QUOTE(Laikmė @ 2011 10 10, 12:54)
Labas,
aš irgi bijau skambinti ir suzinoti ar yra jau markerio atsakymas. Šį tyrima man darė pirma karta ir kazkaip nesekmingai - vis nebėra atsakymo. Taigi kraujas jau matyt visas sukrešėjo, kazkaip nebesuprantu kaip taip negalima iskart atlikti kraujo tyrimo. Arba aš jau visai esu nesupratinga
aš irgi bijau skambinti ir suzinoti ar yra jau markerio atsakymas. Šį tyrima man darė pirma karta ir kazkaip nesekmingai - vis nebėra atsakymo. Taigi kraujas jau matyt visas sukrešėjo, kazkaip nebesuprantu kaip taip negalima iskart atlikti kraujo tyrimo. Arba aš jau visai esu nesupratinga
Laikme, man sakė, kad neturėjo pakankamo kiekio reagentų, užtat visą vasarą negalėjo daryti tyrimų, tikriausiai darė tik mokamus. Mano onkologė sakė, kad tas greitas mokamas tyrimas nėra jautrus, tas ilgasis geresnis, bet anksčiau jis būdavo po trijų svaičių, po mėnesio.
Siaubas, vis galvoju, jei atnešė į kabinetą ir kas nors blogai, gal paskambintų. Taip nusitęsė (nuleido man kraują rugpjūčio 8 d.), kad visus nervus paėdė, kai prisimenu, jog reikia skambinti. Turiu eiti kontroliniam patikrinimui spalio gale, tai galvoju tuo pačiu viskas. Negaliu priversti savęs pasiskambinti, štai kuo viskas pasibaigė.