mes krikštysim Klaipėdoj Kristaus Karaliaus bažnyčioje, labai graži, jauki, maža bažnytėlė ir ten po vieną vaiką krikštyja.mes ten krikšto dukrą krikštijom , tai ir savo angeliuką ten pat krikštysim
O ar kuri krikstyjot savo vaikeli Evangeliku-liuteronu baznycioj prie Jono kalnelio? Noreciau savo mazaji ten krikstyt
QUOTE(Keit @ 2006 07 15, 20:56)
Jei turit galimybių ir neapsisprendžiat kur krikštyti važiuokit į Kretingą.
Čia krikštyja vienuoliai, todėl atmosfera ypač jauki ir šilta.
Čia krikštyja vienuoliai, todėl atmosfera ypač jauki ir šilta.
QUOTE(Mamka22 @ 2007 03 22, 21:41)
Aplinka tikrai superine, bet ten vaikucius krikstyja tik buriais, o man tas nilabai nebelieka to pakylejimo, kai susirenka 10-20 vaiku
Man irgi tas konvejeris nelabai patinka..
Papildyta:
Gal galit pasidalinti, kur paskui vakarieniavot?
Gal kas zinot,kad butu skanus ir grazus
Mane taip pat labai domintu sis klausimas,nes krikstysimes palangoje ir noretusi kazkur palangoje uzsakyti koki grazu tortuka krikstynoms.internete ziurejau tai beveik visos geros kepyklos vilniuje ir kaune.
Mano brolienė sūnėno gimtadieniams visada tortus užsisakynėja Mažvydo alėjoje priešais IKI, nei karto dar nenuvylė, ir skanūs, ir gražūs tortai buvo
QUOTE(paukščiukas @ 2007 06 27, 12:47)
Mano brolienė sūnėno gimtadieniams visada tortus užsisakynėja Mažvydo alėjoje priešais IKI, nei karto dar nenuvylė, ir skanūs, ir gražūs tortai buvo
Sios parduotuves,jau metai kaip nebera,siandiena vaziavau
, atrodo taip neseniai šventėm, o jau metai bus liepos mėn. Atsiprašau, tikrai nežinojau O gal Vingyje " Jukna ir Ko" skanius daro, bent jau vitrinoje gražių tortų pridėta?
vingyje "jukna ir ko",paryziaus komunos gatvej "alkava"(niu atrodo tokia gatve ),baltijos konditerija,maxima,egles turgus antras aukstas..
mes neseniai atšventėm krikštynas, tai aš pati tortą dariau gaminasi greitai ir labai skanu, ir mažyliai galėjo ragauti , jei domina tai galiu receptuką parašyti
QUOTE(kristulia * @ 2007 06 28, 12:16)
mes neseniai atšventėm krikštynas, tai aš pati tortą dariau gaminasi greitai ir labai skanu, ir mažyliai galėjo ragauti , jei domina tai galiu receptuką parašyti
domina parašyk recepta, kepsim ir mes