Man įdomu, ar yra žmonių, kurie po gydymo ima storėti? Tiesa, taip būna tiems, kurie gydomi hormonais, bet aš nebuvau jais gydoma.
Gal man galėjo taip nutikti dėl to, kad pergėriau L Tiroksino, o jis niekšas labai skatina apetitą. Be to, buvau įpratinusi save per jėgą valgydinti, ir štai įpročiai atsigręžė prieš mane. Buvau numetusi apie 15 kg, o dabar jau beveik viskas sugrįžo ir jei toliau tokiu tempu, nežinau kas čia bus.
Gal kas skaitėt knygą Naujoji priešvėžinė mityba? Bandysiu paieškoti knygynuose, nors iš tų ištraukų Delfyje neatrodė, kad kažkas yra labai jau nežinoma.
Sveikutės, Mergaitės
Labuas, Gabija Gavau tavo siuntinuką. Tūkstantį kartų ačiū. Stipriai apkabinu ir bučiuoju. Tiesa dar nespėjau klausytis, nes tik dabar jį turiu.
Labuas, Gabija Gavau tavo siuntinuką. Tūkstantį kartų ačiū. Stipriai apkabinu ir bučiuoju. Tiesa dar nespėjau klausytis, nes tik dabar jį turiu.
QUOTE(nida44 @ 2011 10 15, 19:12)
Ruolios receptas
Bičių duonelės 4 valgomieji šaukštai[COLOR=red]
Šaltalanko aliejus 1 valg. šaukštas
Linų sėklų aliejus 1 valg. šaukštas
Jūros kopūstų 4 valg. šaukštai
Ryklio taukų 4 kapsulės
Čia turbūt per dieną.
Kai kurie produktai būna prieš valgį, kiti - po.
Sako, atsikuria kraujas per 14 parų.
daryti pertraukas kas 10 dienų, kad KAI KAS irgi neimtų mėgautis ir stiprėti.
Papildyta:
tiesa, man stebuklingai padėdavo žemuogės. Daug daug žemuogių
Bičių duonelės 4 valgomieji šaukštai[COLOR=red]
Šaltalanko aliejus 1 valg. šaukštas
Linų sėklų aliejus 1 valg. šaukštas
Jūros kopūstų 4 valg. šaukštai
Ryklio taukų 4 kapsulės
Čia turbūt per dieną.
Kai kurie produktai būna prieš valgį, kiti - po.
Sako, atsikuria kraujas per 14 parų.
daryti pertraukas kas 10 dienų, kad KAI KAS irgi neimtų mėgautis ir stiprėti.
Papildyta:
tiesa, man stebuklingai padėdavo žemuogės. Daug daug žemuogių
Labas
kažkodėl man įtartinas bičių duonelės kiekis.Reikia pasigooglinti.Duonelė gal labiau imuniteto didinimui.O toks dienos kiekis gali pernelyg stimuliuoti organizmą, sukelti nemigą.Pasitikslinkit.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2011 10 16, 12:00)
Labas
Turi ryt atskristi pašto karvelis.
Papildyta:
QUOTE(nida44 @ 2011 10 15, 20:07)
Man įdomu, ar yra žmonių, kurie po gydymo ima storėti? Tiesa, taip būna tiems, kurie gydomi hormonais, bet aš nebuvau jais gydoma.
Gal man galėjo taip nutikti dėl to, kad pergėriau L Tiroksino, o jis niekšas labai skatina apetitą. Be to, buvau įpratinusi save per jėgą valgydinti, ir štai įpročiai atsigręžė prieš mane. Buvau numetusi apie 15 kg, o dabar jau beveik viskas sugrįžo ir jei toliau tokiu tempu, nežinau kas čia bus.
Gal kas skaitėt knygą Naujoji priešvėžinė mityba? Bandysiu paieškoti knygynuose, nors iš tų ištraukų Delfyje neatrodė, kad kažkas yra labai jau nežinoma.
O kokį maistą valgai ? Gal labai skaniai? Jei kraujo rodikliai geri, susirask pačią mažiausią lėkštę, o kai labai norisi valgyti gerk arbatą be cukraus.
Organizmas pasveiko , tai dabar kiekviena kruopą pasideda juodai dienai.
QUOTE(Viti17 @ 2011 10 15, 11:10)
Sveikos, bukit geros, parasykit kaip pakelti hemoglobina, kas geriausiai veikia. LAbai reikia, zinau, kad buvo temu su tuo, bet fizishkai neturiu laiko ieshkoti dabar. Labai prashau. Gal kas turite po ranka.
Mano mamytė gerdavo kapsules Feretab. Taip pat gerdavo stiprų dilgėlių nuovirą ir valgydavo granatus (tiesiog sėkleles nučiulpdavo), bet jei tai su žarnynu, tai kaži ar tinkama. Taip pat labai gerai špinatai. Aš ir sutroškindavau ir žalius su kokia daržove pamaišydavau, nes mamytė jų nemėgo. Dar nesenai paskaičiau, kad braškės turi daug geležies. Ir dar labai gerai ikrai tikri, bet čia jau brangu. Taip pat jūros kopūstai. Kai buvo ekstra atvejis, dar važiavau pas Jadvygą Balvočiūtę,. Ji sutaisė mišinį, kitą kartą važiavau kad pataisytų mišinį pagal mamytės ligelę trombocitams kelti, tai ji tą patį mišinį dar kažkokiom žolelėm papildė.
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 10 16, 13:06)
Turi ryt atskristi pašto karvelis.
Pamačiau , kad esi prisijungusi, tai greit parašiau, o paskui papildžiau. Tai , kad tavo karvelėlis jau vakar aplankė, tik , kad manęs nebuvo namie, tai tik šiandien atradau. Ačiūūūū.
Bėgu plovą virti - mano vyrai nekantrauja.
Gabija, man irgi atrodė daugokai tie 4 valgomieji šaukštai bičių duonelės. Aš ją organizmui sustiprinti vartojau po du arbatinius šaukštelius prieš valgį 3 kart per dieną. 10 dienų ir 10 dienų pertrauka.
Tą receptą man davė viena moteris ligoninėje. Gal kas čia ir sumaišyta.
Taip. dėl svorio man čia keista. Žinoma, su šia liga geriau sverti daugiau, nei mažiau, kad būtų resursų. Kadangi laikausi tam tikros priešvėžinės dietos - nevalgau kai kurių produktų - tapo vargas misti košėmis, daržovėmis ir vaisiais.
Tą receptą man davė viena moteris ligoninėje. Gal kas čia ir sumaišyta.
Taip. dėl svorio man čia keista. Žinoma, su šia liga geriau sverti daugiau, nei mažiau, kad būtų resursų. Kadangi laikausi tam tikros priešvėžinės dietos - nevalgau kai kurių produktų - tapo vargas misti košėmis, daržovėmis ir vaisiais.
QUOTE(nida44 @ 2011 10 16, 13:26)
Kadangi laikausi tam tikros priešvėžinės dietos - nevalgau kai kurių produktų - tapo vargas misti košėmis, daržovėmis ir vaisiais.
Su ta dieta tai nežinau, nežinau... Minėjau, kad lankiau moterį su tikslu įkalbėt gydytis ch. Tai va, ji 8 mėnesius laikėsi tos prieš-onko dietos. Žalieji kokteiliai, dilgėlės, garšvos ir kt. renkami tašėmis, ir įv. būdais valgomi, spaužiamos sultys iš jų. Čia būtų gydymas chlorofilu. Pati kepdavosi duonelę be cukraus, druskos, mielių. Keletas citrinų per dieną. Dar visokios vonios, ir kt. Žmogus sąžiningai ėjo tuo keliu, deja rezultatas prastas. Dabar važinėja chemijai. Nesakau, kad netikiu visu tuo. Nesenai per Stilių buvo laida apie gydymą žaliaisiais kokteiliais, moteris išgydė sėkmingai savo sūnų, sirgusį onko... Atrodo įtikinamai ir logiškai. Bet kai gyvai pažįsti žmogų, kuris ėjo tuo pačiu keliu ir štai kaip baigėsi - tada pritrūksta tikėjimo.
O gal toks jos likimas...
QUOTE(arune @ 2011 10 16, 19:20)
Su ta dieta tai nežinau, nežinau... Minėjau, kad lankiau moterį su tikslu įkalbėt gydytis ch. Tai va, ji 8 mėnesius laikėsi tos prieš-onko dietos. Žalieji kokteiliai, dilgėlės, garšvos ir kt. renkami tašėmis, ir įv. būdais valgomi, spaužiamos sultys iš jų. Čia būtų gydymas chlorofilu. Pati kepdavosi duonelę be cukraus, druskos, mielių. Keletas citrinų per dieną. Dar visokios vonios, ir kt. Žmogus sąžiningai ėjo tuo keliu, deja rezultatas prastas. Dabar važinėja chemijai. Nesakau, kad netikiu visu tuo. Nesenai per Stilių buvo laida apie gydymą žaliaisiais kokteiliais, moteris išgydė sėkmingai savo sūnų, sirgusį onko... Atrodo įtikinamai ir logiškai. Bet kai gyvai pažįsti žmogų, kuris ėjo tuo pačiu keliu ir štai kaip baigėsi - tada pritrūksta tikėjimo.
Labas
jei sultys padėtų, tai visas pasaulis jomis išsigydytų.Nobelio premija tam gydovui būtų paskirta.skaičiau straipsnį , nepamenu kur, kad serga ir vegetarai ir sveikuoliai.Pagal Ruolią sulčių į valandą -2 šaukštai.Gal moteris persistengė su sultimis ir permaitino savo "draugelį", kas žino , juk nėra jokių tyrimų.
Šeštadienį per 26 naują moterų kanalą žiūrėjau meninį filmą apie merginą , kuriai operavo krūtį.Ji atsisakė stuburo tyrimų ir tolimesnio daktarų gydymo.
Taigi mergina išmetė viską iš šaldytuvo, liko soja ir dar kažkas.Buvo pasakyta , kad moteris išsigydė pakeitusi mitybą.Žolininkas davė susileisti amalo/geriamas jis tikrai praranda savo gydomasias savybes/, liepė save tausoti.
Dar prisidėjo nauja didelė meilė, kur naujasis vaikinas ją pamilo ir be krūties ir mergina stebūklingai pagijo.
Pasižiūrėjau ir norėjau spjauti tokiems scenaristams į snukį.Įdomu kiek dabar moterų pradės taip nusigydyti.
Mano draugė buvo kauno klinikų moterų onko draugijos susirinkime.Daktarai atsiuntė vieną moterį, kad su ja pasikalbėtų.Ji atsisako operuoti krūtį apimtą vėžio, nes tai intervencija į kūną, o ji platina papildus , tai ateina daug onko ligonių, reiškia operacija nepadeda ir ji gers papildus ir taip gydysis ir taškas.Nieko jos neperkalbėjo.
Tiesa moteris nepasakė kas pagijo nuo jos papildų.
mielosios, skubu pasidalinti informacija. mano pazistamas gydytojas (chirurgas), jau trejus metus besidomintis sveika mityba, rekomendavo knyga, kuri, jo nuomone, yra moksliskai pagrista. knygos autorius atliko plataus masto tyrima - manau butu idomu paskaityti. T. Colin Campbell The China Study arba lietuviskai Naturalus budas isvengti ligu
as pati dar sios knygos neskaiciau - bet manau verta pasidometi. jau vien del to, kad mitybos klausimai apipinti daugybe viena kitai priestaraujanciu rekomendaciju ir mitu. mano pazistamo gydytojo teigimu, si knyga gerokai prasklaido migla
as pati dar sios knygos neskaiciau - bet manau verta pasidometi. jau vien del to, kad mitybos klausimai apipinti daugybe viena kitai priestaraujanciu rekomendaciju ir mitu. mano pazistamo gydytojo teigimu, si knyga gerokai prasklaido migla
na va, parsisiunciau tos knygos el.varianta. pasidalinsiu ispudziais, kai paskaitysiu
QUOTE(ragnez @ 2011 10 17, 11:02)
na va, parsisiunciau tos knygos el.varianta. pasidalinsiu ispudziais, kai paskaitysiu
Ragnez, o koks adresas?
Paskaitinėjau angliškai ištraukas ir komentarus internete, tiesą skant, turbūt nėra nieko tokio, ko jau nežinotume. Daug daržovių (išskyrus bulves), grūdų (išskyrus ryžius), vaisių, uogų ir nedaug baltyminio maisto - liesos mėsos, žuvies.
QUOTE(nida44 @ 2011 10 15, 20:07)
Gal kas skaitėt knygą Naujoji priešvėžinė mityba?
Varčiau šią knygą knygyne. kai ką pasirašiau - pasidalinsiu:
pagrindinis principas - iš valgiaraščio išbraukti kuo daugiau medžiagų, kurios organizme virsta gliukoze. jokių džiovintų vaisių, ypač razinų, nes jie parduotuvėse papildomai apdorojami cukrumi, o ir taip yra saldūs. Virtas bulves geriau atšaldyti ir panaudoti salotoms, tada 12 proc. mažiau krakmolo. Keptos bulvės cukraus kiekį didina daug lėčiau, nei virtos. Kepimui naudoti sviestą. Cukraus kiekį kraujyje labai greitai padidina: duona, makaronai, bulvės ar saldūs gėrimai. Išimtis būtų ta duona ir makaronai, kurie turi nedaug gliukozės. Cukraus kiekio kraujyje visai nedidina: daržovės, salotos, riešutai, mėsa ir žuvis. Šie produktai ir turėtų sudaryti priešvėžinę mitybą.
3 porcijos brokolių porcijos per savaitę. Virti garuose ar trumpai pakaitinti keptuvėje. Kopūstai, česnakai, svogūnai, pomidorai. rauginto pieno gėrimai, nes jie labai gerai tinka fermentuojančio vėžio ląstelių medžiagų apykaitai slopinti. Rūgščių neutralizavimas labai svarbu.
NE - daug angliavandenių turintiems vaisiams - bananams, vynuogėms, razinoms, dž. vaisiams. Iš daržovių - žirniams, pupelėms, kukurūzams. Riešutams anakardžio. Javai - manų kruopos, kvietiniai miltai, perlinės kruopos. Dribsniai - įv. grūdų rūšių dribsniai, javainiai, kviečių sėlenos. Makaronai ir ryžiai - "Basmati", laukiniai ryžiai, makaronai su kiaušiniais, pica, spagečiai. Sūriai - lydytas sūris. saldikliai - medus, gliukozė, cukrus, fruktozės sirupas.
TAIP - galima valgyti iki soties: Vaisiai - citrina, daržovės - agurkai, avokadai, baltieji burokai, Briuselio kopūstai, brokoliai, dilgėlės, kaliaropės, porai, pomidorai, šparaginės, špinatai, kopūstai. GRybai - beveik visi. Mėsa - kiauliena, net plaučiai, paukštiena, jautiena. Dešros - kepenų paštetas, lašiniai, rūkytas kumpis, dešrelės su sūriu, kalakutienos, paukštienos dešra, vytintas kumpis. Sūriai - Mėlynasis, Rikota, Edamas, Tilžės, Feta, Maskarponės, ožkos, ementalis, mozarela. Aliejai, riebalai - alyvuogių aliejus bei sėmenų, galvijų taukai, lydytas sviestas. Gėrimai - vandentiekio vanduo, mineralinis, citrinų sultys, juodoji arbata.
Dar TAIP: actui visų rūšių, daržovių tirpiems sultiniams, aštrioms garstyčioms, linų sėmėnims.
P.S. kaip matote, šis autorius mėsos neinoruoja
QUOTE(nida44 @ 2011 10 17, 12:56)
Ragnez, o koks adresas?
na, mes turim amazon kindle skaitykle, knyga mokama, prieinama tik vartotojams.
QUOTE(nida44 @ 2011 10 17, 12:56)
Paskaitinėjau angliškai ištraukas ir komentarus internete, tiesą skant, turbūt nėra nieko tokio, ko jau nežinotume. Daug daržovių (išskyrus bulves), grūdų (išskyrus ryžius), vaisių, uogų ir nedaug baltyminio maisto - liesos mėsos, žuvies.
nauja tai, kad pateiktas issamus ilgametis dideles apimties mokslinis tyrimas
kaip jau sakiau, knyga man rekomendavo gydytojas ir kaip viena is svarbiu argumentu paminejo aprasytus mokslinius tyrimus. beje, ka tik kalbejau su kita pazistama medike doktorante - jai irgi jos destytojas rekomendavo sia knyga.
arune, is to, ka rasai ir ka spejau perskaityti jau dabar matau, kad turesime gerokai priestaringas rekomendacijas