Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Klaipėdoje

as irgi nesirinkciau, jei papasakociau kodel ilga istorija butu., na bet paziureki i nuotarukas praeto simtmecio, kaip atrode tuberkulioziniai mire zmones, nupudruoti baltai susodinti uzmerktom akim ant suoliui oir nufotkinti. va taip vaiava daro. pas juos foto mirusios, ne vieno gyvo zvilgsnio. nieko gyvo, tipo menas, su fotoshopu daryti viska. yra tikrai linksmu krikstynu kur padaro fotkes ir tik uz 500 kiek nori foto, sutvarko graziai, as pilva turejau ziauriai dideli po nestumo tai foto labai matesi, tai man jis ir itrauke visur, is nuotraukos labai gyvos, tokio skrikstyniskos, taip pat studijoje. jei reik kontaktu i az duosiu butinai. paziurekit darbelius apsalsit nuo groszio. o kaina ta pati ir dvd duoda ir fptkiu nemazai padaro, o vaivoij nedaug foto, nes apdirbti mat ilgai reik, plastmasinius zmones padaryt uztrunka, beje jie duoda studentams tai daryt, patys nedaro .

Atsakyti
as tai irgi zadu sakytis is "bandeliu namu" ax.gif
Atsakyti
Dar gamina "Kiškio pyragai" ir riporte konditerija yra prie Maximos, abiejuose vietose sakė, kad gamina iš natūralios grietinėls ir t.t. bet neragavau pati bigsmile.gif nes irgi dar tik ruošiuos smile.gif krikštynoms smile.gif
Atsakyti
Sveikutes!
As visada uzsisakau torta Gargzduose, jei zinote toki miesteli, esanti 18km uz Klaipedos, picerijoje "Ievos skanestai". Ten sviezus ir labai skanus gaminiai, krikstynos irgi buvo ne isimtis-visi sveciai skanavo ir grozejosi, nes ir papuose thumbup.gif O jei Klaipedoje, tai tik is Bandeliu namu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2009 06 19, 12:48)
Sveikutes!
As visada uzsisakau torta Gargzduose, jei zinote toki miesteli, esanti 18km uz Klaipedos, picerijoje "Ievos skanestai". Ten sviezus ir labai skanus gaminiai, krikstynos irgi buvo ne isimtis-visi sveciai skanavo ir grozejosi, nes ir papuose  thumbup.gif  O jei Klaipedoje, tai tik is Bandeliu namu mirksiukas.gif

kur tie bandeliu namai???
ir gargzduose kur skanius tortus kepa???man dragei reikia??
o siaip maciau iki grazus tortukai tik kad papuosimas nekrikstynu schmoll.gif nors gal kitiem gelytem tinka???
as galvoju vienos moteriskes prasyt be jokiu konservantu skanus jos tortai!tik va kazi ar moka papuost grazei nezinau???ir labai nerimauju???
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2009 06 19, 14:03)
kur tie bandeliu namai???
o siaip maciau iki grazus tortukai tik kad papuosimas nekrikstynu schmoll.gif nors gal kitiem gelytem tinka???
as galvoju vienos moteriskes prasyt be jokiu konservantu skanus jos tortai!tik va kazi ar moka papuost grazei nezinau???ir labai nerimauju???

Gargzduose mano mineta picerija yra pagrindineje Klaipedos gatveje, salia autobusu stoties, tik ivaziavus i miesteli. Ten ir papuos graziai, ir busite tikra, jog svieziai pagamintas tortas mirksiukas.gif
O Bandeliu namai Klaipedoje yra Janonio gatveje(jei neklystu del gatves pavadinimo g.gif ), netoli stomatologines poliklinikos.Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2007 06 28, 06:37)
vingyje "jukna ir ko",paryziaus komunos gatvej "alkava"(niu atrodo tokia gatve blush2.gif ),baltijos konditerija,maxima,egles turgus antras aukstas.. ax.gif

iš "alkavos" ir mes sakėmės-labai gražus r skanus thumbup.gif yra jų internetinis puslapis galit pasižiūrėt mirksiukas.gif

QUOTE(kristulia * @ 2007 07 01, 20:39)
šta receptukas, visiems patiko torčiukasir pažystami jau jį gamina ir išeina visoms 4u.gif

thumbup.gif naminis visad skaniausias ax.gif
Atsakyti
Labas merginos rolleyes.gif , o kaip del sventes vietos Kaipedoje? Kur galima atsvesti, kad butu grazu ir, zinoma, nebrangu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2009 06 19, 14:25)
Gargzduose mano mineta picerija yra pagrindineje Klaipedos gatveje, salia autobusu stoties, tik ivaziavus i miesteli. Ten ir papuos graziai, ir busite tikra, jog svieziai pagamintas tortas mirksiukas.gif
O Bandeliu namai Klaipedoje yra Janonio gatveje(jei neklystu del gatves pavadinimo g.gif ), netoli stomatologines poliklinikos.Sekmes!

ar pacioi picerijoj daro? blink.gif
as gargzduose zinau kad daro dar ties ligonine -kongiterijos pard. bet nzn kokie ten gaunasi . skruzdelynai tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2009 06 19, 13:03)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif galiu garantuoti, kad ir sviezus ir skanus bus torciukai, jau nezinau kiek kartu vaiku gimtadieniams buvau uzsakiusi, o dabar ir krikstynoms tik ten uzsakysim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wilwute @ 2009 07 09, 15:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  galiu garantuoti, kad ir sviezus ir skanus bus torciukai, jau nezinau kiek kartu vaiku gimtadieniams buvau uzsakiusi, o dabar ir krikstynoms tik ten uzsakysim  wub.gif

o kokios kainytes ten? ar ten pacioi picerijoj kepa ?
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2009 06 19, 12:48)
Sveikutes!
As visada uzsisakau torta Gargzduose, jei zinote toki miesteli, esanti 18km uz Klaipedos, picerijoje "Ievos skanestai". Ten sviezus ir labai skanus gaminiai, krikstynos irgi buvo ne isimtis-visi sveciai skanavo ir grozejosi, nes ir papuose  thumbup.gif  O jei Klaipedoje, tai tik is Bandeliu namu mirksiukas.gif

su gargzdais pasimokiau siek tiek doh.gif uzsakiusi visa balta tortuka ir nuvaziavusi jo pasiimti isvydau apipilta virsu sokoladu blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif pradejus aiskintis buvo isvartyta jog tai nesusikalbejimas doh.gif nors ant lapelio kur uzrase ko noriu aiskiai parasyta baltas tortas be jokiu sokoladu ir nesamoniu doh.gif kadangi laiko neturejau krikstynu ryta su jom ten nervu gadintis pasiemiau ir isvaziavau,juk krikstynu ryta niekur negausiu kito torto verysad.gif nuo to laiko supykus pramokau pati kepti lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir nebekeliu ten kojos schmoll.gif
Atsakyti