[quote=.GABIJA.,2011 09 15, 09:06]
Ažiną Atilsį NBA .Albumėlyje yra judviejų su Patricija susitikimo nuotrauka...
Taip, mes buvom susitikę tik vieną kartą pernai rudenį. Nuotrauka iš to susitikimo. Man labai skaudu, kad jos išėjo. Bet yra taip kaip yra.
Yra kažkas, ko mes nežinom. Tą dieną , kai Patricija išėjo, vakare nuėjau gulti, bet miegas neėmė, tai atsikėliau, įjungiau kompą ir pradėjau žiūrėti nuotraukas. Neilgai žiūrėjau, ilgiau kažkaip užkliuvau ties tomis nuotraukomis pas Patriciją. Tada įlindau į onko temą, į kurią retai užsuku ir sužinojau, kad Patricijos jau nebėra. Kažkokia kaip nuojauta ar kažkas.
Paskutiniu metu buvo dar vienas keistas įvykis. Nenoriu rašyti. Bet, atrodo, kad kažkas nusprendžia už mus.
Tiesa, kaip tą albumą pamatyti. Aš jo nemačius.
ane? reikėjo čiupt mane ir prisistatyt, o tai gali ir nepasisekt daugiau pasimatyt, aš jau irgi nevažinėju taip dažnai
Kažką ne to suvalgiau, galva plyšta, negera
Bet laukiam gerų žinių - vyro brolienė jau gimdykloj, laikom kumščius - laukiam mažytės mergytės, nes jau iškankino tėvelius eilė persileidimų.
Ech, tiek prisiminimų grįžo, neužmigsiu niekaip...
ane? reikėjo čiupt mane ir prisistatyt, o tai gali ir nepasisekt daugiau pasimatyt, aš jau irgi nevažinėju taip dažnai
Tada nežinojau, kad tu Grek. Moterų konsultacijoje atkreipiau dėmesį į moterį su trmpais plaukučiais, nes ir pati buvau su trumpais. O vakar žiūrėdama nuotraukas prisiminiau, kad matyta.
Markeriai VUOI žiauriai vėluoja. Buvau rugpjūčio 8 dieną, iki šiol nėra atsakymo. Sakė, skambinti dar po savaitės. O jei dar po - žiū, jau ir du mėnesiai.
Neslėpsiu, net apsidžiaugiau, dar savaitė rami. Kokia kvailystė, neįmanoma su savimi susitvarkyti.
Keisti dalykai būna. Kai sužinojau diagnozę, kurią pasąmonėje jaučiau, nutariau, kad teks palikti šią ašarų pakalnę, kad tokia Dievo valia, kad pati esu kalta, todėl mane ir nubaudė. Net ruošiau artimuosius. Tada žiauriai jaučiausi: visas pooperacinis stresas, skausmai, paskui ta stipri chemoterapija, vos vilkau kojas, todėl atrodė, kad visai natūralu, jog pabaiga nebetoli. Būtų kas nors pasakęs: viskas, būčiau supratusi, kad taip ir turi būti.
Ir štai esu atkutusi, sustiprėjusi, pradėjau normaliau gyventi, ėmiau atgauti atmintį, kuri buvo sušlubavusi, nes galva buvo sunki kaip sudaužyta ir štai pradėjau bijoti, nors pirmus du kartus ėjau, galvodama, kad išgirsiu nekokių naujienų. Dar ne panika, vis pasimeldžiu, pasirengiu psichologiškai, bet vis tiek...
Prisiminiau, Gabija, tavo paniką ir galvoju, kad netrukus ir man taip bus.