Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Klaipėdoje

gal zinot kokiom valandom galima tartis del krikstynu dienos Kristaus Karaliaus baznycioje? ar nera jokio skirtumo kada galima nuvaziuot? Aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(inessytte @ 2012 05 17, 16:49)
gal zinot kokiom valandom galima tartis del krikstynu dienos Kristaus Karaliaus baznycioje? ar nera jokio skirtumo kada galima nuvaziuot? Aciu uz atsakymus

As manyciau, jog geriausia yra taikyti ant misiu laiko g.gif rolleyes.gif

O ar kuri bandet eiti tartis su kunigu del krikstynu, kuri nesat susituokusi baznycioje ir neplanuojate to padaryti kartu su krikstynomis? g.gif Kazin taip galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 05 18, 11:25)
As manyciau, jog geriausia yra taikyti ant misiu laiko  g.gif  rolleyes.gif 

O ar kuri bandet eiti tartis su kunigu del krikstynu, kuri nesat susituokusi baznycioje ir neplanuojate to padaryti kartu su krikstynomis?  g.gif  Kazin taip galima?  g.gif

zinoma galima, mes pirmaja dukra krikstyjom (pries 8 metus) o santuokos sakramenta tik dabar priimsim 4u.gif
o tartis del krikstynu reikia eiti darbo dienom i raštinę, nepamenu tiksliai kada yra pietūs ten kada nepriima, bet manau geriausia iki pietų nuvažiuoti smile.gif
Atsakyti
Fotografą su protingomis kainomis dar turintį porą savaitgalių liepą galiu pasiūlyti va šitą. O gal kas galite pasiūlyti nebrangią ir skaniai ir gražiai aptarnaujančią kavinukę? Žmonių bus gal 12 ir kavinukėj valgysim tik karštą, saldžiam grįšim namo. Taip esu atitrūkus nuo tokių reikalų, kad net nenutuokiu į kokią sumą vienam žmogui orientuotis doh.gif Gal kas padėsit?
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2012 05 30, 18:49)
Fotografą su protingomis kainomis dar turintį porą savaitgalių liepą galiu pasiūlyti va šitą. O gal kas galite pasiūlyti nebrangią ir skaniai ir gražiai aptarnaujančią kavinukę? Žmonių bus gal 12 ir kavinukėj valgysim tik karštą, saldžiam grįšim namo. Taip esu atitrūkus nuo tokių reikalų, kad net nenutuokiu į kokią sumą vienam žmogui orientuotis doh.gif  Gal kas padėsit?

Mes valgeme krikstynas kavinukeje prie naujosios SVYTURO aremos Minijos baldu centre,didelem raidem KAVINE ant langu,maistas labai skanus,sustumde stala,paserviravo.zmogui apie 30lt gavosi su saltais ir karstais uzkandziais.
Vieta gal kitiems ir nelabai priimtina,bet as labiau vertinu skanu maista,ir dar uz protinga kaina..
Atsakyti
Kokie bariukai ar restoranai yra Klaipedoje su vidiniais kiemeliais centre?Noreciau grazios vietos sventimui...
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2012 06 07, 09:33)
Kokie bariukai ar restoranai yra Klaipedoje su vidiniais kiemeliais centre?Noreciau grazios vietos sventimui...

Aismarės turi kiemuką, norejau ir as ten svesti bet deja buvo jau uzsakyta man reikiamu metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buzhikas @ 2012 06 07, 10:14)
Aismarės turi kiemuką, norejau ir as ten svesti bet deja buvo jau uzsakyta man reikiamu metu  doh.gif

Paziurejau Aismarej, tai nea schmoll.gif prastas vaizdas...
Atsakyti
Uzsukau i sia temele tik patarti, kad butumet atsargios su kunigais....
Vakar 14val buvom susitare krikstyti savo mergaite ( 1metuku ) pas kuniga Vytauta Kristaus Karaliaus baznycioj. Atvykome is Kauno, truputi anksciau kaip priklaus - 13:30val. Jau lauke musu fotografe, labai sauni moteris, didziausia padeka jai (isgelbejo svente nuo visisko zlugimo).... Nu ir ka, prieinam prie rastines duru, o ten rastelis: "Kunigas bus 15:15val". As tik "kaaaaa???" Paskambinom kunigui i mobilu, o jis sako: "As dabar esu isvykes, labai atsiprasau, gal galim atideti kitam kartui?"... blink.gif Juk suprantate pacios - kelione is Kauno su vaikais ilga, fotografe uzsakyta, sukuosenos ir makiazai padaryti, seneliai sukviesti, o cia kunigo nera! Po to jis mums surado kita, nuvykome i baznycia, bet ten velgi pietus iki 15val.. Visi susinervine sedome i masinas ir vaziavome i Palanga fotosesijai kaip buvom suplanave... Bevaziuodami paskambinome i Palangos baznycia Vytauto gatveje ir pasakeme, kas mums nutiko ir ar galetu pakrikstyti mergyte.... Klebonas sutiko. Ir 16val kunigas Sigitas sias apeigas atliko. wub.gif Nuostabus zmogus, puikiai nuotaika pakele savo pasisakymais, ir mazyle ji kelis kartus prajuokino per apeigas. Ir po visko dar net pinigu nenorejo imti, sako: "Jums ir taip jau nesiseka siandien"... Nes dar bevaziojant is Klaipedos i Palanga mano tevu masina subyrejo, kazkas nutiko su guoliu, kad tos masinos net temp nebuvom imanoma. I bazyncia atvaziavo su taksi...
Net nezinau ir ka pasakyt... Bukite budrios pasirinkdamos kuniga, kad nesugadintu Jusu sventes.... 4u.gif
Atsakyti
Musu zuikio krikstynos liepos 7d,tuo paciu tuoksimes baznycioje,taigi svente normalia darom,30 sveciu 4u.gif
Uzsisakem autobusa,Party Bus,kam idomu info cia.5 val mums kainuos 1600lt
http://www.partybusklaipeda.eu/
Musu balius bus cia,kadangi gyvenam Dragunuose mums cia super vieta,o ir grazu,ir nebrangu,vienam zmogui 80lt,vaikams dar pigiau,maisto uztenka,porcijos nemazos thumbup.gif ,emem mazaja sale
http://www.pajuriovi...is.lt/pramogos/
Torta,vaisiu padekla ir saldumynu padekla uzsakiau pas sefa Dariu is Flamingo,kazkur tortas iseis apie 250lt,kiek visa kita dar nezinau tiksliai
http://www.flamingob....lt/Tortai.html
Na ir i autobusa uzsakiau 5 padeklus vieno kasnio sumustinuku is Bisquito,nes ten jie nerealus thumbup.gif padeklo kaina 75lt
Tai va tiek,dar kvieteme vakaro vedeja Dovyda is Triju Karaliu,turetu but smagu thumbup.gif
Kaip laukiam wub.gif
tikiuosi kazkam pades mani info rolleyes.gif
Ai dar foto,na ko norejom negavom,bet laaabai rekomenduoju Vita Jureviciene thumbup.gif ir kainos pas ja labai protingos thumbup.gif mus fotografuos kita,pradedanti tiesa,bet super grazu jos foto wub.gif manau viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas14: 20 birželio 2012 - 19:00
sakykite,o kas jus fotografuos?Ieskom fotografo,bet visi deja uzimti....
Atsakyti
Laba diena, gal patartumet kur galima uzsisakyti krikstynu torta, viena moteriske esu radus per skelbimus kuri kepa, bet ji kepa tik nuo 3 kg mazesnio jai neapsimoka sake, tai man per didelis nes mes tik 6 zmones busim smile.gif
Atsakyti