Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Klaipėdoje

QUOTE(MeSsS @ 2013 02 11, 10:53)
matai bendrai turbūt nėra, kiekvienoj bažnyčioj savi įstatymai, kaip ir kursai vienur reikia kitur ne, vienur gali krikštatėviai būti nesusituokę kitur gali ir tt  4u.gif

tikra tiesa, kiekvienoje baznycioje savo taisykles doh.gif

MesSs, kur Jus svesite ?
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 02 11, 11:02)
tikra tiesa, kiekvienoje baznycioje savo taisykles  doh.gif

MesSs, kur Jus svesite ?

dar nežinau doh.gif o kur jūs?
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 02 12, 16:28)
dar nežinau  doh.gif o kur jūs?

mes irgi apmastymuose, ieskome nedideles kavinukes, kad galetumete simboliskai papietauti, passvesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 02 12, 22:34)
mes irgi apmastymuose, ieskome nedideles kavinukes, kad galetumete simboliskai papietauti, passvesti smile.gif

mes taip pat, kad būtų normali kaina, graži aplinka ir skanus maistas, kol kas nieko neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 02 13, 10:44)
mes taip pat, kad būtų normali kaina, graži aplinka ir skanus maistas, kol kas nieko neradau  doh.gif

kiek skaityneju, tai apie 50lt zmogui, o pas mus bus apie 15-20 zmoniu, niu man visia nepigu atrodo.. kaip tu manai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 02 14, 11:54)
kiek skaityneju, tai apie 50lt zmogui, o pas mus bus apie 15-20 zmoniu, niu man visia nepigu atrodo.. kaip tu manai? 4u.gif

brangoka, aš visai norėčiau be svečių blush2.gif
bet yra tokių kurie įsižeis nepakviesti, nors realiai, nelabai jie domisi mūsų atžala, bet va kai šventė tai kaip nepašvęst doh.gif tai su tokiais irgi gaunasi apie 20

o kokias kavines žiūrėjai? įdomu kaip fridriho pasaže? ar ten yra kas gero? doh.gif aš klaipėdoj nelabai žinau iš vis kur žiūrėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 02 14, 12:52)
brangoka, aš visai norėčiau be svečių  blush2.gif
bet yra tokių kurie įsižeis nepakviesti, nors realiai, nelabai jie domisi mūsų atžala, bet va kai šventė tai kaip nepašvęst  doh.gif tai su tokiais irgi gaunasi apie 20

o kokias kavines žiūrėjai? įdomu kaip fridriho pasaže? ar ten yra kas gero?  doh.gif aš klaipėdoj nelabai žinau iš vis kur žiūrėti  doh.gif

tiksliu kaviniu dar neziurejau, nes dilema namuose nesutariame klp ar ne klp svesti smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 02 14, 12:57)
tiksliu kaviniu dar neziurejau, nes dilema namuose nesutariame klp ar ne klp svesti smile.gif))

aš tai klp, man svarbu arti namų, nenoriu niekur trenktis, nes po šventės vaikui ir taip bus pilna emocijų, noriu kad paskui skaniai į savo lovyte keliautų smile.gif
Atsakyti
as 2011m friedricho pasaze svenciau susirasyma su vyru biggrin.gif buvo 10 zmoniu tik seimos nariai, vakariene su gerimais isejo virs 2000lt restorane, bet visiskai nesigailiu, aptarnavimas auksciausio lygio, maistas nerealus. viskas buvo tobula.
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 02 15, 20:23)
as 2011m friedricho pasaze svenciau susirasyma su vyru biggrin.gif buvo 10 zmoniu tik seimos nariai, vakariene su gerimais isejo virs 2000lt restorane, bet visiskai nesigailiu, aptarnavimas auksciausio lygio, maistas nerealus. viskas buvo tobula.

aš irgi svarsčiau apie pasažą bet kaina oho blink.gif 200lt žmogui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 02 16, 10:57)
aš irgi svarsčiau apie pasažą bet kaina oho  blink.gif 200lt žmogui  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif mes tikimes kad visas krikstynu biudzetas sutilptu iki 2000lt
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 02 16, 11:44)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mes tikimes kad visas krikstynu biudzetas sutilptu iki 2000lt

kavinėj dubysa žmogui 50lt, ir galima atsinešt savo alkoholį ir saldumynus smile.gif
Atsakyti