QUOTE(Zivilka @ 2011 07 02, 15:13)
man ten ziauriai nepatogu butu, nes as prie Juozapo baznycios gyvenu. tai varyciau arba i ta, arba del grozio i kristas karaliaus ar marijos taikos karalienes, nu ten jaukiau, nei tuose naujuose muruose. tai sakai nebuvo problemos, gal ir kitur nebus. as Bokstu gatveje tuokiausi pries 5 metus, nu man nerealiai patiko kunigelis ir pacios apeigos, kokius tekstus buvo parinkes, tobulai buvo, matyt man tas gerasis pasitaike. bandysiu pirmadieni i tas grazias pirma palekti , jei neims nieks, eisiu i Juozapa.
o jus uzsiraset i masines krikstynas ar individualias?
Bokstu gatveje,tai kunigeliai pasikeite,nes mes pries pora meteu krikstyjom pirma vaikiuka,tai labai fainas kunigelis jaunas buvo,labai graziai pakrikstyjo,labai grazius zodelius turejo,o va dabar kai krikstyjom tai kitas kunigasbuvo,bet irgi viskas sauniai praejo,bet jau visai kitoks krikstyjimas buvo.Na,bet sakau,visumoj,tai visas gerai,gana linksmai praejo,o ir baznycia man sita lanbai jauki,grazi. Cia krikstyja po viena vaikiuka. O va,kiek girdejau Juozapo bznycioj tai buriais krikstyja vaikiukus. Tiksliai as pati nezinau,bet pazistami sake,kai mes zadejom joje krikstytis.Tai i ja net nebejom is kart i Bokstu gatve vaziavom