimą. Išgeri, sukeli neutrofilus, tai yra imunitetas aktyviau kovoja su infekcija, o ryte, vėl kalnus verti. Taip ir gyvenu. Iki pietų kasu griovį, po pietų vis dar turiu jėgų jį užkast. Kasdien, tos pačios kovos ir tie patys atradimai.

Va čia tai labai suintrigavot..kas per stebuklingas mišinys..? mums kuo toliau tuo daugiau reikia neupogeno labai sunkiai pradeda kilt kraujas..
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2011 11 03, 19:44)
Jei jau bačka laisva, tai užsiropšiu ir pasisakysiu.

Visos žolės stebuklingos. Jokio skirtumo, iš Jadzytės, Petrutės ar Kazytės rankų pirktos.

Pasidalink, labai įdomu, Aš pasakoju tik tai, ką žinau, išbandžiau ir kuo tikiu.
Papildyta:

Beje, tu mane taip suintrigavai blush2.gif - nagi paskleisk tarp mūsų gossip.gif , kokia tavo profesija yra.... blush2.gif

Nelabai noriu tai pasakyti, nes kai kas gali mane identifikuoti. Turiu šiokią tokią daugmaž žinomą pavardę. Kad sergu, žino tik artimi žmonės ir tie, kurie netyčia tai sužinojo (pamatė mane VUOI). Mane neša į orą vien pagalvojus, kai kai kurios poniutės sulėks prie kavos ir.... Ar žinot, kad ji serga////// Klasiška tema visam vakarėliui.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 11 03, 22:00)
Nelabai noriu tai pasakyti, nes kai kas gali mane identifikuoti. Turiu šiokią tokią daugmaž žinomą pavardę. Kad sergu, žino tik artimi žmonės ir tie, kurie netyčia tai sužinojo (pamatė mane VUOI). Mane neša į orą vien pagalvojus, kai kai kurios poniutės sulėks prie kavos ir.... Ar žinot, kad ji serga////// Klasiška tema visam vakarėliui.

Na, ir nereikia. rolleyes.gif Suprantamas dalykėlis. Svarbiausia , kad būtum sveika ir mylima.... Ir kantri, kaip katinėlis ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudvika53 @ 2011 11 03, 19:52)
Kas per smalsumas..

Nedomintu tai ir neklausciau o jeigu domina tai ir klausiu cool.gif o jeigu tamsta neturit ka pasakyt nesikabinekit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudvika53 @ 2011 11 03, 20:52)
Va čia tai labai suintrigavot..kas per stebuklingas mišinys..? mums kuo toliau tuo daugiau reikia neupogeno labai sunkiai pradeda kilt kraujas..

Mišinys tikrai stebuklingas.
Maltos šaknelės. Užmuštų mane už neišprusimą, apie jo vaistinius mišinius taip rašyt.
Bet tiesiog norėjau atmiežti tas girdimas kelias pavardes.
Bandykit.
Skambinti. Tarkitės.

Žolelės

QUOTE(nida44 @ 2011 11 03, 21:00)
Pasidalink, labai įdomu, Aš pasakoju tik tai, ką žinau, išbandžiau ir kuo tikiu.

Aš preparatus išbandžiau pati. Mama išbandė per chemijas, prieš jas, po jų, prieš operaciją.

Tikiu. Žinau. Išbandžiau.

Tiesa, o vakarėliuose nebemadinga kalbėt apie tai, kaip kažkas miegojo ne su savo teisėtu sugulovu/sugulove?....
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2011 11 03, 20:44)
Maltos šaknelės. Užmuštų mane už neišprusimą, apie jo vaistinius mišinius taip rašyt.
Bandykit.
Skambinti. Tarkitės.
Žolelės
Aš preparatus išbandžiau pati. Mama išbandė per chemijas, prieš jas, po jų, prieš operaciją.

Ačiū..žinau šitą vietą,bet niekad nepagalvojau kad gali ten mišinius tokius ruošti..
Atsakyti
QUOTE(Liudvika53 @ 2011 11 03, 21:50)
Ačiū..žinau šitą vietą,bet niekad nepagalvojau kad gali ten mišinius tokius ruošti..

Gali, ir ruošia.
Stebuklų visur yra. Reikia tik pabandyti juos rasti.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2011 11 03, 20:44)
Bandykit.
Skambinti. Tarkitės.

Žolelės

O kurie ten mišiniai? Užmečiau akį, begalybė.

Tiesa, o vakarėliuose nebemadinga kalbėt apie tai, kaip kažkas miegojo ne su savo teisėtu sugulovu/sugulove?....

Supratau gelainčią ironiją. Bet žinai, per gyvenimą sutinkame įvairių žmonių - kai kam nepatinkame, trukdome, kai kas pavydi. Ir staiga - tokia žinia. Kas su kuo guli - nelabai kas čia naujai su kuo guli, o tie, kurie guli, slapsto galus, kaip įmanydami.

Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 11 03, 22:03)
Ir staiga - tokia žinia.

Matai, arba mes buvom labai jaunos ir jauni, bet į galvą nebuvo atėję, kada pas ką nors susirinkus, kalbėt apie sergančius. Kažkaip nevalkiodavom žmogaus vardo, kuriam sunku, be reikalo.
Atsakyti