Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Klaipėdoje

Mes ir galvojome i radailius vaziuot svest kriksta, bet kai nuvaziavom taip papietaut tai iskart pasakiau ne. bigsmile.gif Porsijos nedidelios ir seip nepasakytum kad skanu..ir padaveje dar numete juokeli "ar ne per mazai, ar nereiks vaziuot i kita bara po musu" tai su vyru juoktis pradejom. Jau ir seniau buvau girdejus kad nekaip ten su maistu. schmoll.gif
Atsakyti
Nu va, vis renkuosi renkuosi neisirenku, ziuresim kai ci asu tom krikstynom,norisi kokio vaiku kambario kad 1 emtu vaikams butu ka veikti.
Radailiai atbaide, patys gyvenam USA, tai jei sutikciau kokia nemalonia uzkabinancia padaveja, nuotaikos nebebutu visa diena.
Na kur cia kur cia atsvesti tas krikstynas g.gif

reik gali planuotuojus kreiptis,kas kiekkainuoja gal uz kokius 3500 litu isitekciausu viskuo ir 25 sveciais.
Atsakyti
Čia kažkas minėjo, kad kur vestuves šventė, ten ir krikštynas, tai prisiminiau, jog mes savo vestuves atšokom Račkauskų sodyboje ir buvo tiesiog nuostabu. Tai dabar galvoju, gal galima būtų ir krikštynas ten atšvęsti g.gif Tik įdomu, ar ten įmanoma gauti vietos 8- iems žmonėms ir ar paruoštų pietus tokiam negausiam rateliui valgytojų??? g.gif O vestuves tai man ten tikrai laaaaabai patiko švęsti ax.gif
Atsakyti
Mes pries kaledas pakrikstijome savo mazyli ir po ceremonijos baznycioje vaziavome papietauti i vynine esancia salia Danes tilto. Kadangi musu buvo 15, tai gavome atskira salyte. Maisto papuosimas ir interjeras ten tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asarytex @ 2009 01 24, 12:37)
Mes pries kaledas pakrikstijome savo mazyli ir po ceremonijos baznycioje vaziavome papietauti i vynine esancia salia Danes tilto. Kadangi musu buvo 15, tai gavome atskira salyte. Maisto papuosimas ir interjeras ten tiesiog super  thumbup.gif

O kokios kainytės?
Atsakyti
QUOTE(asarytex @ 2009 01 24, 13:37)
Mes pries kaledas pakrikstijome savo mazyli ir po ceremonijos baznycioje vaziavome papietauti i vynine esancia salia Danes tilto. Kadangi musu buvo 15, tai gavome atskira salyte. Maisto papuosimas ir interjeras ten tiesiog super  thumbup.gif

Va va kokios kainytės?? Ar ten tik vynais skanauti galima, ar ir normalius pietus galima gauti??? g.gif Nesu dar buvusi jokioje vyninėje ir nelabai teįsivaizduoju kaip ten viskas yra blush2.gif
Atsakyti
Va ir mes suplanavom atsvesti balandzio antra savaite vynineje Zveju 2, pakirkinsit mane butinai aprasysius u kainikem, o ten tai jega, mes su seima pietaudavom, baltos staltieses, ne sale o mene, su skliautinem lubom, i rkkpa as pamirsus buvau doh.gif
Atsakyti
O aš pasiūlyčiau krykštyti Kretingos bažnyčioje,jei nėra vestuvinių apeigų tai valandai,tai krykštynos vyksta pagrindinėje salėje,beje lb.graži,o krykštija patys vienuoliai.Mes pakrikštyjom ten anūką...
Atsakyti
QUOTE(asarytex @ 2009 02 27, 02:12)
Visai pamirsau patikrinti sita tema  blush2.gif jeigu norite, kad dar atsakyciau i situs klausimus tai pasakykite  smile.gif

sveikute butinai viska parasyk ar patiko ir kiek viskas tau kainavo,dekui
Atsakyti
Musu isviso buvo apie 14. Su maistu ir gerimais viskas isejo 1000Lt, kas mano manymu yra labai nebrangu. Karstas patiekalas kainavo 17lt zmogui, uz saltus sumokejau 200lt, o gerimai kainavo apie 70lt vyno butelis ir 120lt brendzio. Kadangi tai buvo ne koks gimtadienis, tai daug tu gerimu nereikejo, bet jeigu kas noretu ilgeliau pasibuti man atrodo galima butu ir savo atsinesti, nes ten atskira salyte yra mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau mamos paklaust gal ka alibi bare sventet krikstynas?kokios ten kainytes zmogui?dekui ax.gif
Atsakyti
Ale šiandien buvau nuvažiavusi į Kristaus karaliaus bažnyčią jau datą krikštynoms užsakyti, ir kai pamačiau pačią bažnyčią, tai iškart noras praėjo unsure.gif
Iš vaikystės kiek pamenu ten buvo tokia jauki tikra bažnyčia - buvo lubos ištapytos, freskos visur šventųjų paveikslai ir altorius, tikra bažnytėlė buvo, o dabar man tai - aktų salė su altoriuku... unsure.gif ne ne ten aš jau nebenoriu krikštyti savo vaiko schmoll.gif
Tai dabar nusprendėm Kretingos bažnyčioj krikštyti, ten kaip tik ir mes susituokėm, ten ir krikštysim.
Atsakyti