Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 5

QUOTE(Laikmė @ 2011 10 10, 12:54)
Labas,

aš irgi bijau skambinti ir suzinoti ar yra jau markerio atsakymas. Šį tyrima man darė pirma karta ir kazkaip nesekmingai -  vis nebėra atsakymo. Taigi kraujas jau matyt visas sukrešėjo, kazkaip nebesuprantu kaip taip negalima iskart atlikti kraujo tyrimo. Arba aš jau visai esu nesupratinga  ax.gif

Laikme, man sakė, kad neturėjo pakankamo kiekio reagentų, užtat visą vasarą negalėjo daryti tyrimų, tikriausiai darė tik mokamus. Mano onkologė sakė, kad tas greitas mokamas tyrimas nėra jautrus, tas ilgasis geresnis, bet anksčiau jis būdavo po trijų svaičių, po mėnesio.

Siaubas, vis galvoju, jei atnešė į kabinetą ir kas nors blogai, gal paskambintų. Taip nusitęsė (nuleido man kraują rugpjūčio 8 d.), kad visus nervus paėdė, kai prisimenu, jog reikia skambinti. Turiu eiti kontroliniam patikrinimui spalio gale, tai galvoju tuo pačiu viskas. Negaliu priversti savęs pasiskambinti, štai kuo viskas pasibaigė.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 10 10, 14:22)
Laikme, man sakė, kad neturėjo pakankamo kiekio reagentų, užtat visą vasarą negalėjo daryti tyrimų, tikriausiai darė tik mokamus. Mano onkologė sakė, kad tas greitas mokamas tyrimas nėra jautrus, tas ilgasis geresnis, bet anksčiau jis būdavo po trijų svaičių, po mėnesio.

Siaubas, vis galvoju, jei atnešė į kabinetą ir kas nors blogai, gal paskambintų. Taip nusitęsė (nuleido  man kraują rugpjūčio 8 d.), kad visus nervus paėdė, kai prisimenu, jog reikia skambinti. Turiu eiti kontroliniam patikrinimui spalio gale, tai galvoju tuo pačiu viskas. Negaliu priversti savęs pasiskambinti, štai kuo viskas pasibaigė.

Klausiau daktaro: jei blogas rezultatas bus ar skambinsit? Atsake, kad ne - pati turiu teirautis...
Atsakymo dar nera.
Atsakyti
Isgirdau ryte,dabar klausau ir klausau... wub.gif

И если вокруг одно лихо, и если кругом слишком тонко- люби всех нас,
Господи, тихо, люби всех нас,
Господи, громко...

http://www.youtube.c...h?v=0Cnfrg5eh28
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 10 10, 14:22)
Siaubas, vis galvoju, jei atnešė į kabinetą ir kas nors blogai, gal paskambintų. Taip nusitęsė (nuleido  man kraują rugpjūčio 8 d.), kad visus nervus paėdė, kai prisimenu, jog reikia skambinti. Turiu eiti kontroliniam patikrinimui spalio gale, tai galvoju tuo pačiu viskas. Negaliu priversti savęs pasiskambinti, štai kuo viskas pasibaigė.

Labas
Jei nueisi tikrintis ,o markeris padarytas prieš tris mėnesius, tai jau pasenę rezultatai.Jei padėtis gera ir stabili, tai nieko tokio , nesvarbu tas markeris.Bet aš eidama pasitikrinti jau pasidaryčiau mokamą ir šviežią.Nieko negirdėjau apie išlaikyto markerio teisingumą.Baik bijoti ir pasiskambink, nervai brangesni.Ypač mums.

Sveta labai gili ir prasminga daina.

Parą išbuvau Klinikose.Išėmė stentą.Padarė 5 rentgeno nuotraukas su kontrastu.Ryte pajaučiau pati inkstą ir rytinė nuotrauka parodė, kad dar neprasiplėtė šlapimtakis.Kontrastas susikaupė inkste, pradėjo nugarą mausti.Taigi vėl sumokėjau 150 Lt už naują stentą ir vėl gavau stentą pusmečiui.Gerai , kad su narkoze.Gerai , kad vakar po poros valandų išrašė, nes palatoje vienai moteriai padarė su inkstu labai skaudžią procedūrą, tai ir dejavo ir šaukė,o suleido jai morfijų ir dar 3 nuskausminamųjų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 12 spalio 2011 - 06:51
Paskaičiau, Gabija, tavo tekstą apie procedūrą ir tą kitą moterį, rankos ėmė drebėti. Visada šmėkšteli mintis: tai gali būti tavo ateitis. Bet padeda neužsimiršti, neužsiliūliuoti (Ruolios žodis), tai irgi labai svarbu.

Iš Romantikės supratau, kad atsakymų dar nėra, tai ir nebevargsiu. Eisiu viską daryti vienu sykiu. Greitas - mažiau jautrus, taip sakė mano onkologė. Jis daromas ekstra atvejais. Ji taip sakė, ne aš.
Atsakyti
Mergaites,gal kam reikia vaistuku(tvarkau spinta ir vel radau deze su mamos vaistais),kai kuriu jau ir galiojimas baiginejasi,bet sakoma,kad dar puse metu tikrai galima naudoti(sprest reikia patiems,as nezinau).

Atsiprasau,gal cia nederetu rasyt,bet rasau. blush2.gif

COAXIL(berods nuo depresijos)-2dezutes po 30tabl.=galioja iki 2012.06.
STILNOX(lygtais miegui)-10tabl.lapelis-iki 2013.02
ZOFRAN leidziami-3dezutes-iki 2012.04
ZOFRAN tabletes-1dezute(10tabl.)-2011.09
MEGACE(skystas)-2dezutes,iki 2012.04.
ULTRACOD(nuo skausmo ir kosulio,28tabletes)-iki 2011.07
WOBENZYM(apie 100tabl.)-iki 2011.10
PHLOGENZYM(apie 50tabl.)-iki 2011.09
FINLEPSIN-pakuote(50tableciu)-iki2012.07
LOKREN(nuo auksto spaudimo)4pakuotes-iki 2014.05
TRIFAS dezute-iki 2014.09
SODIUM CHLORIDE lasalinei-1butelys 500ml-iki2012.09

Dar yra ir RUOLIOS skirti saldymedzio milteliai,kurie buvo is Italijos parvezti.Gal kam paskirs Ruolia-sakykit,dar turiu,nenaudojom mes.Nuo kosulio jie.Prie plauciu ligu.

Gal kam reikia.Mes Vilniuje.Pasilaiciuose.Rasykit i az,laikiau vaistukus,bet niekam neprisireikia,pamazu ismetu kai galiojimai baigiasi.Gal tikrai kamnors praverstu.

Sveikatytes visiems!Daznai galvoju apie jus,daznai paskaitau,bet rasyt negaliu...
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 10 12, 10:33)
Mergaites,gal kam reikia vaistuku(tvarkau spinta ir vel radau deze su mamos vaistais),kai kuriu jau ir galiojimas baiginejasi,bet sakoma,kad dar puse metu tikrai galima naudoti(sprest reikia patiems,as nezinau).

COAXIL(berods nuo depresijos)-2dezutes po 30tabl.=galioja  iki 2012.06.

Dar yra ir RUOLIOS skirti saldymedzio milteliai,kurie buvo  is Italijos parvezti.Gal kam paskirs Ruolia-sakykit,dar turiu,nenaudojom mes.Nuo kosulio jie.Prie plauciu ligu.

Gal kam reikia.Mes Vilniuje.Pasilaiciuose.Rasykit i az,laikiau vaistukus,bet niekam neprisireikia,pamazu ismetu kai galiojimai baigiasi.Gal tikrai kamnors praverstu.

Sveikatytes visiems!Daznai galvoju apie jus,daznai paskaitau,bet rasyt negaliu...

Liutuke, man reikėtų to saldymedžio, nes jį man Ruolia prirašė, bet aš taip ir nusimuilinau. kaip galime susitikti? Tikrai, mielai nupirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 10 12, 11:33)

COAXIL(berods nuo depresijos)-2dezutes po 30tabl.=galioja  iki 2012.06.

Dar yra ir RUOLIOS skirti saldymedzio milteliai,kurie buvo  is Italijos parvezti.Gal kam paskirs Ruolia-sakykit,dar turiu,nenaudojom mes.Nuo kosulio jie.Prie plauciu ligu.

Paryskinti vaistukai rezervuoti.Jei kartais nebeimtu-parasysiu kitoms i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 12 spalio 2011 - 21:15
Sveikos, bukit geros, parasykit kaip pakelti hemoglobina, kas geriausiai veikia. LAbai reikia, zinau, kad buvo temu su tuo, bet fizishkai neturiu laiko ieshkoti dabar. Labai prashau. Gal kas turite po ranka.
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2011 10 15, 10:10)
Sveikos, bukit geros, parasykit kaip pakelti hemoglobina, kas geriausiai veikia. LAbai reikia, zinau, kad buvo temu su tuo, bet fizishkai neturiu laiko ieshkoti dabar. Labai prashau. Gal kas turite po ranka.

Labas
Kraują ypač leukocitus gerina
1,5 stiklines nevalytu mieziu su 2 litrais vandens uzvirinti ir gerokai pavirinti. Per diena isgerti litra tokio nuoviro.

Hemoglobinui aš pastoviai naudoju geležį, tinka dilgių arbata.Geležis -greičiausias būdas.
Dar darau mišinį iš spanguolių, citrinos sulčių, graikiškų riešutų, medaus, razinų,brendžio.Pasidarydavau pora stiklainiukų, nes medus ir brendis užkoncervuoja.
Sulčių mišinys:morkų, burokėlių , granatų, obuolių Organizmas gelezi is maisto geriau pasisavina jei ta gelezis su rugstimi vartojama (tam ir obuoliu ir granatų sultys). Bet sulčių Ruolia nerekomenduoja labai daug.Į valandą pora šaukštų.
Valgyti kuo daugiau raudonos mėsos, o ypač veršienos.
2.Burokėlių ,morkų,granatų sultys .Burokėlius pusvalandį palaikyti, kad nusigaruotų pykinantis aitrumas.

Geros sveikatos
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 10 15, 11:05)
Labas
Kraują ypač leukocitus gerina 
1,5 stiklines nevalytu mieziu su 2 litrais vandens uzvirinti ir gerokai pavirinti. Per diena isgerti litra tokio nuoviro.

Hemoglobinui aš pastoviai naudoju geležį, tinka dilgių arbata.Geležis -greičiausias būdas.
Dar darau mišinį iš spanguolių, citrinos sulčių, graikiškų riešutų, medaus, razinų,brendžio.Pasidarydavau pora stiklainiukų, nes medus ir brendis užkoncervuoja.
Sulčių mišinys:morkų, burokėlių , granatų, obuolių Organizmas gelezi is maisto geriau pasisavina jei ta gelezis su rugstimi vartojama (tam ir obuoliu ir granatų sultys). Bet sulčių Ruolia nerekomenduoja labai daug.Į valandą pora šaukštų.
Valgyti kuo daugiau raudonos mėsos, o ypač veršienos.
2.Burokėlių ,morkų,granatų sultys .Burokėlius pusvalandį palaikyti, kad nusigaruotų pykinantis aitrumas.

Geros sveikatos

Ačiū Jums, Gabija. smile.gif Padariau jau dilgėlių nuovirą, reikia pagalvoti iš kur gauti miežiū nevalytų. Ačiū dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2011 10 15, 09:10)

Ruolios receptas

Bičių duonelės 4 valgomieji šaukštai
Šaltalanko aliejus 1 valg. šaukštas
Linų sėklų aliejus 1 valg. šaukštas
Jūros kopūstų 4 valg. šaukštai
Ryklio taukų 4 kapsulės

Čia turbūt per dieną.

Kai kurie produktai būna prieš valgį, kiti - po.

Sako, atsikuria kraujas per 14 parų.

daryti pertraukas kas 10 dienų, kad KAI KAS irgi neimtų mėgautis ir stiprėti.

Papildyta:
tiesa, man stebuklingai padėdavo žemuogės. Daug daug žemuogių
Atsakyti