Dominykas sveiksta vakar nuemem nuo randuko tvarsti, smile.gif randukas gražus ir super padarytas smile.gif ačiu daktaram..
Taip tai viskas gerai tik pirma nakti kai atsigulem miegoti Dominykas tik užmiges pradėjo rekti ir taip visą nakti...tik akytės uždaro ir klikia ne savo balsu..ryte paskambinau daktarui,kardiologui sakau gal skauda jam kas nors, bet jei skaudetu verktu ištisai tai paaiškino jog čia vaikas po ligonines labai išsigando, tada skambinau pediatrui ir paprašiau raminančiu,Išraše sirupa darem pagal užsakyma Lazdinu vaistinei, visas rekimas tai reakcija po narkozes plius vaikas labai išsigandes. Ačiu dievui sirupas padėjo dabar miegam ramiau. Dar močiute vaika užkalbėjo cukru ir vandieni nuo išgasčio lygu ir nužiurejimo, ka besakykt bet tikiu šitu dlyku, man su pirmaja buvo taip kad buvo nužiureta na taip manom, o jai užkalbėjom viska kaip ranka nueme..na ka o taip tai beliko tik pasveikti.
po operacijos dar rankos nekila net namie tvarkytis, jaučios pavargus ir išsiakinta ačiu dievui vyras padeda jis ir migdo ir daugiau buna su Dominyku,man duoda pailseti
Jūs stipruoliai, šaunuoliai viska įveikėte ir viskas jau praeityje, stiprėkite, aukite ir būkite laimingi
dabar mūsų artimiausi planai greičiau pasveikti
vat tokie mes jau
visko buvo smile.gif bet dabar viska prisimenu tik su šypsiena veide. Žinau kad gyvenimas mus užgrudino dar labiau. Pradėjau vertinti to ko gal nebūčiau pastebėjus. Dėka savo sūnaus supratau kad reikia gyventi ir branginti kiekviena akimirka, diekoti ir dievui ir likimui kad gyveni ir pragyventi kiekviena akimirka kad paskui nesigaileti. Sūneliui sukako metukai, esam sveiki nors ir reikia kas pusmeti tikrintis pas kardiologas, Širdele dirba gerai, Juokių komplikaciju nėra lopos prisitaike prie kūno mes net gi negeriam juokių vaistuku smile.gif smile.gif
Dominykas labai aiktyvus ir labai mėgsta pavalgti smile.gif kai prabunda eina žadint sese o paskui begte i virtuve amam smile.gif
Labai nustebau kad pradėjom eiti labai anksti 11mėn ir 2 sav nors tikrai galvojau jog po operacijos eisim vėliau ..Turim 8 dantukus ir dar iki šiol maitinu krutim smile.gif valgom visą maista kuri tik galima smile.gif
Esu labai laiminga ir žinau kad viskas bus tik gerai. Ačiu visiem kurie visa laika šalia kurie mane supranta, padėda ir gerbia.
visko buvo smile.gif bet dabar viska prisimenu tik su šypsiena veide. Žinau kad gyvenimas mus užgrudino dar labiau. Pradėjau vertinti to ko gal nebūčiau pastebėjus. Dėka savo sūnaus supratau kad reikia gyventi ir branginti kiekviena akimirka, diekoti ir dievui ir likimui kad gyveni ir pragyventi kiekviena akimirka kad paskui nesigaileti. Sūneliui sukako metukai, esam sveiki nors ir reikia kas pusmeti tikrintis pas kardiologas, Širdele dirba gerai, Juokių komplikaciju nėra lopos prisitaike prie kūno mes net gi negeriam juokių vaistuku smile.gif smile.gif
Dominykas labai aiktyvus ir labai mėgsta pavalgti smile.gif kai prabunda eina žadint sese o paskui begte i virtuve amam smile.gif
Labai nustebau kad pradėjom eiti labai anksti 11mėn ir 2 sav nors tikrai galvojau jog po operacijos eisim vėliau ..Turim 8 dantukus ir dar iki šiol maitinu krutim smile.gif valgom visą maista kuri tik galima smile.gif
Esu labai laiminga ir žinau kad viskas bus tik gerai. Ačiu visiem kurie visa laika šalia kurie mane supranta, padėda ir gerbia.
QUOTE(Basic @ 2012 07 23, 13:27)
vat tokie mes jau
Net laimes siurpuliukai nubego beskaitant.Dziaugiuosi uz jus,linkiu,kad ir toliau taip sauniai augtumet O vyrukas tikras grazuolis
mergyt kaip gerai, kad viskas jau praietyje. ir kaip gražiai augate.
kaip pamačiau gyvai net nepasakysi kad tiek daug visko iškentėjo tavo berniukas.
aukite taip ir toliau, viskas bus gerai ir visai pasimirš operacija.
kaip pamačiau gyvai net nepasakysi kad tiek daug visko iškentėjo tavo berniukas.
aukite taip ir toliau, viskas bus gerai ir visai pasimirš operacija.
Sveikatėlės jums dabar ir ateityje Gražus vyrukas auga
Saunu girdet, kad sitam grazuoliukui viskas gerai
Sveiki,Dominykas gyvena gerai smile.gif sausio 30 kaip tik sukako metukai po mūsų operacijos. mažasis padukes bernuželis.. neklauso visiškai smile.gif buvom pas Lankuti, pratese musm invaliduma, ergam dažnokai, o ir turim didele beda su dantukais, nuo didelio kruvio antibiotiku dantukai pradejo biret, sad.gif nuvažiavom i Žalgirio poliklinika pas pr Balčiunienė tai paguode mus jog dar galim išgelbeti dantukus, na kaip ir visada eikia valyti 2 kardus i diena ir vakare prieš miega dar dantukus patepti tokia padaryta košite iš vaistuku Flurodeks, na ir naktini maitinima nutraukti, o nutraukti tragiškai neišeina, vandens vaikas neima, o pieno negalima, tai atsikelia naktim, verkia iki isteriku.
O taip vsikas gwerai sausio men sirgom, tai vėl antibiotikai, bet ir viresnele mano sirgo tai kartu prisijunge prie brolio. Valgom viska smile.gif augam kaip ant meliu
O taip vsikas gwerai sausio men sirgom, tai vėl antibiotikai, bet ir viresnele mano sirgo tai kartu prisijunge prie brolio. Valgom viska smile.gif augam kaip ant meliu
QUOTE(Basic @ 2013 02 09, 19:23)
Sveiki,Dominykas gyvena gerai smile.gif sausio 30 kaip tik sukako metukai po mūsų operacijos. mažasis padukes bernuželis.. neklauso visiškai smile.gif buvom pas Lankuti, pratese musm invaliduma, ergam dažnokai, o ir turim didele beda su dantukais, nuo didelio kruvio antibiotiku dantukai pradejo biret, sad.gif nuvažiavom i Žalgirio poliklinika pas pr Balčiunienė tai paguode mus jog dar galim išgelbeti dantukus, na kaip ir visada eikia valyti 2 kardus i diena ir vakare prieš miega dar dantukus patepti tokia padaryta košite iš vaistuku Flurodeks, na ir naktini maitinima nutraukti, o nutraukti tragiškai neišeina, vandens vaikas neima, o pieno negalima, tai atsikelia naktim, verkia iki isteriku.
įspūdngo grožio Dominykas
augat ir stiprėjat, tas svarbiausia, užaugsit ir viskas pasimirš.
taip ir toliau šauniai aukite, stiprėkite ir kad ligos mažiau kankintų
QUOTE(Roga @ 2013 02 09, 18:29)
įspūdngo grožio Dominykas
ačiu tau labai labai