Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Klaipėdoje

QUOTE(orintuxx @ 2012 06 26, 11:03)
Laba diena, gal patartumet kur galima uzsisakyti krikstynu torta, viena moteriske esu radus per skelbimus kuri kepa, bet ji kepa tik nuo 3 kg mazesnio jai neapsimoka sake, tai man per didelis nes mes tik 6 zmones busim  smile.gif

pas sita sefa galima manau susitarti mazesniam tortukui,ir tikrai rekomenduoju,ne karta teko jo kurybos ragauti,pasaka wub.gif jis nenaudoja jokiu dazu ar kitu dalyku,viskas pas ji naturalu ir sviezia thumbup.gif ant sito jau nepagailekit pinigeliu,verta kiekvieno cento thumbup.gif
http://www.flamingob....lt/Tortai.html
Atsakyti
QUOTE(orintuxx @ 2012 06 26, 09:03)
Laba diena, gal patartumet kur galima uzsisakyti krikstynu torta, viena moteriske esu radus per skelbimus kuri kepa, bet ji kepa tik nuo 3 kg mazesnio jai neapsimoka sake, tai man per didelis nes mes tik 6 zmones busim  smile.gif

Labas, jeigu turit FB iveskit: Simonos tortai ir kiti saldumynai Klaipeda.
Dar super grazius tortus daro: Ramune Budrikiene (bet ja reik pakviest draugaut per ta pati FB). Tik zinokit pas ja reik tikrai is anksto uzsisakyti.

Dar man rodos (neatsimenu pavadinimo) "Zuikio pyragai" prie Egles turgaus kepa neblogus tortus, bet ten irgi reik is anksciau uzsisakyt, nes vestuviu pikas liepa-rugpjuti biggrin.gif

Dar prie Vetrunges (nors is Akropolio puses arciau eiti), mazoj kepykloj prie Maximos ar Rimi sako, kad kepa laabai skanius tortus (bet man ragaut neteko).
Atsakyti
o gal kas zino kas ruosia vadinamas isvaziuojamasisas iskylas su karstais ir saltais , planuojame plaukti laivu tai noretusi kad atvestu maista i laiva ir paserviruotu stala, gerai butu kad ir torta tie patys kepu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2012 06 26, 20:53)
o gal kas zino kas ruosia vadinamas isvaziuojamasisas iskylas su karstais ir saltais , planuojame plaukti laivu tai noretusi  kad atvestu maista i laiva ir paserviruotu stala, gerai butu kad ir torta tie patys kepu... smile.gif

Bisquitas veza ir saltus ir karstus pristato,darem baliu laive atveze,specialiuose induose kad neuzaltu thumbup.gif ir skanu ir grazu pas ju thumbup.gif padeklas vieno kasnio dabar 75lt,kiek karstas nebepamenu,cia pries 2met uzsisakinejom buvo ir vieno kasnio pigiau tada 60lt...Dar Liepziedis man rodos tiekia maista ir kainos protingos ten...pasidomekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas14 @ 2012 06 28, 13:57)
Bisquitas veza ir saltus ir karstus pristato,darem baliu laive atveze,specialiuose induose kad neuzaltu  thumbup.gif ir skanu ir grazu pas ju  thumbup.gif padeklas vieno kasnio dabar 75lt,kiek karstas nebepamenu,cia pries 2met uzsisakinejom buvo ir vieno kasnio pigiau tada 60lt...Dar Liepziedis man rodos tiekia maista ir kainos protingos ten...pasidomekit  mirksiukas.gif

nieko nerandu ju gal kaskoki kontakta dar ju turite, o i liepziedi tados jau ryt ussuksiu, mat siandien su Flamingo sefu kalbejau tai musu datai jau uzimtas pilnai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 07 18, 00:03)
Na, "Kiškio pyragų" tortą valgiau, tai superinis buvo, bet va kaina 45 Lt už kilogramą, tai nuliūdino.
O ta kita, kur prie pat Naikupės gatvės, seno namo pirmame aukšte (žaliai dažytos sienos), tai super kepa torčiukus, dabar vsada iš ten užsakau, nes labai skanu, o ir kilogramo kaina - 30 Lt. thumbup.gif

Norėtųsi perspėti visus, kad "Kyškio pyragai" labai gerai moka gadinti šventę. Usisakėm vestuvinį tortą, aptarėm su konditere visas smulkmenas, ji atrodo viską pas save pažymėjo, pati siūlė kaip geriau papuošti tortą, o kai gavome užsakymą, buvome neigiamai nustebinti. Vietoje gražaus vestuvinio torto gavome 2 baltus pyrago gabalus, nuo kurių jau krito vienintelis papuošimas - rožytės... na gerai,kad nors užsakytų figurėlių nepamiršo pastatyti, bet šventinė nuotaika buvo jau sugadinta.
Atsakyti
QUOTE(lindavit @ 2012 06 21, 11:23)
sakykite,o kas jus fotografuos?Ieskom fotografo,bet visi deja uzimti....

http://www.facebook....232042460163743
http://www.facebook....198884736800110
http://www.facebook.com/vzx.lt
http://www.facebook....225686764159269

gal kas is siu patiktu ir butu laisvi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 08 liepos 2012 - 14:05
Sveikos mamytes, kurios jau atsvente krikstynas ir ju dar tebelaukiancios. Suku galva kokia kavine pasirinkti siai progai Klaipedoje, ar netoli miesto... Prasau pasidalinkite kur sventete ar dar ketinate svesti savo mazuju svente. 4u.gif Ar likote patenkintos aplinka, maistu ir aptarnavimu?
Atsakyti
QUOTE(Heizel @ 2012 06 26, 15:20)
Labas, jeigu turit FB iveskit: Simonos tortai ir kiti saldumynai Klaipeda.
Dar super grazius tortus daro: Ramune Budrikiene (bet ja reik pakviest draugaut per ta pati FB). Tik zinokit pas ja reik tikrai is anksto uzsisakyti.

Dar man rodos (neatsimenu pavadinimo)  "Zuikio pyragai" prie Egles turgaus kepa neblogus tortus, bet ten irgi reik is anksciau uzsisakyt, nes vestuviu pikas liepa-rugpjuti  biggrin.gif 

Dar prie Vetrunges (nors is Akropolio puses arciau eiti), mazoj kepykloj prie Maximos ar Rimi sako, kad kepa laabai skanius tortus (bet man ragaut neteko).

Labas, pries kiek laiko uzsakinejat torta krikstynoms?
Mamytes, ar ziurit torto sudeti? Kad maziau E butu (kad sventes kaltininkas drasiai ragauti galetu)... Ar renkates tik kuo grazesni torta?
Gal kas patars, kur sveikesnius tortus parduoda? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsuoliuke @ 2012 08 09, 15:13)
Gaila, kad niekas nepasigiria kaip ir kur atsvente krikstinas. Butu idomu isgirsti kokie ispudziai. Kaip matau daug kas jau svente...  4u.gif

Siaip savo vietas daugelis jau surase sioje temoje tik reikia skaityti tema nuo pradzios.
O del tortu be E,rekomenduoju http://naminiaitortai.weebly.com/ arba facebooke meduves saldumynai.
Atsakyti
QUOTE(ingeleee @ 2012 08 09, 15:25)
Siaip savo vietas daugelis jau surase sioje temoje tik reikia skaityti tema nuo pradzios.
O del tortu be E,rekomenduoju http://naminiaitortai.weebly.com/ arba facebooke meduves saldumynai.

Labai aciu! Cia tortai saunus. thumbup.gif Manau surasiu skanu...
Atsakyti
QUOTE(smalsuoliuke @ 2012 08 09, 11:49)
Labas, pries kiek laiko uzsakinejat torta krikstynoms?
Mamytes, ar ziurit torto sudeti? Kad maziau E butu (kad sventes kaltininkas drasiai ragauti galetu)... Ar renkates tik kuo grazesni torta?
Gal kas patars, kur sveikesnius tortus parduoda?  biggrin.gif

Mes uzsisakinejom ar ne balandzio gale, o krikstynos buvo liepos 21. Ir tai mane paskutine uzrase tam savaitgaliui mirksiukas.gif
Del torto grazumo, tai as pati susiradau paveiksliuku internete ir susitariau su kepeja. Del E nesidomejau blush2.gif , nes namie kepa, tai kazkaip tikiuos, kad nebuvo labai baisiai daug viso blogio ax.gif Plius mano mazius i saldumynus net neziuri.

Papildyta:
QUOTE(smalsuoliuke @ 2012 08 09, 13:13)
Gaila, kad niekas nepasigiria kaip ir kur atsvente krikstinas. Butu idomu isgirsti kokie ispudziai. Kaip matau daug kas jau svente...  4u.gif

Musu jau praejo. Krikstyjom Kristaus Karaliaus baznycioj, tai zinokit super super thumbup.gif Kunigas superinis pasitaike. Tik vardo neatsimenu, reiktu liudijima issitraukt paziuret. Visa laika juokavo, kalbino maziu. Jokiu priekaistu, kad nera baznytines santuokos ar dar ko. Labai labai malonus. Pas mus puse sveciu rusakalbiai buvo, tai ir rusiskai pakalbejo su jais mirksiukas.gif
O sventem mes biski uz Klaipedos, prie pat Rimku esanciuose soduose pirtelej tokioj. Aplinka sutvarkyta thumbup.gif krepsinio, tinklinio aiksteles, vaikams didele aikstele, medines pavesines, pirtis aisku + prudas su ciuozykla. Uz valanda tik 25 litai cool.gif
Torta sakiausi is Simonos tortai, biski gavos ne toks kaip as tikejaus, bet visumoj tikrai grazus, ir visi buvo suzaveti tongue.gif Sventes kaltininkas atlaike krikstynas + fotografavima, ir pora valandu sventes ir luzo biggrin.gif apie 7 vakaro doh.gif Bet nieko nuostabaus, as irgi privargau per visa ta svente. Dziaugiuos kad krikstyjom tik apie 3 val po pietu unsure.gif Nereikejo galvoti, ka daryt visa diena.
Atsakyti