Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Klaipėdoje

QUOTE(sesyte @ 2006 01 02, 09:57)
Mes tuokėmės Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje, tai viskas buvo labai nuostabu thumbup.gif Gal dėl to, kad kunigas pažįstamas buvo g.gif O krikštyti mažylę žadam Juozapo Darbininko bažnyčioje, nes tėvai gyvena šalia, o ir aš kai dar buvau klaipėdietė, lankydavausi ten smile.gif
Vat sukilo sentimentai šitam kunigėliui, nes jis mane ir sesę krikštijo smile.gif Man rodos nebekunigauja jis Kristaus Karaliaus bažnyčioje g.gif

Asi irgi atsimenu Bernarda Talaisi,net po tiek daug metu vardas nepamirstas,ir jo silta sypsena man pries akis wub.gif wub.gif wub.gif giedojau tos baznyteles chore,daug metu prabego,o sia vasara planuose gryzti i Lietuva pakrikstyt savo vaikucius,mintyse svajoju apie si kunigeli wub.gif reiks susiekt su baznycios rastine,pasiteiraut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ambermammy @ 2006 01 05, 02:15)
Asi irgi atsimenu Bernarda Talaisi,net po tiek daug metu vardas nepamirstas,ir jo silta sypsena man pries akis wub.gif  wub.gif  wub.gif giedojau tos baznyteles chore,daug metu prabego,o sia vasara planuose gryzti i Lietuva pakrikstyt savo vaikucius,mintyse svajoju apie si kunigeli wub.gif reiks susiekt su baznycios rastine,pasiteiraut ax.gif

Pažįstu daug gerų kunigų, ir vienas iš jų Bernardas Talaišis thumbup.gif drinks_cheers.gif Tikrai labai malonus ir nuoširdus žmogus. Nesu girdėjus nei vieno blogo atailiepimo apie jį drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mamytes, cia dauguma visos apie Vilniu ir Kauna dalijates patirtimi.
Na, nejaugi nera klaipedieciu mamyciu kurios galetu papasakoti/pasiulyti kur ruose savo mazylio svente. Nes as senokai nebegyvenu LT, todel esu atsilikusi nuo visu naujoviu Klaipedoje. Kur butu galima geras nuotraukas pasidaryti, kas suka grazius krikstynu filmus ir kur butu galima sventiskai ir skaniai pavalgyti.....

Lauksiu su nekantrumu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
As taip pat Klaipedoj senokai nebegyvenu,bet ieskai nete info,domiuosi ir atrandu kazka naudingo mirksiukas.gif o kada jus planuojat mazyli krikstyti,o gal jau pakrikstijot g.gif kokioj baznycioj ir koks kunigas krikstijo g.gif kas liecia foto,video ir sventimo vietas gali pasiskaityt vestuviu skyrelyje,kur plepa Klaipedietes smile.gif ten atrasi labai geros info smile.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labas klaipedietes 4u.gif
Gal kuri nesenai krikstijot savo mazyli,pasidalinkit savo nuomone,kaip praejo krikstynos ir koks kunigas krikstijot,ar likot patenkinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes planuojam vasara parlekt i Klaipedele pakrikstyt savo vaikucius,tai butu smalsu suzinot kuo daugiau,nes kai negyveni LT,tai nieko ir nezinai ax.gif aciukas uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Matau niekas is klaipedieciu cia neraso ir nesidalina patirtim,tai as parasysiu mirksiukas.gif susitarem pagaliau su fotografe,kurios labai norejom,ji turi savo fotoatelje Klaipedoje ir yra labai fainas zmogus wub.gif jai kam reikia,galiu ikelti jos adresa nete,dziaugiuosi,jei kazkam pagelbejau smile.gif
www.skaiste.lt
Tiesa,jos nuotraukytes labai nepigios,bet uztat labai grazios wub.gif
Atsakyti
Siaip tai jo, daznai lankausi sitoje baznycioje, tai jei krikstysite vaikuti, tai arba pas kun. Andrius Vaitkeviciu, kurio, kiek girdejau, nuo rugsejo nebebus, arba pas Viliu Viktoraviciu. Abu saunu zmones. O ta Antana sake, kad iskelia is sitos baznycios
Atsakyti
sveikute,

aciu uz info, kada jusu krikstynos? ar dar bus ar jau buvo? butu idomu paziureti nuotraukytes wub.gif , mes zadam krikstyti rugpjuti, noreciau iamzinti grazias akimirkas, bet as mastau, kad reikia ne i pacias krikstynas kviesti fotografa, o nuvaziuoti i pacia foto studija.

man dar Jurates nuotraukos grazios cia

na merginos, pasidalinkit informacija, kur daret krikstynas? kokioj kavinej? gamtoje? ar namie?

lauksiu pasisakymu 4u.gif
Atsakyti
Mes su šeima buvome pas Jūratę , labai patiko foto sesija, ir nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet ten buvo virš 100 nuotraukų. Dėl krikštynų nežinau ir aš ką daryti doh.gif
Atsakyti
na mes apsistojome ties Jurate fotosesijai, tik va as jos dar paklausiu, ar ji atvaziuoja pavyzdziui krikstynu apeigas pafatografuot, na ten uztruktu labai trumpai, tai nezinau ar ji apsiimtu g.gif
Atsakyti
Jeio suzinosi ka,butinai pranesk,beje,kokios kainos poas ja,ar atiduoda diskeli su nuotraukom,kiek kaina 1foto,ar tiesiog kaina yra fotosesijos ir viskas???Ruosiames krikstyti sunu,tai but idomu suzinot viska issamiai.Aciu is anksto
Atsakyti
mes mazyle krikstysim juozapo baznycioje, ir bandysim pasikviesti kuniga sauliu (jis mus sutuoke) dabar jis telsiuose, o jei nepavyks tuomet kunigo virgio paprasysim, jie nuostabus zmones 4u.gif
Atsakyti