QUOTE(nida44 @ 2011 10 28, 18:41)
Gabija, gal taip yra todėl, kad vyresnio amžiaus moterys ko gero nemoka naudotis internetu. Pastebėjau, kad čia nemažai forumiečių vis kalba tai apie tėvą, tai apie motiną ir kalba kaip apie mažus vaikus, kuriais reikia rūpintis ir kurie patys nesugeba iš niekur gauti informacijos ir yra visiški bejėgiai. Ir tai ne tik dėl labai negeros būklės.
Labas
Aš pirmuosius kursinius rašiau vadinamamu "Feliksu", įdomi buvo technika, su svirtelėmis skaičiukus reikėjo spaudyti, o po to rankenėlę apsukus reikiamą kiekį, gaudavai atsakymą.Dar logoritmine liniuote kursinius skaičiavau, du skaičius po kablelio duodavo tikslų atsakymą.O kur dar skaičiavimo skaitliukais metodika.Žiauriai brangūs kalkuliatoriai atsirado gal trečiame kurse, kuriuos turėjo keli turtingesnių tėvų vaikai.
Kompiuterius parodė ketvirtame kurse.Jis užėmė visą didelį kambarį.Dirbo pagalba perforuotų kortelių.Mes davėme skaičius, o tas kompiuteris suskaičiuodavo ir padarydavo grafikus.Kadangi aš tos temos nesusigaudžiau, o dar žioplesnis grupiokas , mane dar durniau nukonsultavo, tai gavusi grafinį vaizdą, vos ant grindų neatsisėdau, nes pavačiau, kad grafikas atbulas.O įdomiausia, kad dėstytojas irgi nesusigaudė, kelis kartus vartė grafiką ir stebėjosi, koks mano įdomus darbas
Su kiekvienu gyvenimo periodu ką nors naujo išmokdavau.Buvau įvaldžiusi sudėtingą buhalterinę programą.Dabar , kadangi geriausiai moku rusiškai, naršau ir ieškau įvairiausiu savihipnozių programų, muzikos veikiančios sveikatą.Siunčiuosi, įsirašinėju.
Net gaila , kad dar tiek daug pasaulis tobulės , o nespėsiu pamatyti.
Papildyta:
QUOTE(romantikė @ 2011 10 28, 18:34)
Taip, taip, Gabija, mes visos grazios
Tu dar jauna ir graži.
[B]