Pakrikštijom šeštadienį kūdikėlį Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje. Labai laukėme šios šventės. Tik likau priblokšta kunigo netaktiškumu. Sugadino visą šventę. Dievu tikėsiu ir toliau,bet kunigų paslaugų atsisakau.
QUOTE(agniba @ 2005 04 26, 11:24)
Pakrikštijom šeštadienį kūdikėlį Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje. Labai laukėme šios šventės. Tik likau priblokšta kunigo netaktiškumu. Sugadino visą šventę. Dievu tikėsiu ir toliau,bet kunigų paslaugų atsisakau.
Mes taippat krikštijom savo pagrandukę šioje bažnyčioje balandžio 16d.Ilgai ruošėmės ir laukėm šios šventės.Bet taippat kaip ir jūs likom priblokšti kunigo netaktiškumu.Aplamai nelabai supratom jo replikas ir juokelius.Ir dar kaip tyčia vaikas beveik visą laiką verkė.Ir tik tada kai jau pradėjo klykti tik tada kunigas leido iš krikšto mamos paimti vaiką man.Šiaip liepė laikyti krikštamotei.Ir visai nesvarbu,kad vaikas verkia Tikriausiai tas pats kunigas buvo kaip ir pas jus.
Mane pakvietė i kumas,ir ta mergaite žadame ktikštyti Taikos karalienes bažnyčioje
Jergutėliau- tai kas toje bažnyčioj vyksta Mes ten ruošiamės krikštyti- tai daba ir išsigandau , nu prašau info, gal kunigėlį reik kitą pasikeist
NEPASLAPTIS, MUS KRIKŠTIJO KUNIGĖLIS ANTANAS MAČIUS
Mus tas pats
O tai kas atsitiko Gal toks žmogaus būdas, ar specialiai replikavo?
Mes savo vaiką per Kalėdas krikštyjome Šv. Juozapo bažnyčioje, čia toje, kuri yra Simonaitytės gatvėje. Esame labai patenkinti, viskas buvo super O dėl Taikos karalienės bažnyčios ne vieną kartą esu girdėjusi nusiskundimų. Ten kunigai bando savo tvarką įvedinėti, kurios kitos bažnyčios nalabai paiso.
Nu tai plačiau papasakokit, panos - ko tikėtis???
QUOTE(Žemaitė @ 2005 05 25, 14:38)
Nu tai plačiau papasakokit, panos - ko tikėtis???
Sunku net papasakoti. Tiesiog kabinėjosi prie žodžių, stovėsenos, rankų laikymo, atsakymų (nes nebuvo davatkiški, o žmogiški). Šventę sugadino kaip reikiant.
QUOTE(dita3 @ 2005 04 30, 22:49)
Mes savo vaiką per Kalėdas krikštyjome Šv. Juozapo bažnyčioje, čia toje, kuri yra Simonaitytės gatvėje. Esame labai patenkinti, viskas buvo super O dėl Taikos karalienės bažnyčios ne vieną kartą esu girdėjusi nusiskundimų. Ten kunigai bando savo tvarką įvedinėti, kurios kitos bažnyčios nalabai paiso.
Sveikinu!!! Didžiąją mes krikštijom taip pat šv. Juozapo bažnyčioje. Šventė buvo liuks!