Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 5

QUOTE(sume @ 2011 08 27, 10:40)
carvel jau visi su a.a. Patricija atsisveikinom heart.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif...............................................su Diev Ptricija heart.gif ....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 27 rugpjūčio 2011 - 11:41
Dar, mergaitės, norėjau pasitarti.

Šiandien grįžome nuo ežero, kas čia - apie 14 km pirmyn, tiek pat atgal, o grįžtant liepiau sustabdyti vyrui mašiną ir dėjau šliauką ant švaraus gatvės grindinio. Ir į aną pusę irgi vos nuvažiavau, pykino, buvo bloga, išbalau kaip drobė, išėjau iš veido tragiškai. Išvis nebegaliu važiuoti mašina.

Tiesa, mane ir vaikystėje pykindavo, užaugus kažkaip praėjo, bet dabar - visai blogai. Ir svarstau - su kuo tai gali sietis: chemija (baigta prieš 9 mėnesius, žiauriai pykino, vemdavau ir vemdavau), kuo nors kitu?. Tiesa, nebuvau tobulai išsimiegojusi, mane tai veikia, bet ir bet to esu tai pastebėjusi jau anksčiau. Ir kuo toliau, tuo negeriau. O gal tai ko nors LABAI LABAI negero signalas?

Gal kuriai kas nors panašaus buvo, gal turite minčių, pasamprotaukite.
Atsakyti

nida44
,o gal perkaisti sauleje,ar negali taip buti,ar tiesiog nuo silumos? as neseniai, tiesiogine sio zodzio prasme gyvenau tuoalete, tris paras nuo perkaitimo,nors prie juros gulejau po skeciu,bet matyt netiko siluma.Gerk daug skysciu,tai tikrai nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2011 08 27, 20:42)

nida44
,o gal perkaisti sauleje,ar negali taip buti,ar tiesiog nuo silumos? as neseniai, tiesiogine sio zodzio prasme gyvenau tuoalete, tris paras nuo perkaitimo,nors prie juros gulejau po skeciu,bet matyt netiko siluma.Gerk daug skysciu,tai tikrai nepakenks.

Ne, carvel, ne, ne tai. Taip buvo ir kitomis dienomis. Tai pastaruoju metu b8na nuolat. Net mažiausias atstumas tapo problema
Atsakyti
user posted image
Visas Mergaites sveikinu su Rugsėjo 1-ąja. Mamytėms ir močiutėms, vaikučiams ir visiems... Jei ne dabar esame prisilietę prie šios šventės, tai kažkada buvome aktyvūs jos dalyviai. Daug naujų žinių, atradimų ir norų išsipildymo ir puikių rezultatų... wub.gif

Mergaitės - priminkit kas kada eisit tikrintis - kad žinotume, kada kumštelius ypatingai stipriai laikyti... mirksiukas.gif Visoms sveikatytės kuo didžiausios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 rugsėjo 2011 - 20:23
QUOTE(rasų lanka @ 2011 09 01, 20:23)
user posted image
Visas Mergaites sveikinu su Rugsėjo 1-ąja. Mamytėms ir močiutėms, vaikučiams ir visiems... Jei ne dabar esame prisilietę prie šios šventės, tai kažkada buvome aktyvūs jos dalyviai. Daug naujų žinių, atradimų ir norų išsipildymo ir puikių rezultatų... wub.gif

Mergaitės - priminkit kas kada eisit tikrintis - kad žinotume, kada kumštelius ypatingai stipriai laikyti...  mirksiukas.gif Visoms sveikatytės kuo didžiausios.

Aš, Lanka, einu pirmadienį sužinoti markerio atsakymo. Vis kalbu Svetos maldelę: Angel moj, idi so mnoj, ty vperedi, ja za toboj.

Bet štai kas. Nuėjau tikrintis rugpjūčio 8d. ir mano onkologė sako: echoskopija bus, kai ateisit kitą kartą, neturim talonėlių. Mat buvo vasara, visi atostogauja. Žinoma, jei po plaučių švietimo jai būtų kilę kokių įtarimų, tada gal. Pažiūrėjau į mokamas VUOI paslaugas, echoskopijos ten nėra. Internete susiradau visų giriamą Mantą Trakymą, jis dirba privačioje klinikoje, pas jį vidaus organų echoskopija - 140 lt.

Tad vis svarstau - eiti ar ne. Ketinu eiti tirtis pas ginekologę profilaktiškai į Grybo gatvę, jau ten išeis kokie 600 - 700 lt. Mano Centro polikinikoje ilgos eilės ir aš taip nenoriu šiai vietai tų valdiškų gydytojų. Gal kas lankotės pas ginekologus Centro poliklinikoje Vilniuje? Visko apie juos girdėjau; ir taip. ir taip.
Atsakyti
Sekmes 4u.gif

As eisiu spalio 24. Kas anksciau biggrin.gif

Rasu lanka, tai tave sveikinam su rugsejo 1-aja. Nors ir mano darzelinukas ryte su gelem ismove i darza smile.gif Bet nenori, nenori jis ten. O reikia.

Ar esat kas pirke vaistu ar papildu is JAV? ar neprisideda prie kainos dar kokie mokesciai? Noriu transfer uzsisakyt. Gal yra pas kuria patirties 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras mielosios,jungiuosi ir as prie rasos lanku sveikinimu 4u.gif o pas mus siandien dviguba svente,mano mazajam vyrukui sukako 11,na o antra gera zinia tai mano menininke istojo i geriausia Airijoje menu instituta biggrin.gif .
Papildyta:
p.s mano patikrinimus paliko ramybeje metams,pasak gydytoju viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Ir as sveikinu visus su rugsejo 1ma!!! 4u.gif

Nida .laikysim kumstukus 4u.gif sita malda pelkiu monas uzrode rolleyes.gif labai graziai man ji skamba wub.gif

carvel sveikinu tavo suneli su gimtadieniu happybday.gif kaip smagu kad istojo dukra,saunuole thumbup.gif

Mano vyresniajai prasideda mokslo metai universitete,o rytoj jos gimtadienis 19 metu,labai ilgiuosi as... tikiuosi kad rudeni nuvaziuosiu pas ja wub.gif

O mazoji siandien ejo i darzeli tik pasveikinti aukletoju,nes 30 buvom pas dantu gydytoja,kazkaip nesekmingai ...istino po to lupa,puse veido,vaikas dvi dienas beveik nieko nevalgo,tik geria per siaudeli,nes skauda verysad.gif

Mergaites,ar reikia dabar moketi uz bijopsija? g.gif mano drauge dare echo,mamograma,o tik rugsejo 10 ims bijopsija ir sake kad reikes moketi apie 100lt.
kai dare echo-nieko ji sake nemate.o kai dare mamograma yra guzeliu .ir kai suspaude kruti pradejo begti puliai su krauju unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, su auksinio rudenelio pradzia!:) Geru mokslo metu visu vaikuciams:)

As tikrinti einu rugsejo 9:)

Pelkiu mone, as esu siuntusi papildus, mokejau apie 140, tai uzdejo dar muitus man rodos apie 21proc. Gal labiau per supermamas apsimoka siustis?
Atsakyti
Aš irgi sveikinu su rugsėjo 1-ąja!!!

Mano 3 anūkėliai, o jų aš turiu net 4, ėjo į darželį. 2 is jų pirmą kartą. Man ši diena kazko ypatinga visada būna. Atrodo naujo gyvenimo pradžia smile.gif

O aš šiandien einu pas daktarę, suzinosiu kraujo tyrimus, atrodo ėmė žymenis ir dar kažkoki BRCa ar kažkaip kitaip vadinasi. Pirmą kartą darė tokį tyrimą. Bijau:(. Aš irgi sakysiu tuos pačius žodzius Angel moj, idi so mnoj, ty vperiod, a ja za taboj. Tarp kitko kaitik sunkiau ar kur kitus kur sunku ir neaiski padėtis būna, irgi pradėjau kartoti šį posakį smile.gif. Padeda smile.gif.

Geros visoms sveikatos, geros dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveta,viskas bus gerai tavo studentei mirksiukas.gif ,sveikateles mazajai,galkokiu antibu jai reiketu 4u.gif

Laikme,geru tyrimu rezultatu 4u.gif
Na o as lekiu i Dublina,susitikt su drauge,turiu nauju ideju susijusiu su darbu,bet kol kas nieko garsiai nesakysiu,kad nenuvyciau sekmes biggrin.gif ,geros dienos visoms wub.gif .
Atsakyti