Sveikos mergaites!
Po smagaus savaitgalio ateinu prasinesti, kaip gi man kontrole sekesi:)
Atsakymai visai nepradziugino, bet per daug nuotaikos irgi nepagadino. Nezymus progresas vis tik yra, mts plauciuose letai auga, atsirado nauju zidineliu. Gydytoja pasitare su vedeja ir sake, kad dar galima stebeti, nes progresas nedidelis. Jei noriu, galiu aisku lasintis chemija, bet as nusprendziau pakartoti tyrima po 2 menesiu.
Man kaip ir Gabijai, kazkoks nervas buvo uzejes pries tyrima. Atrodo jau daug metu einu ir zinau, ka darys ir kaip darys. Bet toks stresas - apetito nera, jaudulys. Iejus i chemoterapini vien nuo to kvapo atrodo supykins. O kai nuejau darytis KT, tai isvis klaustrofobija pasireiske. Aparatas simta kartu matytas, o tokia panika - sirdis pradejo dauzytis, atrodo oro nera ir nusoksiu nuo to gulto su visu prijungtu kateteriu:). Bet kazkaip pavyko nusiraminti, nukreipti demesi ir viskas praejo sklandziai. Aisku paskui dar visa diena kunas tokiam lengvam strese. Neaiskumas del rezultatu, o paskui juos suzinojus reikejo kazkaip ramintis. Labai padeti istaise tai, kad gimtadienio diena buvo. Geles, dovaneles ir linkejimai labai pakele nuotaika, bet vakare vis tiek valeriankes ikaliau:)
Bet, nepaisant nelabai maloniu rezultatu ir stresuotos dienos, labai fainai sestadieni atsvenciau savo gimtadieni. Siemet norejau, kad susirinktu artimiausi draugai ir seima. Visi kviesti sveciai atvaziavo ir labai fainai praleidom laika.
Buvom brazilu restorane Vilniaus centre. Geras aptarnavimas, labai skanus maistas ir daug geru emociju. Sekmadieni praleidau su seima, ejom pasivaikcioti i parka, dar pabuvom namie. Taip gera buvo pabuti kartu su namiskiais:). Jauciuosi labai laiminga ir mylima.
Beje, del vilcacoros, esu ja gerusi ir man ji patiko. Ar padejo del onko tai nezinau, bet kad per siauciancius gripus apsaugo nuo virusu ir bakteriju tai tikrai:). Isbande ir mano drauges, labai patiko visoms. Jei tikites pasveikti ja gerdamos, tai abejociau, bet bendrai imuniteta pastiprinti ir pasisveikatinti, rekomenduociau:) Man sita labai patinka:
http://www.stronghea...atsparumui.html