Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Klaipėdoje

QUOTE(juratike13 @ 2006 06 30, 20:43)
Jeio suzinosi ka,butinai pranesk,beje,kokios kainos poas ja,ar atiduoda diskeli su nuotraukom,kiek kaina 1foto,ar tiesiog kaina yra fotosesijos ir viskas???Ruosiames krikstyti sunu,tai but idomu suzinot viska issamiai.Aciu is anksto

nu va, uzsirasem pas Jurate fotosesijai, siaip jai gali emaila parasyt, ji labai graziai viska paraso, kas kiek kainuoja, duoda ir diskeli smile.gif

taip pat jos paprasiau, kad ir krikstynas pafotografuotu, tai ji ims uz nuotrauka.
Atsakyti
Laba,parasiau Juratei ir susitariau,mes t.p. kriksto diena noresim ir tik kelias nuotraukas,nors pagal kaina labiau apsimoka daryt fotosesija,bet mes tam laiko neturesim,tai manau suorganizuosim kita karta...
Beje,kada Jusu krikstynos,nes musu tai liepos25,jei anksciau,but smagu pamatyt nuotraukeles. 4u.gif ,oi paskaiciau kad rugpjuti,tai mes anksciau ax.gif
Atsakyti
Jei turit galimybių ir neapsisprendžiat kur krikštyti važiuokit į Kretingą.
Čia krikštyja vienuoliai, todėl atmosfera ypač jauki ir šilta.
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2006 07 15, 19:56)

o mano draugė nebuvo sužavėta schmoll.gif
Atsakyti
ax.gif man dar labai jauki atrodo kristaus karaliaus baznycia, ji tokia mazute ir sviesi. bet ta ikona nezinau man kazkaip nelabai g.gif
Atsakyti
Bukit geros, pakonsultuokit, kaip reikia uzsiregistruoti krikstynoms, ar bet kada nuejus i baznycia galima, ar pries/po pamaldu? Kada sumoket ir koks sios dienos tarifas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DiRima @ 2006 08 22, 10:27)
Bukit geros, pakonsultuokit, kaip reikia uzsiregistruoti krikstynoms, ar bet kada nuejus i baznycia galima, ar pries/po pamaldu? Kada sumoket ir koks sios dienos tarifas  biggrin.gif

Kristaus Karaliaus bažnyčioje nuo 10 iki 19val dirba raštinė, tik pietūs ten nuo 13-14val. Tai nueik ir užsirašyk. Pasakysi kokią dieną ,kokiu laiku norėtum, jie pažiūrės savo popierius ir susiderinsit. Pažiūrėk per google rasi ir telf, tai gali ir pasiskambinti.
Mes šioje bažnyčioje šį šeštadienį pakrikštijom savo dukriuką. Labai patiko bažnyčios papuošimas, pati ceremonija. Labai šventiškai , gražiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2006 08 22, 19:34)
Kristaus Karaliaus bažnyčioje nuo 10 iki 19val dirba raštinė, tik pietūs ten nuo 13-14val. Tai nueik ir užsirašyk. Pasakysi kokią dieną ,kokiu laiku norėtum, jie pažiūrės savo popierius ir susiderinsit. Pažiūrėk per google rasi ir telf, tai gali ir pasiskambinti.
Mes šioje bažnyčioje šį šeštadienį pakrikštijom savo dukriuką. Labai patiko bažnyčios papuošimas, pati ceremonija. Labai šventiškai , gražiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu Pakalnute, o kada ir kiek pinigeliu davet?
Atsakyti
pries metus buvau krikstynose Marijos taikos karalienes baznycioje, tai ir gi kunigas nesamones snekejo, laide kazkokius juokelius apie politika ir taip toliau tik niekam nebuvo idomu. Gal jis isivaizdavo kad ir kitiem juokinga. Tikrai baznycioje juokauti neverta per bet kokia ceremonija, o ypac kunigui.
Atsakyti
QUOTE(DiRima @ 2006 08 22, 21:11)
Aciu Pakalnute, o kada ir kiek pinigeliu davet?

Mes vasara taip pat krikstyjom sitoj mazoj baznytelej,papuosimas nuostabus,galit paziuret po mano parasu,kunigo vardo neatmenu,bet sake Saulius perkeltas i kita baznycia,o musiskis buvo tas pats kuris sutuoke Juoza is Bavarijos,tai snekejo trumpai ir aiskiai,kaip sakau is knygos nuskaite biggrin.gif o va vyresne dukra krikstyjom Moletuose tai skirtumas akivaizdus smile.gif man labiau patiko ax.gif
Kas liecia pinigelius,tai Klaipedos baznytelei aukojom 200lt uz du vaikucius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber78: 10 kovo 2007 - 21:28
Mes savo mazaja dukryte rugsejo men. pakrikstijom Sv.Juozapo Darbininko baznycioj (Smilteles/Varpu gatvej). Likom labai patenkinti. Uzsiregistravom telefonu, dokumentus susitvarkem atvaziave 15 min pries apeigas. Baznyciai aukojom 100 lt. Krikstijo Kunigas Kazys Žutautas, musu vyresnele dukra buvo jo pagalbininke biggrin.gif kuom ji ir mes likom suzaveti thumbup.gif ir siaip visi sveciai buvo itraukti i apeigas, zodziu buvo nuostabi svente visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2006 07 15, 20:56)

Aplinka tikrai superine, bet ten vaikucius krikstyja tik buriais, o man tas nilabai schmoll.gif nebelieka to pakylejimo, kai susirenka 10-20 vaiku 4u.gif
Atsakyti