QUOTE(Magam @ 2011 08 02, 00:59)
rasų lanka, as proceduras uzsakinejau tokias,kurias gavau reabilitacijoj po operacijos rankos atstatymui (ispjauti limfmazgiai). Bet del visa ko buvau pasiemus is savo daktares mano ligos israsa, bet neprireike. Ir dar uzsisakiau kelias grynai save palepint
. O vietoj vyro ejau i perlines vonias, masazine kede ir kartu pas psichologa.
O ką daro masažinė kėdė?
QUOTE(Cukliukas @ 2011 08 02, 09:45)
na as sergu letine kepenu ir kraujo liga,chemija gausiu nuo rugsejo ir taip 24savaites.
Uzsinorejau but kraujo donore ir rado pas mane situ zarazu,tai praverkiau du menesius,dabar jau gal biski apsipratau su ta mintim,bandau ispest geru dalyku,kad masina prie pat pardes duru statyt galesiu ir pan.
kas jus per ligoniukai?
Tai sėkmingo tau gydymo. Gal jo ir neprireiks , jei tyrimai visi tvarkoje ir savijauta geresnė? Ir labai gerai, kad stengiesi nelabai kokiose situacijose gerų dalykėlių atrasti.
O dar pasakysiu, kad labai daug sveikatos nepatogumų sukelia blogos mintys. Juk kai sergame ir nežinome , kas mums yra, gyvename normaliai, nors ir paskausta tai šen tai ten - nekreipiam daug dėmesio... O kai tik mums pasako diagnozę, iškart sveikata dar labiau pablogėja ir viskas paišosi itin pilkomis spalvomis, gyvename tarsi "už stiklo"...
Dugiausia čia onkoligoniukai ir buvę, ir besigydantys, ir sveiki. Nors Gabija temutę atidarė visiems, nesvarbu , kokia ligele sirgtų ar nesirgtų. Juk gal turime stebuklingą receptą sergant ir tuo pačiu gripu - o ko nepasidalinti juo su kitais. Arba ko nepasidalinti savo mažais kasdieniais džiaugsmais, kad ir vyksta sunkus gydymas. Tada net ir smulkmenos įgyja neįkainojamą vertę. Ir matoma, kad net ir tokiais atvejais gyvenimas vyksta...
Aš į abi temutes atėjau, kai mano mamytė sirgo krūties ... Jos jau greitai bus metai kai nebėra, o aš vis dar čia ir tikiuosi, kad dar būsiu. Gal kuom galėsiu patarti ar šiaip pasidžiaugti kitų sėkmėmis. Nors ir pati esu apturėjusi 7 sunkias operacijas. Gyvenu be skydliaukės, operuotas žarnynas , gimda, 2 kartus abi krūtys ir t.t., ir taip pat minu kelelius pas gydytojus - kol kas džiaugiuosi, kad tik profilaktiškai - ir viskas pakol kas gerai...Tfu, tfu, tfu...
Buvo užėjusios keletas mergaičių ir su kitokiomis ligelėmis, bet skrido, praskrido ir tiek ....
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2011 08 01, 18:09)
Mes Jūros šventėj irgi pabuvojom - šeštadienį vėlai vakare, jau sutemus, grįžus iš "Laumės juostos" Palangoje. Naktinė Jūros šventė buvo labai labai
. Grįžom 1 val. nakties. Galvojau, kad ant rytojaus kojų nejausiu nuo vaikščiojimo, bet nieko, beveik normaliai.
Grįžom jau namo, katinas mūsų "prikerštavęs" - negerų darbų pridirbęs, nes buvo vienas namie, mama tik užeidavo trumpam. Gera namie
-------
Prikerštavęs katinukas, bet vis ktiek pasiilgtas ir laaaaabai mylimas.
Smagiai praleidote laiką
Ir dukrytė tikriausiai pilna įspūdžių.