Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Klaipėdoje

QUOTE(mintux @ 2011 06 21, 04:29)
Sveikos, gal kuri žinote kur galima užsisakyti Klaipėdoje šaltų užkandžių į namus? Visi rekomendavo Biskvitą, deja jie liepos 23 dienai nebepriima užsakymų.

bandykit kreiptis i Kurena siuo klausimu
Atsakyti
Na ka,mes au po grazios sventes,tad galim rekomenduoti Biskvita sventimui thumbup.gif thumbup.gif .Tik kad manau,jau siai vasarai vietu nebera ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulyte0300 @ 2011 06 12, 17:52)
sveikutes,

gal patartumete, kur uzsisakyti torta krikstynoms ? 4u.gif

http://public.fotki....rtus/page2.html
as pati cia uzsisakyti planuoju smile.gif tik nzn kaip del skonio, gal kurios buvote uzsisakiusios? noreciau paragaut visolkiu, bet kazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2011 06 21, 13:32)
Na ka,mes au po grazios sventes,tad galim rekomenduoti Biskvita sventimui thumbup.gif  thumbup.gif .Tik kad manau,jau siai vasarai vietu nebera ten doh.gif

o kiek ten žmogui kainuoja? reiks bandyt man skambintis nes mums sekmadieniui reik galvoju gal dar bus vietu g.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 06 29, 23:00)
o kiek ten žmogui kainuoja? reiks bandyt man skambintis nes mums sekmadieniui reik galvoju gal dar bus vietu g.gif

Ten viskas priklauso nuo to,koki meniu susiderinsite,bet tikrai,palyginus su kitom vietom tai pigiau,o kas svarbiausia,tai skanus maistas,jauki vieta ir kiek esame ten svente visada likom patenkinti aptarnavimu. thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, kadangi tik neseniai tiksliai suzinojau, kada kuminas is uzsienio gris atostogu ,tai gavosi taip, akd krikstynu noreciau jau uz triju savaiciu, o dar nesam niekur uzsirase. kazin ar imanoma dar kur papulti, gal kuri zinot, gal daromos tos "masines" krikstynos, kai po daugiau vaikuciu?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2011 07 02, 09:20)
Mergaites, kadangi tik neseniai tiksliai suzinojau, kada kuminas is uzsienio gris atostogu ,tai gavosi taip, akd krikstynu noreciau jau uz triju savaiciu, o dar nesam niekur uzsirase. kazin ar imanoma dar kur papulti, gal kuri zinot, gal daromos tos "masines" krikstynos, kai po daugiau vaikuciu?

Mnau ,kad drasiai dar galite papulti net kur ir po viena vaikiuka krikstyja,tiesiog nieko nelaukdami,jei zinot data,tai vaziuokit i jums patinkancias baznycias ir klauskit mirksiukas.gif . Nes mes tiek viena,tiek kita vaikiuka baznyciose uzsirasem pries 2-3 savaites. mirksiukas.gif
Beje,krikstyjant ne sestadieni,vietu gauti galimybe didesne. Pvz sekmadieni,penktadieni ir kt savaites dienomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 02 liepos 2011 - 10:36
QUOTE(Zivilka @ 2011 07 02, 09:20)

sveika, mes kaip tik siandien uzsisakeme laika Sv. Kazimiero baznycioje Panevezio gatveje, klebonas labai patiko thumbup.gif buvom uzsirase bokstu gatvej ten centrinej baznytelej, bet po draugu krikstynu atsisakek, nes likome nepatenkinti kunigeliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuodaake @ 2011 07 02, 14:47)
sveika, mes kaip tik siandien uzsisakeme laika Sv. Kazimiero baznycioje Panevezio gatveje, klebonas labai patiko thumbup.gif buvom uzsirase bokstu gatvej ten centrinej baznytelej, bet po draugu krikstynu atsisakek, nes likome nepatenkinti kunigeliu doh.gif

man ten ziauriai nepatogu butu, nes as prie Juozapo baznycios gyvenu. tai varyciau arba i ta, arba del grozio i kristas karaliaus ar marijos taikos karalienes, nu ten jaukiau, nei tuose naujuose muruose. tai sakai nebuvo problemos, gal ir kitur nebus. as Bokstu gatveje tuokiausi pries 5 metus, nu man nerealiai patiko kunigelis ir pacios apeigos, kokius tekstus buvo parinkes, tobulai buvo, matyt man tas gerasis pasitaike. bandysiu pirmadieni i tas grazias pirma palekti , jei neims nieks, eisiu i Juozapa.
o jus uzsiraset i masines krikstynas ar individualias?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2011 07 02, 15:13)
man ten ziauriai nepatogu butu, nes as prie Juozapo baznycios gyvenu. tai varyciau arba i ta, arba del grozio i kristas karaliaus ar marijos taikos karalienes, nu ten jaukiau, nei tuose naujuose muruose. tai sakai nebuvo problemos, gal ir kitur nebus. as Bokstu gatveje tuokiausi pries 5 metus, nu man nerealiai patiko kunigelis ir pacios apeigos, kokius tekstus buvo parinkes, tobulai buvo, matyt man tas gerasis pasitaike. bandysiu pirmadieni i tas grazias pirma palekti , jei neims nieks, eisiu i Juozapa.
o jus uzsiraset i masines krikstynas ar individualias?

Bokstu gatveje,tai kunigeliai pasikeite,nes mes pries pora meteu krikstyjom pirma vaikiuka,tai labai fainas kunigelis jaunas buvo,labai graziai pakrikstyjo,labai grazius zodelius turejo,o va dabar kai krikstyjom tai kitas kunigasbuvo,bet irgi viskas sauniai praejo,bet jau visai kitoks krikstyjimas buvo.Na,bet sakau,visumoj,tai visas gerai,gana linksmai praejo,o ir baznycia man sita lanbai jauki,grazi. Cia krikstyja po viena vaikiuka. O va,kiek girdejau Juozapo bznycioj tai buriais krikstyja vaikiukus. Tiksliai as pati nezinau,bet pazistami sake,kai mes zadejom joje krikstytis.Tai i ja net nebejom is kart i Bokstu gatve vaziavom ax.gif
Atsakyti
gal toks aukstas storuliukas tas jaunas kunigas? nes mus toks tuoke. na bet nebesvarbu
nu rytoj paleksiu per baznycias, kur priims, ten
Atsakyti
na ka, gavau krisktynas ta diena kaip norejau, bet 19 val. pradzioj man taip keista pasirode, o paskui galvoju, kodel ne? Marijos Taikos karalienes baznycioj
bet *****, kai paklausiau, ka reikia tureti ar zinoti, tai liepe ketvirtadieni po misiu ateiti paskaitele isklausyti doh.gif bandziau spyriotis, ale kitaip jokios info neteike. nu ka eisiu. vyras zvengia is manes.
o gal gali kas nors papasakoti, ka ten snekes? nors gal nenueisiu ,nepakrisktys. zodziu nesamone
Atsakyti