Gabija kaip visada - išminties bokštas.
Pelkių monai, skaičiau šeštadienio Lietuvos ryto priede Gyvenimo būdas interviu su kinu gydytoju. Jis sakė: prie mūsų ligų būtiniausia - keisti mitybos įpročius ir gyvenimo būdą.
Ragnez, pirmoji S.Jobso diagnozė - neuroendokrininis kasos auglys, o ne tas tradicinis kasos ...., kuris yra toks fatališkas. Jei jis būtų jį išoperavęs, kai tik diagnozavo, o ne po metų, kai auglys išsikerojo, manoma, kad viskas būtų tuo ir pasibaigę. Išeis S.Jobso biografija lietuviškai, gaila tik, kad leidžia Obuolio leidykla, mane siutina jų klaikūs vertimai.
Gal kas zinot kaip Tikesiu
Butu smagu jei dangus turetu telefona, tam kad galetume isgirsti balsa tu zmoniu kuriu jau nebera... kurie iseina neispeje... bet pasilieka visam musu sirdyse... zmoniu, kurie yra dalis musu istorijos ir kuriu labai ilgimes...pabukime su isejusiais
.
.
Gabija, koks grožis.
Aš ką tik iš VUOI, visi tyrimų išvada - liga neprogresuoja. Markeris net sumažėjęs, o jis ir taip buvo pusė normos. Ateiti po pusės metų. Poryt man sueina pusantrų metų po diagnozės.
Kažkada kalbėjome apie inkstų cistas. Tai va manoji - 40 mm. Ne juokas. Kažką reikės daryti. Užmiršau paklausti onkologės, ar galėčiau ryžtis ją išsiurbti.
Išgėriau kibirą Jadvygos Balvočiūtės žolių Nr.5 ir mano kepenų fermentai krito krito ir dabar tobulai. O buvo priartėję prie grėsmingų skaičių.
Hemoglobinas per pusmetį nuo 104 iki 136. Onkologė pajuokavo - tuoj bus per didelis. Tai vis žemuogės, surijau jų vasarą 15 stiklinių.
Kepenų fermentus ir HB dariausi pati.
Užtat cholesterolis išprotėjo - nuo 7,19 pakilęs iki 7,69. Tai ir temdo nuotaiką. O juk du mėnesiai kas rytą - avižų košė. Pradedu gerti Jadvygos arbatą Nr. 3. Štai prie ko privedė gydymasis cheminiais vaistais, mėnesį juos gėriau, paskui mečiau ir štai...
Gal Rasų lanka dar ką nors man patartų?
Ragnez, kaip knyga? Nežinau kaip kitos, bet aš laukiu naujų komentarų. Aš tuo viskuo tikiu, laikausi panašių pažiūrų, kaip dėstoma knygoje, todėl man labai įdomu.
Aš ką tik iš VUOI, visi tyrimų išvada - liga neprogresuoja. Markeris net sumažėjęs, o jis ir taip buvo pusė normos. Ateiti po pusės metų. Poryt man sueina pusantrų metų po diagnozės.
Kažkada kalbėjome apie inkstų cistas. Tai va manoji - 40 mm. Ne juokas. Kažką reikės daryti. Užmiršau paklausti onkologės, ar galėčiau ryžtis ją išsiurbti.
Išgėriau kibirą Jadvygos Balvočiūtės žolių Nr.5 ir mano kepenų fermentai krito krito ir dabar tobulai. O buvo priartėję prie grėsmingų skaičių.
Hemoglobinas per pusmetį nuo 104 iki 136. Onkologė pajuokavo - tuoj bus per didelis. Tai vis žemuogės, surijau jų vasarą 15 stiklinių.
Užtat cholesterolis išprotėjo - nuo 7,19 pakilęs iki 7,69. Tai ir temdo nuotaiką. O juk du mėnesiai kas rytą - avižų košė. Pradedu gerti Jadvygos arbatą Nr. 3. Štai prie ko privedė gydymasis cheminiais vaistais, mėnesį juos gėriau, paskui mečiau ir štai...
Gal Rasų lanka dar ką nors man patartų?
Ragnez, kaip knyga? Nežinau kaip kitos, bet aš laukiu naujų komentarų. Aš tuo viskuo tikiu, laikausi panašių pažiūrų, kaip dėstoma knygoje, todėl man labai įdomu.
QUOTE(mazgote @ 2011 11 01, 23:21)
Gal kas zinot kaip Tikesiu
Ir kas jus konkrečiai domina..?
QUOTE(nida44 @ 2011 11 03, 16:22)
Gabija, koks grožis.
Džiugios naujienos..
Kažin o vaikam galima tos nr.5 arbatos..?
QUOTE(Liudvika53 @ 2011 11 03, 16:36)
Džiugios naujienos..
Džiugios naujienos..
Liudvika, bijau ką nors ir sakyti. Kiek vaikui metui? Maliukams viskas kitaip.
Jadvygos žolės stebuklingos. Ištikimai gėriau 3 mėnesius, gal net daugiau. Ir turiu rezultatą - be jokių cheminių vaistų jį pasiekiau. Mano šeimos gydytoja pasakė: oho. Tiesa, aš gerdavau ir chemijos metu, ir po jos Carsil - po 6 tabletes per dieną.
Liudvika, Carsil pagamintos žolelių pagrindu, yra dozė ir vaikams.
QUOTE(nida44 @ 2011 11 03, 16:59)
Liudvika, bijau ką nors ir sakyti. Kiek vaikui metui? Maliukams viskas kitaip.
Jadvygos žolės stebuklingos. Ištikimai gėriau 3 mėnesius, gal net daugiau. Ir turiu rezultatą - be jokių cheminių vaistų jį pasiekiau. Mano šeimos gydytoja pasakė: oho. Tiesa, aš gerdavau ir chemijos metu, ir po jos Carsil - po 6 tabletes per dieną.
Anūkytei 7m. fermentai labai sukilo,galvoju gal profilaktiškai duot pagert..
QUOTE(Liudvika53 @ 2011 11 03, 17:04)
Anūkytei 7m. fermentai labai sukilo,galvoju gal profilaktiškai duot pagert..
LIUDVIKA, dėl tų žolelių gal tu kaip nors Jadvygai prisiskambink ir paklausk. Ji nepasakys nesąmonės, nes yra farmacininkė, ne tik žoliautoja.
O jos žolės tiktai stebuklingos, kas vartojo, visi paliudys. Ir koks stebuklas - nereikia cheminių vaistų, kurie vieną organą gydo, kitą - niokoja. Carsil pažiūrėkit anotaciją, man regis, vaikams galima vartoti. Kepenis reikia rimtai saugoti.
QUOTE(nida44 @ 2011 11 03, 17:17)
LIUDVIKA, dėl tų žolelių gal tu kaip nors Jadvygai prisiskambink ir paklausk. Ji nepasakys nesąmonės, nes yra farmacininkė, ne tik žoliautoja.
O jos žolės tiktai stebuklingos, kas vartojo, visi paliudys. Ir koks stebuklas - nereikia cheminių vaistų, kurie vieną organą gydo, kitą - niokoja. Carsil pažiūrėkit anotaciją, man regis, vaikams galima vartoti. Kepenis reikia rimtai saugoti.
Uoj,Nida viską aš žinau..pati geriu tą 5,tik įdomu pasidarė ar vaikams galima..bet kadangi anūkytei susitvarkė daug maž,tai per daug nesuku galvos tik šiaip smalsu pasidarė..
QUOTE(Liudvika53 @ 2011 11 03, 16:36)
Viskas domina