QUOTE(GREK @ 2011 09 05, 20:54)
Tau gal tiks kas nors iš šitų, su obuoliais daugiau nieko nedarau
:
Ačiukas
Adžiką dariau, o burokėlių mišrainė tikrai suintrigavo. Bandysiu... Ir dar žadu bandyti pomidorų tyrę su rūgščiais obuoliais - na, čia mano išmislas. Darysiu nedaug, nes gali nesąąąmonė gautis. Vakar nulėkiau nusipirkau stiklainių į Maximą, patenkinta grįžau, praplėšiau pakelį ir vos neatvirtau
Nusipirkt nusipirkau, bet kad užsukami būtų - nė nepažiūrėjau, o būtent tokių ir norėjau. Paprastų stiklainių ir taip neturiu kur dėti (nemoku aš jų užtaisyti, kaip reikia...
) - tai dar papildžiau atsargas. Puse dienos su savimi nedraugavau už savo kvailumą....
Savaitgalį buvome grybauti. Čia jums ,
Mergaitės vaizdelių iš rudeninio miško.
O čia specialiai
Gabijai. ...prisimenant diskusijas apie musmires...
Mano mamytės markeris buvo labai informatyvus. Priminsiu, kad sirgo krūties... , nors gydytojai sako, kad prie šios rūšies ligelės dažniausiai neinformatyvus būna. Kiek pamenu, mūsų
adis visą laiką markeris buvo neinformatyvus, bet paskutiniu gydymo etapu paliko atvirkščiai. Jei paskaitytų
art - jis gal žinotų... Tai galima spręsti, kad jis taip pat gali keistis...
Visoms gero vakariuko ir naktelės.
Gabija, be galo džiugu, kad tau tyrimas geras... Kitą sykį prieš laukiant atsakymų dar namuose įsivesk kokią programą į galvelę, kad ne taip stipriai reaguotum....
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2011 09 07, 22:30)
O kas tai yra gydymo pabaiga?
Tarkim... Po chemijos? Ar po chemijos ir švitinimo +herceptino mišinio? Bet juk tai bus tik (ar net...?) po metų...?
Taisausi... O harmonai? Tai irgi gydymas? Penki metai. Penki. Tai kada tą markerį daryt? O gal nedaryt? Po penkių metų, duok Dieve jų visiems sulaukt, gal jau bus kitokių tyrimų?
Mamytė vadino gydymo pabaigą po švitinimo ir chemijų. O kai gėrė hormonus, tai jau kaip palaikomasis dalykas. Juk pvz. kraujo spaudimo negalima išgydyti - reikia pastoviai gerti vaistus, bet žmogus , juos vartodamas gyvena pilnavertį gyvenimą ir gerai jaučiasi. Bet čia mano tokie pagalvojimai...Kadangi mamytei markeris buvo informatyvus, tai jį darydavo kas 3 mėnesius už savo pinigiukus toj pačioj laboratorijoj, kad galėtume visada palyginti. Ligoninė padarė vidury gydymo, o paskui jau po gydymo (chemijų ir švitinimų ) praėjus trims mėnesiams, kada organizmas nuo chemijos jau šiek tiek apsivalęs būna darėmės jau savistoviai .