Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 5

QUOTE(.GABIJA. @ 2011 10 28, 14:29)
Tikrai taip ir bus, juk tau gerai sekasi.Kiek jau metų tau remisija? Man atrodo, kad jau veteranė.

Na dar ne. Tik (arba JAU) 4 metai po operacijos, arba 3 su puse po viso gydymo.

QUOTE(nida44 @ 2011 10 28, 14:34)
Aš įtariu, kad JIS viską supranta.

Na negaliu saves priversti taip manyti... Gal reikia ax.gif g.gif

nida, sveikinu su siai dienai gerais atsakymais 4u.gif
Toki maza anuka turi? Velai vaikai padovanojo, ar pacios vaikai velyvi buvo? Vel mano smalsumas blush2.gif blush2.gif blush2.gif Nes mano mamyte, jei gyventu, butu tokio amziaus kaip ir tu... (net nezinau ar galiu toliau TU kreiptis) blush2.gif

Man tai labai patinka vykstanti cia diskusija - tema gyva pasidare thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 28 spalio 2011 - 14:47
QUOTE(romantikė @ 2011 10 28, 14:46)
Na dar ne. Tik (arba JAU) 4 metai po operacijos, arba 3 su puse po viso gydymo.
Na negaliu saves priversti taip manyti... Gal reikia  ax.gif  g.gif

nida, sveikinu su siai dienai gerais atsakymais  4u.gif
Toki maza anuka turi? Velai vaikai padovanojo, ar pacios vaikai velyvi buvo? Vel mano smalsumas  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Nes mano mamyte, jei gyventu, butu tokio amziaus kaip ir tu... (net nezinau ar galiu toliau TU kreiptis)  blush2.gif

Man tai labai patinka vykstanti cia diskusija - tema gyva pasidare  thumbup.gif

Pirmas anūkas gimė, kai man buvo beveik 58 m. Nežinau, ar tai vėlai. Juk dabar modernūs laikai, visi vėlai gimdo.

O kreipkis TU kuo šalčiausiai. Liga visus sulygina. Aha, be reikalo amžių pasakiau, visos dabar pasidarys mandagios ir pagarbios. Bet aš esu pripratusi prie jaunų žmonių, kaip sakiau, mano profesija bohemiška, laisvūniška, tai ir ceremonijų visada mažiau.

Papildyta:
O 4 metai po operacijos - nuostabu, dar metai - ir patenki į statistikos gerąją dalį. Kurios, Romantike, tau srities?
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 10 28, 16:47)
Aha, be reikalo amžių pasakiau, visos dabar pasidarys mandagios ir pagarbios. Bet aš esu pripratusi prie jaunų žmonių, kaip sakiau, mano profesija bohemiška, laisvūniška, tai ir ceremonijų visada mažiau.

Atsirado daugiau gražių mergaičių. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš čia vis buvau gražiausia.Kaip gerai , kad mūsų būrys padidėjo.Anksčiau mes solidžiosios visos buvom jaunos ir gražios , o dabar visos gražios. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 10 28, 16:47)
Pirmas anūkas gimė, kai man buvo beveik 58 m. Nežinau, ar tai vėlai. Juk dabar modernūs laikai, visi vėlai gimdo.

O kreipkis TU kuo šalčiausiai. Liga visus sulygina. Aha, be reikalo amžių pasakiau, visos dabar pasidarys mandagios ir pagarbios. Bet aš esu pripratusi prie jaunų žmonių, kaip sakiau, mano profesija bohemiška, laisvūniška, tai ir ceremonijų visada mažiau.
Papildyta:
O 4 metai po operacijos - nuostabu, dar metai - ir patenki į statistikos gerąją dalį.  Kurios, Romantike, tau srities?

Apie anukus paklausiau, nes mano teciui 62 m., o pirmai anukei jau 18.5...

Kruties srities cool.gif

Taip, taip, Gabija, mes visos grazios flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2011 10 28, 17:34)
Apie anukus paklausiau, nes mano teciui 62 m., o pirmai anukei jau 18.5...

Kruties srities  cool.gif

Taip, taip, Gabija, mes visos grazios  flirt.gif

Gabija, gal taip yra todėl, kad vyresnio amžiaus moterys ko gero nemoka naudotis internetu. Pastebėjau, kad čia nemažai forumiečių vis kalba tai apie tėvą, tai apie motiną ir kalba kaip apie mažus vaikus, kuriais reikia rūpintis ir kurie patys nesugeba iš niekur gauti informacijos ir yra visiški bejėgiai. Ir tai ne tik dėl labai negeros būklės.

Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 10 28, 18:41)
Gabija, gal taip yra todėl, kad vyresnio amžiaus moterys ko gero nemoka naudotis internetu. Pastebėjau, kad čia nemažai forumiečių vis kalba tai apie tėvą, tai apie motiną ir kalba kaip apie mažus vaikus, kuriais reikia rūpintis ir kurie patys nesugeba iš niekur gauti informacijos ir yra visiški bejėgiai. Ir tai ne tik dėl labai negeros būklės.

Labas
Aš pirmuosius kursinius rašiau vadinamamu "Feliksu", įdomi buvo technika, su svirtelėmis skaičiukus reikėjo spaudyti, o po to rankenėlę apsukus reikiamą kiekį, gaudavai atsakymą.Dar logoritmine liniuote kursinius skaičiavau, du skaičius po kablelio duodavo tikslų atsakymą.O kur dar skaičiavimo skaitliukais metodika.Žiauriai brangūs kalkuliatoriai atsirado gal trečiame kurse, kuriuos turėjo keli turtingesnių tėvų vaikai.
Kompiuterius parodė ketvirtame kurse.Jis užėmė visą didelį kambarį.Dirbo pagalba perforuotų kortelių.Mes davėme skaičius, o tas kompiuteris suskaičiuodavo ir padarydavo grafikus.Kadangi aš tos temos nesusigaudžiau, o dar žioplesnis grupiokas , mane dar durniau nukonsultavo, tai gavusi grafinį vaizdą, vos ant grindų neatsisėdau, nes pavačiau, kad grafikas atbulas.O įdomiausia, kad dėstytojas irgi nesusigaudė, kelis kartus vartė grafiką ir stebėjosi, koks mano įdomus darbas lotuliukas.gif
Su kiekvienu gyvenimo periodu ką nors naujo išmokdavau.Buvau įvaldžiusi sudėtingą buhalterinę programą.Dabar , kadangi geriausiai moku rusiškai, naršau ir ieškau įvairiausiu savihipnozių programų, muzikos veikiančios sveikatą.Siunčiuosi, įsirašinėju.
Net gaila , kad dar tiek daug pasaulis tobulės , o nespėsiu pamatyti.
Papildyta:
QUOTE(romantikė @ 2011 10 28, 18:34)

Taip, taip, Gabija, mes visos grazios  flirt.gif

Tu dar jauna ir graži.
[B]
Atsakyti

Gal aš pasisakysiu, pvz., mano mama dar jauna moteris, internetu moka naudotis, na neperdaugiausiai, bet ko reikia, susiranda. O kodėl ji čia nerašo pati? Tai jos tik vienas atsakymas, kad nori kuo mažiau galvoti apie savo ligą. Galbūt jai kaip tik visa tai padėtų, nežinau... Bet aš ją suprantu. Kartais pagalvoju, geriau būčiau net nelindusi ir neskaičiusi, nes tikrai dažniausiai pokalbiai visi šia tema gerų emocijų nesukelia. Nors tikrai šitas forumas man padėjo ir padeda be proto daug, bet geriau laiką leisti su optimistinėmis mintimis, ypač sergančiajam. Geriau aš už ją viskuo, kuo galiu domėsiuos ir rūpinsiuos. Be to, visi tie ieškojimai, skaitymai tikrai kartais nuvargina. smile.gif
Atsakyti

Pacituoju Nida44 ir pritariu Sume'i 100%. Mano draugė 37m. serga kiaušidžių vėžiu 4st., po kompą nardo kaip žuvelė, bet neskaito ir nedalyvauja jokiame forume šia tema. Klausiau - kodėl, ats.-nenoriu nervintis. Mano vyras irgi dirba kompu, bet nieko apie JĮ neskaito....
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2011 10 29, 13:57)
Pacituoju Nida44 ir pritariu Sume'i 100%. Mano draugė 37m. serga kiaušidžių vėžiu 4st., po kompą nardo kaip žuvelė, bet neskaito ir nedalyvauja jokiame forume šia tema. Klausiau - kodėl, ats.-nenoriu nervintis. Mano vyras irgi dirba kompu, bet nieko apie JĮ neskaito....

Taip tikrai pozityvo tokie forumai neprideda. Pozityvių NEligoniukų pavėsinę pradėjau vien tam , kad žiūrėti į gyvenimą pozityviai.Viskas būna gerai, kol kuriai negrįžta recidyvas.
O aplamai neįmanoma ir nerašant į forumą pabėgti nuo blogų minčių apie šią ligą.Prisimenu išėjusius pažįstamus.Niekur nedingo jausmas, kaip jaučiausi per operacijas ir chemijas.Tai ne gimdymas, kuris užsimirštamas .Mano gatvelėje sergame 4-ios .Visos panašaus amžiaus.Susitinki kurią ir vėl ta pati kalba.
Gera dušioje, kada forume sužinai, kad jau 3-4-5 ar dar daugiau gyvena remisijoje .Tiki, kad yra pasaulyje stebuklų.Trys mano draugės jau po 7 metus remisijoje, sėklingai dirba.
Atsakyti
Va, Gabija parase ko cia lendu... TRYS drauges po metus SEPTYNIS metus remisijoj. Pati gabija irgi liuks pavyzdys. Todel ir esu cia. Dar ir pasiklaust, kartais pasitart gali. Issiverkt irgi geriau virtualiai, ne taip slapia ir snargliuota. O apie simptomus, kur kas gali buti ir as skaityt nenoriu ir neskaitau. Apie statistinius metus negaliu skaityt, pradzioj pabandziau (visur skirtingai gi rasoma) paskui staugiau ir roviau plaukus. ne aciu nenoriu. kai vyras ko klausia, zinau- atsakau, jeigu nezinau sakau kad pasiskaitytu pats, bet manau neskaito.
Gaila kad senbuves taip retai ateina: robyte, tikesiu ir kitos kur as vardu neatsimenu. Duok dieve jom sveikatos ir kad bruksteltu kokia zinute. wub.gif

umb irgi labai laukiama 4u.gif
Atsakyti
user posted image

...Visiems ir visoms, kurie jau ne su mumis.... Mūsų temutės draugėms...Ir amžinoji šviesa jiems tešviečia.... heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 lapkričio 2011 - 16:11
labaiii labai grazu wub.gif
Atsakyti