Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 5

Rasu lanka,kokios nuotraukytes thumbup.gif ,taip ir pakvipo misku ir grybais wub.gif .
Atsakyti
Rasu Lanka, mm kaip kvepia tavo foto smile.gif Taip pasillgau Lietuvos misko ir grybu, buvom tiesiog grybavimo fanatai biggrin.gif Grazu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2011 09 07, 21:57)

Savaitgalį buvome grybauti. Čia jums , Mergaitės wub.gif vaizdelių iš rudeninio miško.
user posted image
user posted image
user posted image

O čia specialiai Gabijai. wub.gif ...prisimenant diskusijas apie musmires...

user posted image

Visoms gero vakariuko ir naktelės. Gabija, be galo džiugu, kad tau tyrimas geras... Kitą sykį prieš laukiant atsakymų dar namuose įsivesk kokią programą į galvelę, kad ne taip stipriai reaguotum....  mirksiukas.gif
Papildyta:

Grybai nuostabūs, o atrasti tokį voratinklį-talentas.
Man dar ir herpis pristojo.Lūpos kaip Pamelos.Iš visų pusių išbėrė.Ir nosies vidaus vieną pusę.Vakar kriaušes pjausčiau, dar kaimynus apdalinau, o medis dar pilnas, teko prie didžiausio nenoro ir sau pasidaryti.Radau receptą su juoduoju šokoladu.Vakare užkilo temperatūra, tai jei rytas bus sunkus ,nusprogsiu kol išvirsiu du kibirus kriaušienės.
O dabar išbudau, vibruoja kojos, išgėriau arbatos, gal apsiramins.Iki ryto.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2011 09 07, 21:57)
Savaitgalį buvome grybauti. Čia jums , Mergaitės wub.gif vaizdelių iš rudeninio miško.

Ojeiiii, kokie grybukai!!! Tiesiog puikios nuotraukytės!

---------------

Šiandien turiu misiją - eit prikalbėt tokią moterį gydytis. Auklytės giminaitė. Jauna moteris su pradine 2 st. krūties, pradžioj ch. priėmė, o po to atsisakė gydymo, pasirašiusi dokumentus, ir bendravo su kažkokia žolininke, kol dasivarė iki mts. stubure ir kepenyse. Jetus, kaip mane siutas ima, pradinė situacija taigi buvo nebloga, o dabar...
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 09 08, 07:58)
Ojeiiii, kokie grybukai!!! Tiesiog puikios nuotraukytės!

---------------

Šiandien turiu misiją - eit prikalbėt tokią moterį gydytis. Auklytės giminaitė. Jauna moteris su pradine 2 st. krūties, pradžioj ch. priėmė, o po to atsisakė gydymo, pasirašiusi dokumentus, ir bendravo su kažkokia žolininke, kol dasivarė iki mts. stubure ir kepenyse. Jetus, kaip mane siutas ima, pradinė situacija taigi buvo nebloga, o dabar...

Labas
Tokias žolininkes reikia sodinti, o moteris , nenoriu karksėti , manau tikrai pasirašė nuosprendį.gal tikrai vėžys toks protingas , kad pajungia protą savo išsaugojimui.Gaila...

Čia patarimas kaip nemokamai pasididinti lūpas namų sąlygomis.Iš po panikos priepuolio ir temperatūros pasipuošiau "seksualiomis" lūpomis.Truputi kreivos, nes vienas plotelis liko neiškeltas herpeso.

user posted image

Geros dienos.
Atsakyti
arune ,mane irgi siutas ima del tokiu dalyku doh.gif

GABIJA gydykis unsure.gif kai pas mane buvo herpes ,lupos dar didesnes dvigubai buvo biggrin.gif emiau tada net biuleteni,nes dirbau su zmonems,negalejau tokia "grazuole" i darba iseiti,o dar skausmas ojej buvo.Man israse gerti Acic,gal ir tau reiketu,nes tas herpes virusas labai negeras.
O kai jau sirgau,tai Acic geriau daznai,gydytoja pasakojo kad kitose salyse prie kraujo ligu gydymo visada butinai reikia gerti vaistus nuo herpeso,jie ten kompensuojami.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 09 08, 00:29)
Man dar ir herpis pristojo.Lūpos kaip Pamelos.Iš visų pusių išbėrė.

Bijau nusisneketi, bet ar nepadetu arbatmedzio eterinis aliejus? Apie arbatmedi

QUOTE(arune @ 2011 09 08, 06:58)

Cia kaip mano drauge... Smilkalai, masazai.....
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 09 08, 11:28)
arune ,mane irgi siutas ima del tokiu dalyku doh.gif

GABIJA gydykis unsure.gif kai pas mane buvo herpes ,lupos dar didesnes dvigubai buvo biggrin.gif emiau tada net biuleteni,nes dirbau su zmonems,negalejau tokia "grazuole" i darba iseiti,o dar skausmas ojej buvo.Man israse gerti Acic,gal ir tau reiketu,nes tas herpes virusas labai negeras.
O kai jau sirgau,tai Acic geriau daznai,gydytoja pasakojo kad kitose salyse prie kraujo ligu gydymo visada butinai reikia gerti vaistus nuo herpeso,jie ten kompensuojami.

Dėkui už patarimą,bet koks jis brangus, o man dabar gerti jau vėlu.Nosis ir ta iškelta.Reikia nusipirkus laikyti tabletes ir laukti naujo užpuolimo schmoll.gif Aišku imunitetas nekoks, o aš kai sustresuoju visada herpesas iškelia.
Na čia mažiausia problema.
Atsakyti
Grybų nuotraukos tai gražios, paskutinioji su herpesu nekokia biggrin.gif . Kažkaip nesiderina jos. Bėda su tuo herpesu. Man anksčiau būdavo ir manau, kad tai susiję su peršalimu. Tepaliuku tepdavau, bet vienas spuogas skausmingas, tai nieko, tik kad jis ilgokai kažkaip neužgydavo.
Rašiau "po gydymo", tai turėjau minty po intensyvaus gydymo-chemijos ir spindulinio. Jis truko su reabiltacija 7 mėnesius. Na, taip ir tie 5 metai hormonų gėrimo vadinasi gydymu.
Rytoj eisiu spanguolių pirkti imunitetui stiprinti biggrin.gif .
Atsakyti
robyte_ff wub.gif laikau už tave kumštelius. group.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2011 09 08, 21:29)
Rašiau "po gydymo", tai turėjau minty po intensyvaus gydymo-chemijos ir spindulinio. Jis truko su reabiltacija 7 mėnesius. Na, taip ir tie 5 metai hormonų gėrimo vadinasi gydymu.
Rytoj eisiu spanguolių pirkti imunitetui stiprinti biggrin.gif .

Linkiu ilgos , ilgos remisijos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2011 09 08, 12:43)
Bijau nusisneketi, bet ar nepadetu arbatmedzio eterinis aliejus? Apie arbatmedi
Cia kaip mano drauge... Smilkalai, masazai.....

Turiu aš jo, bet jis man žiauriai smirdi.Gal surizikuosiu.
Kažkaip anksčiau neatkreipiau dėmesio į avataro šūkį-jis nuostabus thumbup.gif

http://malinky.ru/n3655.html indų nuotakos
O čia tai grožis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 09 rugsėjo 2011 - 08:15
robyte_ff, su tavim šią dieną... user posted image

Parašyk mirksiukas.gif
Atsakyti