šta receptukas, visiems patiko torčiukasir pažystami jau jį gamina ir išeina visoms
120g sviesto
200g sausainių (aš naudoju selga)
16g žalatinos(naudoju oetker)
500g maskarponės sūrio
200g jogurto
120g cukraus
400g grietinėlės ( naudoju rama plakimui ir plakti tik šaltą, o tai šilta susiplaks įsviestą))
1 citrinos sultys
sausainius sutrupinti ir sumaišyti suišlydytu sviestu, masę supilti į tortinę išklotą kepimo popieriumi,stipriai suspausti ir 30 min padėti į šaldytuvą. žalatiną apmerkti apelsinų sultyse.sūrį, cukrų, jogurtą , citrinos sultis sumaišyti, maišant supilti plona srovele ištirpintą žalatiną( žalatiną dėti į dubenėlį su karštu vandeniu arba ištirpdyti mikrobangėje) ir dėti į šaldytuvą.kai pradės stingti supilti standžiai išplaktą grietinėlę ir supilti ant sausainių pagrino, viršų sušiaušti šakute, puošti braškėmis ir mėtų lapeliais arba kaip fantazija leidžia . skanaus
p.s. aš dedu 250g maskarponės sūrio ir 250g mūsų švelnioji varškė, jogurto galima visai nedėti. cukrų, citrinos sultis dėti pagal skonį, dedant ragauti.
pandykit daryti, tikrai pavyks, gaivus, skanus torčiukas
taip atrodė mano tortukas
http://public.fotki....a/dscf3095.html
Gimė 4000g 57 cm
Gimė 2840 g 44 cm
QUOTE(smalsuteklp @ 2007 07 03, 14:45)
Sveiki mes krikstysim Kristaus Karaliaus baznycioje ten aplinka labai grazi visada papuosta ir kunigai labai malonus. O kaip is tikro bus tai pasakysiu tik po liepos 28 d.
O mūsų šventė jau rytoj. Mes krikštysim taip pat Kristaus Karaliaus bažnyčioje.
QUOTE(*saulė* @ 2005 05 01, 00:19)
Mes savo vaiką per Kalėdas krikštyjome Šv. Juozapo bažnyčioje, čia toje, kuri yra Simonaitytės gatvėje. Esame labai patenkinti, viskas buvo super O dėl Taikos karalienės bažnyčios ne vieną kartą esu girdėjusi nusiskundimų. Ten kunigai bando savo tvarką įvedinėti, kurios kitos bažnyčios nalabai paiso.
mes irgi ten krikstysim savo lelyte rugsejo 15 diena, koks kunigas krikstyjo?
Papildyta:
QUOTE(nuotaka @ 2006 07 03, 13:07)
mes mazyle krikstysim juozapo baznycioje, ir bandysim pasikviesti kuniga sauliu (jis mus sutuoke) dabar jis telsiuose, o jei nepavyks tuomet kunigo virgio paprasysim, jie nuostabus zmones
man irgi patinka virgis, mes irgi jo prasysim, kad pakrikstytu musu dukrele
Papildyta:
girdejau, kad dabar yra kazkokie kursai krikstateviam, gal zinot kokie ir kiek laiko jie vyksta?
mes savo maziu krikstijom sv. Kazimiero baznycioje (misko kvartale) pas klebona Romualda Velaviciu. Isties nerealus zmogus. Siltas, gerasirdis ir turintis puiku jumoro jausma. Tokia dvasia buvo pripildytos ir apeigos. labai nuostabus ispudziai ir prisiminimai. Visi sveciai liko suzaveti.
Tie kas nebijo "ne paradines" baznycios isores del niekaip nesibaigianciu statybu, bet nori sventes sirdziai- nuosirdziai rekomenduoju
Tie kas nebijo "ne paradines" baznycios isores del niekaip nesibaigianciu statybu, bet nori sventes sirdziai- nuosirdziai rekomenduoju
Sveki, mes liepos pradžioj sūnelį pakrikštijom Marijos Taikos Karalienės bažnyčioj, pas kunigą Andrejų Lazarevą. Tai jaunas kunigas be galo taktiškas ir linksmas žmogus.Visos kirkšto apeigos buvo tikrai labai fainos likom labai patenkinti
Sveikos mamos,visos kalbate tik apie baznycias, o mane domintu kur atsventet krikstynas po baznycios? Planuoju krikstyt savo maze rugsejo men., nu niekaip nesugalvoju vietos kur po to atsvest gal kas patarsit ...?
vaziuokit pavyzdziui i kokia sodyba uz Klaipedos, kad ir i Vienkiemi ar Nendrine Pastoge. ypac jei vaiku sventeje dalyvaus, bus jiems ten ka veikti.
norejau paklausti,o gal kas krikstyjot savo mazuosius darbininko baznycioj,varpu gatvej? kaip ten viskas vyksta?