Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Klaipėdoje

QUOTE(llizza @ 2010 08 26, 22:52)
Sveiki smile.gif
Mes praeitą savaitgalį atšventėm dukrytės krikštynas, krikštijome Kristaus Karaliaus bažnyčioje. Jauki bažnyčia ir svarbiausia be jokių pašalinių smile.gif .

mano ispudiziai kitokie. pries menesi pasiskambinau i sia baznytele, aptareme kada ir kaip sioje baznytele pasikrikstysime vaikuti. palikau savo tel nr. atrode, kad viskas iki galo sutarta.
nuvykstame sutartu laiku i baznycia, o ten rastelis: kunigas i kapus isvykes doh.gif
maniau isprotesiu, sveciai suvaziave is visos lietuvos ir netik, svente suruosta, o kriksto tai ner unsure.gif
viskas gerai kas gerai biagiasi. radau kitos baznycios kunigeli. pakrikstijo rolleyes.gif .
siandien pasiskambinau, tuo paciu numeriu, kuriuo pries men tariausi del kriksto, atsiliepia kunigas. sako mano kaltes cia nera, gal zakrastijonas kur uzrase, ka as zinau, mano uzrasuose nieko nera irasyta doh.gif doh.gif doh.gif o skambinta ir kalbeta apie svente ne viena syki buvo. matyt reikia asmeniskai vaziuoti i tokias vietas ir tartis. angel_sadangel.gif
Atsakyti
As pirma karta girdziu,kad kas kriksta derintu telefonu g.gif Elementaru-nueini,uzraso i knyga,veliau tik pasitikslinimui galima pasiskambinti.Gal noretusi dar ir internetu biggrin.gif

Visur gi nesusipratimu pasaitaiko.O bendravimas ir susitarimas aiskus tik tada,kai viskas vyksta akis i aki. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 15 kovo 2011 - 15:46
QUOTE(1-oji mama @ 2011 03 15, 16:46)
As pirma karta girdziu,kad kas  kriksta derintu telefonu g.gif Elementaru-nueini,uzraso i knyga,veliau tik pasitikslinimui galima pasiskambinti.Gal noretusi dar ir  internetu biggrin.gif

Visur gi nesusipratimu pasaitaiko.O bendravimas ir susitarimas aiskus tik tada,kai viskas vyksta akis i aki. smile.gif

Na juokas juokais, bet aš būtent internetu su kunigėliu derinau krikštynas, nes gyvenam toli nuo tos bažnyčios, kurioje krikštijome. Tik skirtumas tas, kad kunigas mūsų šeimą gerai žino. O iki krikštynų likus kelioms dienoms susitikdavom asmeniškai ir galutinai viską suderindavom. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2011 03 16, 19:56)
Na juokas juokais, bet aš būtent internetu su kunigėliu derinau krikštynas, nes gyvenam toli nuo tos bažnyčios, kurioje krikštijome. Tik skirtumas tas, kad kunigas mūsų šeimą gerai žino. O iki krikštynų likus kelioms dienoms susitikdavom asmeniškai ir galutinai viską suderindavom.  ax.gif

As turejau omeny tvarka visose baznyciose,o isimciu,tuo labiau su pazistamais kunigais,gali buti begale smile.gif
Na bet vistiek teko susitikti asmeniskai,nepakako neto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 16 kovo 2011 - 18:15
QUOTE(1-oji mama @ 2011 03 16, 19:15)
As turejau omeny tvarka visose baznyciose,o isimciu,tuo labiau su pazistamais kunigais,gali buti begale smile.gif
Na bet vistiek teko susitikti asmeniskai,nepakako neto biggrin.gif

Būtų pakakę, bet mes išpažinties norėjom prieiti, o to internetu padaryti negalima. mirksiukas.gif

Taip tai tikrai galima pasiskambinti ir tartis telefonu, jei gyvenama toli nuo bažnyčios ir nėra galimybės atvažiuoti. Tačiau bent jau krikštynų išvakarėse reikėtų dar kartą pasiskambinti, o dar geriau asmeniškai susitikti su kunigu.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2011 03 16, 20:19)
Būtų pakakę, bet mes išpažinties norėjom prieiti, o to internetu padaryti negalima.  mirksiukas.gif

Taip tai tikrai galima pasiskambinti ir tartis telefonu, jei gyvenama toli nuo bažnyčios ir nėra galimybės atvažiuoti. Tačiau bent jau krikštynų išvakarėse reikėtų dar kartą pasiskambinti, o dar geriau asmeniškai susitikti su kunigu.

tai,va isvakarese visiems suskambinau, o kunigeliui ne. nemaniau, kad gali toks akibrokstas ivykti cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Planuojame krikstyti savo mazylį, norėčiau Kristaus Karaliaus baznycioje, gal kas zinote ar ten kunigėlis labai grieztas, nes mūsų busimi kristateviai nors ir tikintys, bet sudare tik civiline santuoka, gal kas susidurė su panasia problemele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2011 03 17, 16:18)
Sveikos  4u.gif
Planuojame krikstyti savo mazylį, norėčiau Kristaus Karaliaus baznycioje, gal kas zinote ar ten kunigėlis labai grieztas, nes mūsų busimi kristateviai nors ir tikintys, bet sudare tik civiline santuoka, gal kas susidurė su panasia problemele  ax.gif

Pernai, tikriausiai, daugiausiai teko fotografuoti šioje bažnyčioje, tai galiu pasakyti, kad vienas iš ten dirbančių kunigų yra mielybių mielybė, o va kitas... brrr... jei santuoka tik civilinė, tai su pastaruoju niekaip nesutarsit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kas galite parekomenduoti, kas galetu pravesti krikstynas? Ar bent kokia programele suorganizuoti? Buciau labai dekinga, jei kas parasytu ir kontaktus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!!

kur pietaujat su sveciais po krikstynu? Klaipeda, Palanga, Kretinga, Sventoji.Kur jaukus ir grazus kampelis, o kainos nesikandzioja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samba10 @ 2011 05 02, 20:46)
Sveikos!!

kur pietaujat su sveciais po krikstynu? Klaipeda, Palanga, Kretinga, Sventoji.Kur jaukus ir grazus kampelis, o kainos nesikandzioja 4u.gif

man graziausios vietos(ten jau ir vaikai ir suaugusi liks patenkinti) vienkiemis ir HBH. bet cia jau renkasi pagal galimybes
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 02, 20:52)
man graziausios vietos(ten jau ir vaikai  ir suaugusi liks patenkinti) vienkiemis ir HBH. bet cia jau renkasi pagal galimybes

HBH gerai, bet mes daznai ta vieta aplenkiam del zmoniu gausos. Nes vasara ten buna tiesiog bardakas kaip as sakau smile.gif
Atsakyti