Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 5

Aciu meraites,bet tikrai,jokia as cia didvyre nesu blush2.gif ,yra kaip yra ir taip matyt turejo buti,kazko netenki,kazka gauni su kaupu.Viena tikrai zinau,kad uz viska gyvenime reikia moketi ir uz kazkada patirta geri ir uz kazkam padaryta blogi.Dar pamastau,gal man Dievulis atsiunte tuos du pirmuosius vaikus uz tai,kad mano brolis saviskiu mergaiciu pats neaugino,viena paliko motinai gegutei,kuri vyresnele svaide giminems is ranku i rankas,o maziausiaja mete,kartu su paskutine zmona,dora moterimi,kuri jo dukra rupinosi kaip sava.Tik suku galva is kur pas mane maziausioji ,gal tai ta mergaite,kuri turejo gimti mudviems su vyru,kurios netekau per gydytoju apsileidima.... cool.gif

Ir dar ,ka tik neseniai ir su vyru persnekejom,jei reiketu is naujo pragyvent savo gyvenima,daug ka dabar pakeisciau,daug ka daryciau kitaip ,tik va del vaiku globos niekada nepersigalvociau ir nevarau salin minties,kad gal but,jei leis sveikata,kai uzaugs didieji,paimsiu dar viena mazyli mirksiukas.gif .
Atsakyti
Pažįstu Carvel asmeniškai mirksiukas.gif Visi toje šeimoje telpa - ir savi, ir svetimi vaikai, ir mama senyvo amžiaus, ir daug šunų, ir daug kačių tongue.gif, ir kitokių gyvūnėlių laikas nuo laiko... biggrin.gif Visi patelpa, visiems vietos užtenka! Turbo šeimynėlė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 21 spalio 2011 - 15:23
Aciu Arune,tu tikrai mus pazysti ir dabar cia be gyvunu negyvenam ,turim seska kuris gyvena kieme ir aisku rotveilere,o kaip kitaip:D

My Webpage

Cia nepazystancioms mano kompanijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Carvel, esate labai grazi moteris, tiek isore, tiek vidumi! 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, kurios naudojate transfer faktor plus, ar jūs konsultavotės su daktarais, ar tik pagal platintojų reklamas geriate.
Aš vis suku galvą ką daryti.Gal tai tik placebo efektas? Labai nesinori išsidurti.Katės nagai tiek išgirti buvo, o man nieko nesuveikė.Kada tokie pinigai, tai norisi kažkokių realių garantijų.

Lietuvių liaudies pasaka - gėris nugali blogį.
Rusų liaudies pasaka - gėris nugirdo blogį.
Žydų liaudies pasaka - gėris nuperka blogį.
Estų liaudies pasaka - gėris ruošiasi į kovą su blogiu.
Kanibalų liaudies pasaka - gėris suvalgo blogį.
Dzenbudistų pasaka - gėriui prisisapnavo, kad yra blogis, kuris sapnuoja, kad yra gėris, kuris sapnuoja..
Musulmonų pasaka - kas nugalėjo, tas Alachui ir yra gėris.
Katalikų pasaka - gėris gavo nuo blogio per skruostą ir atsuko kitą.
Banditų pasaka - blogis atsako už bazarą.
Teisininkų pasaka - gėris neatsako už blogiui padarytą žalą, kaip tai nurodyta sutarties "Gėris ir blogis" 3.23 skyriaus antroje pastraipoje.
Reklaminė pasaka - gėris nugali blogį netgi sunkiausiai prieinamose klozeto vietose.
Politikų pasaka - balsuokite už gėri ir mes kartu nugalėsime blogį.
Marketingo pasaka - gėris nugali blogį* *jeigu blogio nėra
Matematikų pasaka - gėris + blogis = gėris
Geimerių pasaka - gėris nugali blogį su grandininiais pjūklais ir granatsvaidžiais.
Programuotojų pasaka - gėris nugali blogį. Yes. No. Cancel.
Mokslininkų pasaka - gėris įveikė blogį savo nenuginčijimais argumentais.
Krepšininkų pasaka - gėris nugalėjo blogį rezultatu 108:72
"Maximos" kasininkių pasaka - gėris uždirba mažiau už blogį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 21 spalio 2011 - 16:18
QUOTE(carvel @ 2011 10 21, 16:55)
Aciu Arune,tu tikrai mus pazysti  ir dabar cia be gyvunu negyvenam ,turim seska kuris gyvena kieme ir aisku rotveilere,o kaip kitaip:D
My Webpage

Cia nepazystancioms mano kompanijos mirksiukas.gif

Nerealu thumbup.gif Daugiau tinkamų žodžių nerandu....
Atsakyti
O taip! carvel bus daugiaanuke mociute biggrin.gif

gabija, mano onkologe pasake, kad apie tokius dalykus kaip transferiai onkokonferencijose nekalbama smile.gif Nieko tau negaliu patart, as geriu.

Labai patiko apie geri ir blogi. Nuo Mono: vokieciu pasaka - heil geriui, blogis kaput biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2011 10 21, 16:59)
Aciu meraites,bet tikrai,jokia as cia didvyre nesu blush2.gif

Esi,esi mirksiukas.gif Tikrai nedaug tokiu zmoniu kaip jus su vyru wub.gif
Atsakyti
Carvel saunuole drinks_cheers.gif thumbup.gif
Musu su vyru svajone irgi tureti dar viena mazyli, ivaikinta. Bet dar kol kas nesijauciu tvirtai ant zemes, kad paimti dar viena vaikeli... Noriu situos uzauginti, nes jie pas mane ir taip su papildomom batareikom, nera ramybes namuose biggrin.gif

O as dar Transfer taip ir nevartojau, galia pinigu blush2.gif Eisiu pas japona chiropraktika, noriu sutubura pasitaisyti truputi, nes nuo pastovaus sedejimo brasketi pradeda.
Atsakyti
Man persiuntė straipsnį iš The New-York Times apie Steve'ą Jobsą, Amerikoje išeina didelės apimties biografinė knyga apie jį.

2003 m., sužinojęs diagnozę, jis niekam nieko apie tai nesakė, tik savo gydytojui pareiškė, kad nedarys nei operacijos, nei chemijos ir gydysis pats alternatyviais būdais, rastais internete. Tai yra - įvairios žolės, akupunktūra, vaisių sultys, meditacija. Netrukus draugai ir artimieji, sužinoję apie jo ligą, ėmė maldauti gydytis tradiciniais metodais. Beveik metus jis atsikalbinėjo, galiausiai sutiko ir su operacija, ir su chemija.

Labai painoka išversti vieną sakinį, kuris pažodžiui skambėtų, kad S,Jobsas buvo vienas iš 20 žmonių pasaulyje, atlikęs ar atitikęs auglio genus ir savo DNR seką. Nesupratau sakinio. Jis taip pat buvo gydomas moderniausiais vaistais, apie kuriuos jo gydytojas pasakė: tie ateities vaistai ..... pavers chroniška liga. S.Jobsas juokavo: po tokio gydymo arba būsiu pirmasis pasveikęs, arba paskutinęs miręs. Be to, visą laiką griežta dieta, žolės, akupunktūra, budistinė pasaulėžiūra.

Šiaip ar taip, su kasos liga 8 metai yra daug, juk kaip greitai L.Pavarotti viskas pasibaigė. O S.Jobsas dar atlaikė ir kepenų persodinimą.

Artimieji ir draugai tik sielojasi, kad jeigu jis būtų, vos po diagnozės nustatymo, ėmęs gydytis, viskas galėjo dar kitaip pasisukti.

Atsakyti
Gal ką sudomins. ax.gif

"ПРИГЛАШАЕМ В ПАЛОМНИЧЕСКУЮ ПОЕЗДКУ “Пояс Пресвятой Богородицы” (г.Калининград) с 17-го по 19-е ноября.

С 16-го по 19-ое ноября Пояс Пресвятой Богородицы, который привезён со Святой Горы Афон из Ватопедского монастыря, будет находиться в г. Калининграде. Впервые эта святыня будет находиться так близко от границ нашей республики, и у нас появляется возможность помолиться перед ней.

Тысячи паломников посещают Ватопедскую обитель, чтобы получить исцеление от болезней, укрепиться в вере. Многие неизлечимые болезни, в том числе онкологические, отступают по горячим молитвам людей перед этой святыней. В Ватопедском монастыре изготавливаются небольшие копии этого пояса, и известно, что некоторые женщины, страдающие бесплодием, носят такие пояски. И если это ношение сопровождается покаянием, горячей молитвой, крепкой верой, то в очень многих случаях молитва достигает Престола Царицы Небесной и женщины исцеляются."

Plačiau
Atsakyti
Manau , kad melstis galima savo širdimi.
Dievas ir Marija negali būti skulptūros, kurios dalina malones nusipirkusiems bilietą.
Na jei žmogui reikia skulptūros šventųjų patvirtinimui ir didelės minios , kuri irgi to reikalinga, nes kitaip negali niekuo patikėti, tada viskas gerai.Vieniems įplaukos, kitiems masinė euforija.Ir pilnai tikiu, jei žmogui liga psichologinė , tai tokia masinė euforija kuriam laikui bus tikrai efektyvi.
Atsakyti