Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Klaipėdoje

mes krikštysim Klaipėdoj Kristaus Karaliaus bažnyčioje, labai graži, jauki, maža bažnytėlė ir ten po vieną vaiką krikštyja.mes ten krikšto dukrą krikštijom , tai ir savo angeliuką ten pat krikštysim thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
O ar kuri krikstyjot savo vaikeli Evangeliku-liuteronu baznycioj prie Jono kalnelio? Noreciau savo mazaji ten krikstyt
Atsakyti
Vyro sesuo pries 3 metus ten krikstijo, o mes kristateviais buvom. Siaip viskas grazu, mums tik nelabai patiko, kad vaikutis mazas triju menesiuku buvo ir reikejo visuose pamalduose dalyvauti, tai labai ilgai uztruko...
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2006 07 15, 20:56)
Jei turit galimybių ir neapsisprendžiat kur krikštyti važiuokit į Kretingą.
Čia krikštyja vienuoliai, todėl atmosfera ypač jauki ir šilta.

QUOTE(Mamka22 @ 2007 03 22, 21:41)
Aplinka tikrai superine, bet ten vaikucius krikstyja tik buriais, o man tas nilabai schmoll.gif nebelieka to pakylejimo, kai susirenka 10-20 vaiku 4u.gif

Man irgi tas konvejeris nelabai patinka.. schmoll.gif
Papildyta:
Gal galit pasidalinti, kur paskui vakarieniavot?
Atsakyti
Gal kas zinot,kad butu skanus ir grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane taip pat labai domintu sis klausimas,nes krikstysimes palangoje ir noretusi kazkur palangoje uzsakyti koki grazu tortuka krikstynoms.internete ziurejau tai beveik visos geros kepyklos vilniuje ir kaune.
Atsakyti
Mano brolienė sūnėno gimtadieniams visada tortus užsisakynėja Mažvydo alėjoje priešais IKI, nei karto dar nenuvylė, ir skanūs, ir gražūs tortai buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 06 27, 12:47)
Mano brolienė sūnėno gimtadieniams visada tortus užsisakynėja Mažvydo alėjoje priešais IKI, nei karto dar nenuvylė, ir skanūs, ir gražūs tortai buvo 4u.gif

Sios parduotuves,jau metai kaip nebera,siandiena vaziavau lotuliukas.gif
Atsakyti
blush2.gif , atrodo taip neseniai šventėm, o jau metai bus liepos mėn. Atsiprašau, tikrai nežinojau 4u.gif O gal Vingyje " Jukna ir Ko" skanius daro, bent jau vitrinoje gražių tortų pridėta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 27 birželio 2007 - 20:26
vingyje "jukna ir ko",paryziaus komunos gatvej "alkava"(niu atrodo tokia gatve blush2.gif ),baltijos konditerija,maxima,egles turgus antras aukstas.. ax.gif
Atsakyti
mes neseniai atšventėm krikštynas, tai aš pati tortą dariau gaminasi greitai ir labai skanu, ir mažyliai galėjo ragauti , jei domina tai galiu receptuką parašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulia * @ 2007 06 28, 12:16)
mes neseniai atšventėm krikštynas, tai aš pati tortą dariau gaminasi greitai ir labai skanu, ir mažyliai galėjo ragauti ,  jei domina tai galiu receptuką parašyti 4u.gif

domina parašyk recepta, kepsim ir mes smile.gif
Atsakyti