Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Klaipėdoje

QUOTE(KasYra @ 2013 06 19, 11:41)
jauciu like tik megejai  biggrin.gif  mes jau pries koki gera menesi vos vos begavom siokia tokia fotografe rugpjuciui  doh.gif  apie pasirinkima nebuvo jau net kalbos  doh.gif  nebent jusu svente ne sestadieni, o kokia kita diena  smile.gif

gal parodysit ka issirinkote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 06 19, 09:58)
gal parodysit ka issirinkote?  4u.gif

https://www.facebook...e/photos_albums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Sia vasara krikstysim ir mes savo grazuolyte smile.gif Jau beveik kaipir viskas suplanuota, tik beda maistas, nezinau, kur skaniai daro isinesimui fursetus g.gif gal kas gali ka nors rekomenduoti smile.gif Svente noriu daryti namuose, savam kieme,nes visa laik apie tai galvojau, kol kuremes savo namucius smile.gif taciau visai nenoriu namu ruosos, jokiu maisto gaminimu, tai galkas zino, kur butu galima skaniai ir neperbrangiausiai uzsisakyti maisto smile.gif Beje, torta kepsiu pati, nes visoms musu sventems kepu pati, tai ir si kart mazylei bus skirtas mamos keptas tortas smile.gif
Atsakyti
sirdukas, kreipkis i biskvita, mazajam kaimely prie iki parduotuves, jie fursetu asai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Visai esu pasimetusi staigiai prireike keisti krikstynu vieta tai neissirenku tarp Keltininko namo old port hotel ir XIX amziaus restorano. Gal kas gali palyginti ar bent parasytikazka apie kazkuri. XIX amziuje neleidzia tureti savo torto,reikia imti ju paprasta be jokiu papuosimi ir uz kaina 50 lt kilas doh.gif siaip ten aplinka gal grazesne bet salia Keltininko namo atmosfera mielesne ir fotografuotis erdves g.gif dar reikalas tame kad musu krikstynos bus per juros svente tai tam kruiziniu laivu terminale bus kose zmoniu g.gif tai vel minusiukas g.gif gal kas pades apsispresti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheerafa @ 2013 07 11, 22:22)
Sveikos smile.gif
Visai esu pasimetusi staigiai prireike keisti krikstynu vieta tai neissirenku tarp Keltininko namo old port hotel ir XIX amziaus restorano. Gal kas gali palyginti ar bent parasytikazka apie kazkuri. XIX amziuje neleidzia tureti savo torto,reikia imti ju paprasta be jokiu papuosimi ir uz kaina 50 lt kilas doh.gif  siaip ten aplinka gal grazesne bet salia Keltininko namo atmosfera mielesne ir fotografuotis erdves g.gif  dar reikalas tame kad musu krikstynos bus per juros svente tai tam kruiziniu laivu terminale bus kose zmoniu g.gif tai vel minusiukas g.gif  gal kas pades apsispresti  4u.gif

As tai arti terminalo ar senamiescio nesirinkciau svesti, nes zmoniu bus visur milijonas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheerafa @ 2013 07 12, 00:22)
Sveikos smile.gif
Visai esu pasimetusi staigiai prireike keisti krikstynu vieta tai neissirenku tarp Keltininko namo old port hotel ir XIX amziaus restorano. Gal kas gali palyginti ar bent parasytikazka apie kazkuri. XIX amziuje neleidzia tureti savo torto,reikia imti ju paprasta be jokiu papuosimi ir uz kaina 50 lt kilas doh.gif  siaip ten aplinka gal grazesne bet salia Keltininko namo atmosfera mielesne ir fotografuotis erdves g.gif  dar reikalas tame kad musu krikstynos bus per juros svente tai tam kruiziniu laivu terminale bus kose zmoniu g.gif tai vel minusiukas g.gif  gal kas pades apsispresti  4u.gif

Man XIX amziuj nepatiko, kad didzioji sale nera atskira, o mazoji per daug maza. Kainos labai dideles. O per juros svente gali but zmoniu daug ir prie stoties.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2013 07 12, 13:13)
Man XIX amziuj nepatiko, kad didzioji sale nera atskira, o mazoji per daug maza. Kainos labai dideles. O per juros svente gali but zmoniu daug ir prie stoties.

Man visai patiko ten, ziurejom sale pirmam aukste kur is sales iseina durys i vidini kiemeli. Bus ir vaiku tai idealu kad yra salia laukas. Kaina gavosi mazesne nei Keltininko name.
Papildyta:
dar vienas is mano variantu buvo Gamtos perlas, bet nepatiko meniu kad salti uzkandziai praktiskai zverienos carpaco ( 5 rusiu) doh.gif ir kainele jau didesne. Dar vienas is variantu buvo Navalis bet parasiau emaila nieko neatraso. Manau visgi apsistosiu ties 19 amzium nes kiek skaiciau ir maista giria g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheerafa @ 2013 07 12, 13:36)
Man visai patiko ten, ziurejom sale pirmam aukste kur is sales iseina durys i vidini kiemeli. Bus ir vaiku tai idealu kad yra salia laukas. Kaina gavosi mazesne nei Keltininko name.
Papildyta:
dar vienas is mano variantu buvo Gamtos perlas, bet nepatiko meniu kad salti uzkandziai praktiskai zverienos carpaco ( 5 rusiu)  doh.gif ir kainele jau didesne. Dar vienas is variantu buvo Navalis bet parasiau emaila nieko neatraso. Manau visgi apsistosiu ties 19 amzium nes kiek skaiciau ir maista giria g.gif

Gal kazka pakeite su meniu, nes mums jis 19 amziuj buvo zenkliai didesnis. Aplinkta ten tikrai grazi smile.gif Man dar NATIONAL GOLF Resort arba TERASOS labai labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2013 07 12, 13:59)
Gal kazka pakeite su meniu, nes mums jis 19 amziuj buvo zenkliai didesnis.  Aplinkta ten tikrai grazi smile.gif Man dar NATIONAL GOLF Resort arba TERASOS labai labai smile.gif

o kur tos TERASOS?
Atsakyti
QUOTE(Cheerafa @ 2013 07 12, 14:06)
o kur tos TERASOS?

http://www.restoranasterasos.lt/ jie ir isikure siemet golfo klube
Atsakyti
Mes šį šeštadienį krikštysime Švėkšnoje, bet kavinė šalia bažnyčios "Viesulas" visa užsakyta. Gal važiuojant link Klaipėdos, nuo Švėkšnos, žinote gražių kavinių? Mes būsime 5-iese. Žinau, kad bus Jūros šventė, pačioje Klaipėoje turbūt sunku kažką rasti. Be to, mūsų krikštas vakare.
Atsakyti