Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 5

QUOTE(Laikmė @ 2011 09 04, 15:33)
Gabija, gražus tavo rašinys 4u.gif , tikroviškas, atrodo apie mane rašyta. ax.gif

O nuotraukos irgi  thumbup.gif .

O man penktadienį nepavyko sužinoti tyrimų rezultatų  schmoll.gif . Atseit, labai apkrauta laboratorija, nebespeja , atsakymai bus po 2 savaičių. Tada ir mano gydytoja grįš iš atostogų. O dabar buvau pas Ci.....pas kurią vaikščiojo Paukštė Rudeninė, nemaloni daktarė. Bet nera cia ko norėti, mane siunte pas ją maniške, vaistams išrašyti. Tikiuosi bus viskas gerai. Vis save raminu ir sau sakau ir visoms kitoms , būkime optimistėmis, nosis aukščiau ir drąsiai per gyvemimą.......... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Laikme, o po kiek laiko tu pasirodei? Man rytoj sueina 4 savaitės, kai daviau kraują markeriui ir ketinau važiuoti. Ir dabar suabejojau, ar bus atsakymas. Vasara, užversti darbais.
Atsakyti
Sveikutės visos, pasiilgau...
Tiesiog po Patricijos išėjimo sutrikau, buvau nusprendus daugiau nebeužsukti čia ir nesikankint dar labiau, nu bet kad negaliu. Rūpi man kaip jums visoms sekasi.
Pirmiausia sveikinu visas, kurioms svarbi rugsėjo pirmoji - kas ruošiasi mokyti, kas išleidžia pirmą rugsėjį moksluose savo studentus, mokinukus ar darželinukus 4u.gif

Man rugsėjo 1-oji nuo šiol irgi bus žymi - "esi sveika, gydymas baigtas, pasimatysim po 3 mėnesių" - va taip šią dieną buvo pasakyta. Nemoku žodžiais apibudinti savijautos, bet gi jūs dauguma žinot, koks tai jausmas.
O ką toliau? - va kas neduoda ramybės rolleyes.gif

O šiaip viskas pas mane gerai: vaikai sveiki, mažius keliauja daržiukan, dukra į mokyklą, aš dirbu savo 4 val., vyras dar atostogauja. Sesė jau po operacijos, viskas gerai jai, nepiktybiniai darinukai.

Žodžiu, gyvenimas vyksta pilnu tempu, tokių tortų kai Raselės dar neišmokau kept, ir rašyt kaip Gabija, bet turiu didelių planų ir svajonių - gal kada nors...
Dabar tik relaksuojuosi marinuodama, konservuodama, gaila, kad tik trumpą laiką tai galima daryti smile.gif

Iki, ir sėkmės visoms.
Atsakyti
QUOTE(Laikmė @ 2011 09 04, 16:33)
Gabija, gražus tavo rašinys 4u.gif , tikroviškas, atrodo apie mane rašyta. ax.gif

Tikiuosi bus viskas gerai. Vis save raminu ir sau sakau ir visoms kitoms , būkime optimistėmis, nosis aukščiau ir drąsiai per gyvemimą.......... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kuria prasme primena?

O nusiraminimui ar kuri bandėte atsisiųsti rusiškas saviįtaigos pratybas?man tai labai patinka.
Atsakyti
GREK smagu kad viskas gerai!!!! Ypac del seses thumbup.gif

Mes rytoj i darzeli,kaip atsikelti taip anksti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 09 04, 19:27)
Laikme, o po kiek laiko tu pasirodei? Man rytoj sueina 4 savaitės, kai daviau kraują markeriui ir ketinau važiuoti. Ir dabar suabejojau, ar bus atsakymas. Vasara, užversti darbais.

Aš kraują pridaviau 08,03d
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 09 04, 20:00)
Kuria prasme primena?

O nusiraminimui ar kuri bandėte atsisiųsti rusiškas saviįtaigos pratybas?man tai labai patinka.

Primena, nes tarybiniais laikais, kai buvau dar vaikas irgi pasijutau svetimšalė savo mieste, norejau nupirkti riestaini ar kazkokia kita bandele, prasau pardavejos parduoti, paduodu pinigėli, o ji ničego nie panimaju, čto ty chočiš. sad.gif

O dėl perėjų Vokietijoje ir kitose Vakarų Europos šalyse, mums irgi taip pat buvo, nors degė raudona šviesoforo šviesa, vietiniai stovi laukia, kada užsidegs žalia, nors ir jokio transporto nėra, o mes visu tuntu žingsniuojame per raudona , nors tu ką.......
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 09 03, 17:51)
Kaip tau Rasele grybų konkurse pasisekė?

Neeeelaimėjau.... schmoll.gif Bet juk svarbu dalyvauti . mirksiukas.gif O tu mūsų šaunioji rašytoja. Iš patirties sprendžiant, kad puikiai moki skinti laurus. Tai linkiu ir toliau, kad tavęs neapleistų sėkmė konkursuose ,ir kad tas markeris būtų kuo geresnis, ir rezultatas džiugintų tavo akį ir mintis ir širdelę. wub.gif

QUOTE(GREK @ 2011 09 04, 20:59)
Man rugsėjo 1-oji nuo šiol irgi bus žymi - "esi sveika, gydymas baigtas, pasimatysim po 3 mėnesių" - va taip šią dieną buvo pasakyta. Nemoku žodžiais apibudinti savijautos, bet gi jūs dauguma žinot, koks tai jausmas.
O ką toliau? - va kas neduoda ramybės  rolleyes.gif

O šiaip viskas pas mane gerai: vaikai sveiki, mažius keliauja daržiukan, dukra į mokyklą, aš dirbu savo 4 val., vyras dar atostogauja. Sesė jau po operacijos, viskas gerai jai, nepiktybiniai darinukai.

Žodžiu, gyvenimas vyksta pilnu tempu, tokių tortų kai Raselės dar neišmokau kept, ir rašyt kaip Gabija, bet turiu didelių planų ir svajonių - gal kada nors...
Dabar tik relaksuojuosi marinuodama, konservuodama, gaila, kad tik trumpą laiką tai galima daryti smile.gif

Iki, ir sėkmės visoms.

Labukas seniai matyta ir skaityta. Sveikinu su tokia nuostabia rugsėjo 1-ąja. Ir visada būk sveika ir sveikiausia. wub.gif Puikus tavo relaksas. bigsmile.gif Ach, ir man nemažai laiko kliuvo šiems džiaugsmams. Tuo labiau, kad turėjau atostogas. Gal esi ką nors dariusi su pomidorais ir rūgščiais obuoliais kartu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 05 rugsėjo 2011 - 16:48
Taigi, Laikme, taip ir buvo.

Nukeliavau į VUOI markerio atsakymo, o jis bus geriausiu atveju tik po 2 savaičių. Gydytoja sako: perkrauta laboratorija, šiuo metu gauna atsakymus, kurie buvo vasaros pradžioje.

Todėl niekas neskubėkit.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 09 05, 00:07)
GREK smagu kad viskas gerai!!!! Ypac del seses thumbup.gif 

Mes rytoj i darzeli,kaip atsikelti taip anksti  doh.gif  biggrin.gif

ačiū smile.gif

oi, man irgi sunku keltis, o Rokas tik strykt iš lovos be jokio vargo kasrytą smile.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2011 09 05, 17:45)
Labukas seniai matyta ir skaityta. Sveikinu su tokia nuostabia rugsėjo 1-ąja. Ir visada būk sveika ir sveikiausia.  wub.gif Puikus  tavo relaksas.  bigsmile.gif Ach, ir man nemažai laiko kliuvo šiems džiaugsmams. Tuo labiau, kad turėjau atostogas. Gal esi ką nors dariusi su pomidorais ir rūgščiais obuoliais kartu?  blush2.gif

Ačiū smile.gif
O relakso šeštadienį dar pasidariau 30 stiklainių smile.gif
Tau gal tiks kas nors iš šitų, su obuoliais daugiau nieko nedarau smile.gif :
Adžika

3 kg. pomidorų
1 kg. morkų
1 kg. pipirų
1 kg. obuolių (antaninių)
2 pipirai kartieji (raudoni ieskokite pačių karčiausių nes būna nlb kartūs)
2 stiklinės aliejaus
3 šaukštai( be kaupo ) druskos
3 šaukštai cukraus
200-300 gr. česnako
150 gr. acto

viską sumalti per mėsmalę , troškinti pusantros - dvi valandas , prieš baigiant troskinti , prieš dešimt minučių česnaką ir prieš pat pabaigą actą, supilstai į stiklainius ir užsuki.

Burokėlių salotos
4kg burokėlių
2kg morkų
3kg antaninių obuolių
2kg svogūnų
0,5litro aliejaus,kmynu,pipiru, lauro lap.
druska pagal skoni
Morkos ir burokus išvirti, supjaustyti ar sutarkuoti kaip patinka. Svogūnus smulkiai supjaustyti pakepti aliejuje.
Obuoliai sutarkuojami. Įpilame vandens ir patroškiname..po to dėti i sterilizuotus stiklainius.
Laikyti vėsioje vietoje

Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 09 04, 19:59)
Sveikutės visos, pasiilgau...
Tiesiog po Patricijos išėjimo sutrikau, buvau nusprendus daugiau nebeužsukti čia ir nesikankint dar labiau, nu bet kad negaliu.
Iki, ir sėkmės visoms.

Labas
Kada mirė Patricija pas mane buvo tylėjimo periodas, tai tik dabar sužinojau.Kaip ji skubėjo gyventi ir keliauti, viską pamatyti...

Aš irgi kada pavargstu nuo problemų užsidarau , po to grįžtu.Priklausomybė.

Vakar iš ryto pasidariau markerį , jau buvo kiek negera.Atsakymas- 14 val.Kaip po to išskaičiau internete mane ištiko panikos priepuolis.
Dar pas šeimos gydytoją laukiau siuntimo pas onkologą , tai širdis pradėjo mušti pakaušyje,galvą pradėjo skaudėti,svaigti, pykinti, skrandį pradėjo skaudėdi, pulsas tankus , spaudimas mažas į šonus neša, šaltis purto. .Pietų tik sriubos skystį galėjau praryti, o suplojau 10 lt.Būčiau turėjusi maišiuką būčiau Džinkai viską sukrovusi.O atrodė , kad tyrimo laukiau visai nesinervuodama.Teko išsikviesti vyrą , kad namo parsivežtų.Po to temperatūa dar pakilo iki 38,5.Per dieną išbuvau nevalgiusi, tik važiuojant namo kolos įkaliau. Markeris 10,75, per ketvirtį padidėjo 1,2 punkto, norma 35.Šiandien kaip nebūta .Sveika.Tai štai ką gali giliai pasamonėje užsikasusi baimė.
Savaitgalį buvau Rokiškyje.
Adresai tai iš Liongino Šepkos rokiškiečio kūrybos.Vienas kambarys tai pilnas paukščių medžiuose.Koks detalių smulkumas, kiekviena plunksnelė išdrožta.Mano telefonu nelabai pavyko nufotografuoti.
http://www.muziejusr...gallery/view/18

Liongino Šepkos paroda
http://www.wood-craf...a_19071985.html
Paukščių balius
http://www.wood-craf...a_19071985.html
user posted image

user posted image
Iki
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

As savo markeriu rezultatu irgi lauksiu menesi.
Oras pasikeite siandien, taip miego norisi...spaudimas zemas.

Mano kraujas po viso gydymo taip ir neatsistate, gyvenu su 2,5 leukocitu (kai zemiausia norma 4) ir 0,5 neutrofilu... Vis mastau gal reiketu pasitikrinti pas hematologa? blush2.gif
Seimos daktare siuntimo neduoda, nes nesergu daznai persalimais, jauciuosi kaip ir neblogai. Onkologas sako, kad gal cia mano tokia norma unsure.gif Ka as zinau g.gif Gal tikrai taip.

Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 09 06, 10:39)
Markeris 10,75, per ketvirtį padidėjo 1,2 punkto, norma 35.

Gabija, user posted image
D Ž I A U G I U O S I
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2011 09 06, 11:30)
Laba diena  4u.gif

As savo markeriu rezultatu irgi lauksiu menesi.
Oras pasikeite siandien, taip miego norisi...spaudimas zemas.

Mano kraujas po viso gydymo taip ir neatsistate, gyvenu su 2,5 leukocitu (kai zemiausia norma 4) ir 0,5 neutrofilu... Vis mastau gal reiketu pasitikrinti pas hematologa?  blush2.gif
Seimos daktare siuntimo neduoda, nes nesergu daznai persalimais, jauciuosi kaip ir neblogai. Onkologas sako, kad gal cia mano tokia norma  unsure.gif Ka as zinau  g.gif Gal tikrai taip.

Išdurnėt galima laukiant mėnesį markerio.Čia gal nemokamas.Aš gavau atsakymą privačioje klinikoje per 3 val , už 40 lt.

O dėl neutrofilų , ar neleido į pilvą Grasalvos tipo vaistų? Man leido po du chemo ciklus.Po paskutinės chemo suleido net 6 ampules kol atsistatė.
Kaune yra , o ir Vilniuje turi Kraujo klinika.Prašyk ten siuntimo.Jei neduoda , reikalauk su triukšmu.Koks gali būti nedavimas ? taupo savo klinikos lėšų krepšelį.Koks čia argumentas , kad dažnai nesergi.Sakyk ,kad sergi, pvz dažnai skauda gerklę,dažnai sloguoji, bet gydaisi pati,kad silpna.Gudrauk ir reikalauk.
Atsakyti