Visoms labukas
QUOTE(Magam @ 2011 07 31, 00:38)
Siandien grizau is Druskininku sanatorijos. Vyrui kaip kariskiui buvo privaloma reabilitacija, tai vaziavom kartu. Nuostabiai praleidau laika, pailsejau nuo visko. Vyras uzleido man kelias savo proceduras, dar pati nusipirkau kelis limfodrenazus operuotos puses rankai ir masazus. Kasdien ejau pas psichologa, klausiausi itaigos irasu - mane jie labai gerai veike

. Pats miestas labai patiko, noretusi grizti ir vel.
Kaip gerai, kad sugalvojai kartu su vyru važiuoti.

O man įdomu, ar kai tu užsisakinėjai procedūras, nupasakojai savo situaciją, ar turėjai savo gydymo popieriukus? Ar tu pati žinojai, kokių procedūrų tau reikia ir nori?
QUOTE(SVETA K. @ 2011 07 31, 00:57)
romantike ,klausei,kur isvaziavo dukra-i Skotija,mokytis

Labai dar pergyvenu,kolkas nerado dar buto,darbo,suprantu kad ne viskas taip greitai,bet vistiek
Kur musu
GABIJA
O pas mus Klaipedoje juros svente

Siandien su mazaja puse dienos vaiksciojome centre,buvom mugeje,prisiziurejau visokiu graziu dalyku

Tik i feerverkus nevaziavom jau,pavargom
SVETUK 
, kaip gerai, kad tau tokios šventės panosėje vyksta

Gal šiek tiek apsiraminai, bent jau kurį laiką dėl vyresnėlės. Sunku paleisti vaikus į gyvenimą - juk mamai vaikas visada bus vaikas, kad ir kiek metų beturėtų. Tai ir tenka visada širdelėje šalia meilės dar ir rūpestėlio dėl savo vaikelio krepšelį nešiotis su savimi. Bet viskas susitvarkys - pamatysi.

Reikia laiko - juk dukrytės gyvenimas iš esmės keičiasi ir prasideda visiškai naujas etapas - naujas ir tik jos gyvenimas. Nė nepajusi, kaip įsisuks ratas, ir tai , kas tau šiandien kelia rūpestį, liks tik prisiminimas.
Gabija šiuo metu nedalyvauja mūsų temutėse - pasiėmė sau atostogėles.

Lankosi pas Meistrą, stiprina dvasinę svekatą, puoselėja pozityvą . Jau kažkada ji taip yra dariusi , jei prisimenat , tik tada pati pasisakė, kad kuriam tai laikui "išnyks iš eterio". Linkiu kuo geriausio visko ir lauksime jos pasirodant.
Tikiuosi, kad ji nesupyks, kad papasakojau....
Įmetu dar tokį straipsnelį.

Viskas kaip ir žinoma, bet gal dar kartą pravartu paskaityti, nes liečia kiekvieną šeimos narį...
Maisto produktų skonis