Įkraunama...
Įkraunama...

Dominykas - mano ateitis.. pagaliau išvydo pasaulį

QUOTE(Basic @ 2013 02 09, 19:23)
Sveiki,Dominykas gyvena gerai smile.gif sausio 30 kaip tik sukako metukai po mūsų operacijos. mažasis padukes bernuželis.. neklauso visiškai smile.gif buvom pas Lankuti, pratese musm invaliduma, ergam dažnokai, o ir turim didele beda su dantukais, nuo didelio kruvio antibiotiku dantukai pradejo biret, sad.gif nuvažiavom i Žalgirio poliklinika pas pr Balčiunienė tai paguode mus jog dar galim išgelbeti dantukus, na kaip ir visada eikia valyti 2 kardus i diena ir vakare prieš miega dar dantukus patepti tokia padaryta košite iš vaistuku Flurodeks, na ir naktini maitinima nutraukti, o nutraukti tragiškai neišeina, vandens vaikas neima, o pieno negalima, tai atsikelia naktim, verkia iki isteriku.
O taip vsikas gwerai sausio men sirgom, tai vėl antibiotikai, bet ir viresnele mano sirgo tai kartu prisijunge prie brolio. Valgom viska smile.gif augam kaip ant meliu
user posted image

Labai dziaugiuosi uz jusu seima, tikiu, kad buvo nelengva, uzpuldavo baime ir neviltis 4u.gif bet matyt tas jausmas bleso su kiekviena diena po sekmingos operacijos. Dominykas tikras vyras! Ir istvere viska vyriskai 4u.gif Linkiu uzaugti dideliam, sveikam ir laimingam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 21 vasario 2013 - 00:29
Sveikinimai musu bendravardziui, sauniai kovojusiam ir nugalejusiam savo liga 4u.gif
Labai labai labai grazus vyrukas ir, zinoma, jo vardukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiu jums mamytės smile.gif tikai esu laiminga ir dėkoju dievui kad esam šiam momentui sveiki. Iš kitos puses dėkinga gyvenimui už tokia gyvenimo ištverme galvoju dabar išgyvenus tokius atvėjus gyvenimas tik grudina, smile.gif esu labai laiminga
Atsakyti