Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Klaipėdoje

QUOTE(Mili04 @ 2009 04 21, 21:14)
nu mes dar konkreciai nesutarem bet meniu ji mum pateike,sale issirnkom,o del  zmoniu tai nemanau kad ten daug buna...

Jei ne paslaptis, kiek žmonių bus, ir kokia kaina salės nuomos ir maistas 1 žm. blush2.gif
Atsakyti
Na zmogui 70lt be alkoholio nes sake pas juos didelis ankainis doh.gif o buti galesim kiek norim sales nuomos nera,zmoniu bus ne maziau kaip 20.
Atsakyti
Seip MB ten lb patiko nes didele erdve ir aplinka grazi...
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2009 04 01, 14:44)
Mes i Fotoertele ejom, tai likom labai patenkinti nuotraukytem.  thumbup.gif Jinai Birutes gatveje yra ax.gif .

Mano pazystami ten krikstynu fotosesija buvo uzsisake,tai sake,kad neduoda disko su nuotraukomis.Tik pas juos esi priverstas pirkti nuotraukas.
Vaikutis buvo labai neramus,verke,kadangi po ju turejo but kita fotosesija,tai praktiskai su vaikuciu normaliu krikstynu nuotrauku ir neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule1981: 02 gegužės 2009 - 13:10
Sveikos merginos.
Pakrikštyjome savo karalaitę. rolleyes.gif Fotosesija darėm Fotoartelėj,ba jau ne pirmą kartą ir man patinka kaip dirba fotografė Vaida. thumbup.gif Mūsų buvo apie 12 žmonių tai sugebėjo su visais nufotkint.
Bažnyčią Kristaus Karaliaus-labai kunigas fainas,toks šiuolaikinis thumbup.gif
O šventėm pas uošvių namie ir žmonių buvo beveik 30. ax.gif
Viskas vyko be jokių nemalonumų ir oras buvo thumbup.gif
Atsakyti
jei ne paslaptis kiek kunigui pinigeliu smokejot ar paaukojot kaip cia graziau issireiskus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2009 04 22, 15:46)
Na zmogui 70lt be alkoholio nes sake pas juos didelis ankainis doh.gif o buti galesim kiek norim sales nuomos nera,zmoniu bus ne maziau kaip 20.

Kazkaip taip ir isivaizdavau, kad zmogui nemaziau nei 50lt.Paskutine minute mes nusprendem visiskai atvirksciai - nieko nedarysim, pas uosvius susibegsim visi, pasedesim, pasvesim.Ai, kazkaip pagalvojom kad tuos pinigelius skirsim mazules kambario irengimui.Va ax.gif Jau leisim vienai miegot, tai reikia viska is pagrindu pakeisti... doh.gif
Atsakyti
Turim labai dideli galvosuki - per krikstynas darysim fotosesija prie juros...labai jau noriu, bet o jei lietus (tfu tfu tfu) g.gif g.gif g.gif norisi plana nr.2 tureti... Gal kas zino kokiu romantisku ir graziu vietu "po stogu" pavadinkim...na koki muzieju, ar siaip grazia vietele, kur butu galima susitarti...I kretingos ziemos soda nesinori, kazkaip labai jau man ten sovietmeciu kvepia...buciau laaaabai dekinga, jei kas pasidalintumete savo mintimis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur galima butu nuvykti po baznycios pasedeti, kokios šampės išgerti (savo)? gal kokia grazia vietel, ar pavesine kur???
Atsakyti
Na musu planai taip pat pasikeite,po baznycios viskas vyks namie,pasikepsim saslu ir vaikams bus kur zaisti,ir jei ka lauke sedeti galesim jei bus geras oras,o ir data keiciam i rugpjucio 8d. jei bus laisva baznycia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meirlyn @ 2009 03 21, 00:38)
Sveiki,

Mes savo princese planuojam krikštyti birželį. Dabar pradėjau galvoti apie fotoatelije. Norėtumėm gražių nuotraukyčių tokia proga  biggrin.gif  tik va žinau viena fotostudija Vaiva, gal kitos mamytės galėtumėt ką pasiūliti  ax.gif

Aš Vaivos nesirinkčiau..
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2009 06 16, 12:24)
Aš Vaivos nesirinkčiau..

gal galit konkreciau pasakyt kodel? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupkiz: 16 birželio 2009 - 14:55